- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.921
Ilahi benSesli guldumilahi sen
Hiç sorma banada yansıdı yani yemek yapmayı bıraktım düşün :)
Aynen Cnm bende sizleri seviyorum çok sınır oldum hic sevmem böyle seyelri neyse boşver onları konuşmaya deymezAynen canım sen takılma böyle boş konuşanlara. onun kişiliğini gösterir bu dedikleri bunlar şaşırmış hayır hamileysen sen kendi mutluluğunu yaşa arkadaşım ne gıybet yapıyorsun başkasından sanane tasası sana mı düştü ay ben çok sinir olurum böyle şeylere ya bide sizleri görmesemde seviyorum allahta biliyır yani kendime söylenmiş kadar sinir okdum inanki allah kimseyi şaşıtmasın
Bende catladimBende sayfa yenileyip duruyorum ☺☺
Benide alın kızlardır duayaIlk sira senin abla o zamanbakalim kimler katilacak bu seferki duamiza
Aldim bileBenide alın kızlardır duaya
Ciktimi. SonuccAy Rabbim senin sesini duysun yaneye ağlıyosam bnde bi dengesizim ha
Hahah sende gulmussundur bizeKıZlar bütün mesajları okudum harikasınız tam gaz devam :)))
Kesinlikle katılıyorum yüceltmeyelim anıptaAynen Cnm bende sizleri seviyorum çok sınır oldum hic sevmem böyle seyelri neyse boşver onları konuşmaya deymez
bende cok merak ettim yaaaKızzzz nerdesin çok merak ediyoruz
Ay bayıldı mı acaba heyecandan allah korusundaKızzzz nerdesin çok merak ediyoruz
Ses Yok heyecandan bayıldı mı acababende cok merak ettim yaaa
Benim de aklımdan o geçti bilemedim Allah korusun aynenAy bayıldı mı acaba heyecandan allah korusunda
Aynen canım gitti kadın hamile oksatdım doğurmuştum yani meraktanBende sayfa yenileyip duruyorum ☺☺
:) gerçekten aştık yani birazcık ama azıcık yaniKıZlar bütün mesajları okudum harikasınız tam gaz devam :)))
allah kurun yaaaSes Yok heyecandan bayıldı mı acaba
Hahahahaha alemsiniz valla ☺☺☺ keşke face whatsapp grubumuz olsa burayı yenile yenile parmaklarım ağrıdı ☺☺☺Aynen canım gitti kadın hamile oksatdım doğurmuştum yani meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?