- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.901
Benim pazartesi günü halimdeki gibisin saat değil dk geçmek bilmedi ama sonuç güzeldi bebeğim benimle idi inşallah şende hamilesindirYa hani eve arı falan girer ne biliyim kelebek falan. Koşarsın ya. Sanki öyle :) nefes nefeseyim
Ayyyyyy smdi düşüp bakılcamBenim pazartesi günü halimdeki gibisin saat değil dk geçmek bilmedi ama sonuç güzeldi bebeğim benimle idi inşallah şende hamilesindir
Tabi dua ederim canım inşallah hamilesindirAyyyyyy smdi düşüp bakılcaminanmıyorum yaaaa çok şükür sen hamilesin dua et bna nolur nolur bnde hamilelik haberimi alıym nolur
İnşalllaaaaaah yarabbim sen büyüksün ya :)Tabi dua ederim canım inşallah hamilesindir
Hee mantıklı kız zaten gelmesi beşi buluyor yaallahtan benimki gec cikiyor bir mesaj at 5 te seni yemege bekliyorum falan gibilerinden :) ben guzel bir makarna yapmayi dusubdum en cok ona sevinir beninki domatesli falan guzel birseyler yapim
İnşallah böyle doğumuma az kaldım diye yazarsın burayaİnşalllaaaaaah yarabbim sen büyüksün ya :)
Fenalardayım valla içim içimi yiyoo yaaaaaabağırmak geliyo içimdennnnn
Ay inşallh ya inşallah :) derin nefes almaya calışoyorum olmuuo haİnşallah böyle doğumuma az kaldım diye yazarsın buraya
Bende öyleydim oturamadım yerimde sAat 2 ye gelirken baktım netten beta hcg 1322.47 yazıyor çığlık atmışım yasaşın diyeAy inşallh ya inşallah :) derin nefes almaya calışoyorum olmuuo ha
Ya ağlıyasım geliyo heyecandan ve bn hc böyle olmadım. Senin bu msajnı okudum saf saf doldu gözlerimBende öyleydim oturamadım yerimde sAat 2 ye gelirken baktım netten beta hcg 1322.47 yazıyor çığlık atmışım yasaşın diye
Dua et nolur bna dengem bozuluyor ya bi gözlrrm doluuo bi gülesin geliyo yarabbbiiiimAy bende heyecanlandım hahahahaha bana noluyosa ☺☺☺
İnşallah Can'ım ya güzel annesi inşallah bebişin seninledirYa ağlıyasım geliyo heyecandan ve bn hc böyle olmadım. Senin bu msajnı okudum saf saf doldu gözleriminşallah bndr yaşarım bnu ya inşallah
Ay Rabbim senin sesini duysun yaİnşallah Can'ım ya güzel annesi inşallah bebişin seninledir
Bende herseye ağlıyorum çizgi filme ağladım bugünAy Rabbim senin sesini duysun yaneye ağlıyosam bnde bi dengesizim ha
Canım ne zaman alacan sen sonuçlarınıDua et nolur bna dengem bozuluyor ya bi gözlrrm doluuo bi gülesin geliyo yarabbbiiiim
Valla abla bi alsaydı bende heyecanlandım ☺☺Canım ne zaman alacan sen sonuçlarını
Hiç sorma banada yansıdı yani yemek yapmayı bıraktım düşün :)Valla abla bi alsaydı bende heyecanlandım ☺☺
Ben aslinda cok romantik bi kizim ama iste kocam odun kocama 2 guluom hemen filmi sonlandiriyor
Kız bayıldın mı ne ettin ne zaman çıkacak sonuçlarınAy inşallh ya inşallah :) derin nefes almaya calışoyorum olmuuo ha
MasallahYa hani eve arı falan girer ne biliyim kelebek falan. Koşarsın ya. Sanki öyle :) nefes nefeseyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?