- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #5.941
Ay çatlayacam ama yani gerçektenBenim de aklımdan o geçti bilemedim Allah korusun aynen
bencede yaaa keske oyle birseyimiz olsaa nerelisiniz buarada kizlarHahahahaha alemsiniz valla ☺☺☺ keşke face whatsapp grubumuz olsa burayı yenile yenile parmaklarım ağrıdı ☺☺☺
:) merak başa bela ama bu tatlı merak iyi haberler gelir inşallahHahahahaha alemsiniz valla ☺☺☺ keşke face whatsapp grubumuz olsa burayı yenile yenile parmaklarım ağrıdı ☺☺☺
Ben Sivas ☺☺☺bencede yaaa keske oyle birseyimiz olsaa nerelisiniz buarada kizlar
İyi yaptınız Cnm artık böyle :)):) gerçekten aştık yani birazcık ama azıcık yani
Ben sinop :))Ben Sivas ☺☺☺
bende mersin cnmBen Sivas ☺☺☺
E yani zamanı gelmişti değil mi canım artık sitres yok gırgır şamata var değil miİyi yaptınız Cnm artık böyle :))
Ben trabzonluyum amaa mersindeyim canimmbencede yaaa keske oyle birseyimiz olsaa nerelisiniz buarada kizlar
Bakiyoruz guluyoruz geciyoruZE yani zamanı gelmişti değil mi canım artık sitres yok gırgır şamata var değil misevcanvildo
evet çıktı ve anca toparladm kendmi.Ciktimi. Sonucc
Sevcancığım karadenizli bende karadeniz geliniyim benimde eşim karadenizliOooo ne güzel her ilden bir kişi ☺☺
bende mersin cnm
cnm nedesinde oturuyorsunBen trabzonluyum amaa mersindeyim canimm
Uzulmeee hayrlisiiiZ
evet çıktı ve anca toparladm kendmi.negatf
Üzülme Can'ım yaZ
evet çıktı ve anca toparladm kendmi.negatf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?