2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ben çok zayıfım 46 kiloydum en son adetlerimde düzenlidir her ay en fazla 5 gün gecikir doktor buna normal dedi

aynen bi süre akraba vs görmeyip gezip kitap okumak iyi gelecek. Yoksa o şöyle bu böyle kendime kendime yükleme yapıyorum zaten işim stresli teşekkür ederim cnm

ben çok zayıfım 46 kiloydum en son adetlerimde düzenlidir her ay en fazla 5 gün gecikir doktor buna normal dedi
Evet 35 güne kadar normal canım pkolu olan herkes kilolu olacak diye bişey yok kuzum senin adetler düzenli diye çok bi belirgin değildir o hafif yani bizimki gibi bu gebeliğe engel bişey değil korkma yani varsa bile

aynen bi süre akraba vs görmeyip gezip kitap okumak iyi gelecek. Yoksa o şöyle bu böyle kendime kendime yükleme yapıyorum zaten işim stresli teşekkür ederim cnm
rica ederim canım sen ilkin kendini düşün sen iyi ol ki bebiş olsun kendinle ilgilen hiç bişeyi takma üç maymunu oyna kuzu aman yaa hem herkes konuşur her birin kafaya taksak o oooo ne olacak halimiz boşveeer salla gitsin can senin koca senin evlilik senin gerisi dış kapıda mandal

Evet 35 güne kadar normal canım pkolu olan herkes kilolu olacak diye bişey yok kuzum senin adetler düzenli diye çok bi belirgin değildir o hafif yani bizimki gibi bu gebeliğe engel bişey değil korkma yani varsa bile
benim kızkardeşimde de var aynı benim gibi ikinci bebeğine hamile şuan doktor ona senin çocuğun olmaz demişti 10 yıllık evli ben yeni evliyim daha 7 aylık zamanla olur herhalde diye düşünüyorum biraz acele de ediyor olabilirim

Canım pko gebeliğe engel değildir bazıları kendiliğinden hamile kslır hemen yada bi kaç ay sonra bazılarıda tedavi görür kalır ama kalır yani ben kısırlıkmış gibi bakan doktorlarada bi gıcık oluyorum zaten allah bilir onu allah çok sağlamların bile olmayabiliyor e onada sitres depilde başka bişey bulsunlar o zaman sen takma olur bebeğin sitresi hayatından uzak tutmaya çalış ama o pkodan tehlikeli aman pko var bebeğim olmaz kuruntusuna girersen işin zor canım olur bebepin zamanı gelince korkma sen

ay inşallah canım çok teşekkür ederim

Kesinlikle katılıyorum

benim arkadaşıma da demişlerdi kız çok ağlamıştı geçen ay bir kızı oldu
İlte saçmalıyorlar tamam doktorsuz olmaz ama onlarında yaoabileceği bi yere kadar yani canım gerisi allaha kalmış çıkmadık candan umut kesilmez derler sen böyle kesin konuşuyorsun hiç mi demiyorsun o hasta ne hale gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…