2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yok luzum korkma pko da insülin direnci sıkıntı biliorsun onun için veriyorlar ve cidden işe yarıyor ben seneledir kullanıyorum korkma

iyi bari canım doktorlar vermz zaten sıkıntı olsa,kafamıza göre kullanmıyoruz sonuçta..acaba şey diyorum bu hastalık bizim kızımız olsa mesela ona geçer mi bana nerden oldu bilmiiyorum annemde böyle bişey yok çünkü çatır çatır doğurmuş kadın peşpeşe

Önemli bişey değil canım soğuk algınlığı kırgınlık var üzerimde
anladım cnm çok geçmiş olsun.. ben de depresyondayım iş güç sıkıntı bi yandan olmuyor bebiş diye sürekli düşünüyorum depresyondan kaynaklı galiba... Memlekete gidince doğum haberi hamile haberi ben açıklama yapıyorum vs hayırlısı bakalım kafam bi dünya :)

yumurtalıklardaki kistleri eritmek için iltahap sökücü de özelliği var pko hastalarına birebir canım
ben bir doktora gittim pko var sende dedi diğerine gittim pko yok onlar yumurtaların dedi bekarken yasmin kullandım kist olduğu için benim kistim adet olunca geçiyordu bir ay küçük diğer ay büyüktü bazen vardı bazen hiç yoktu kafam karışık biraz burası küçük bir yer iyi bir doktorda bulamadım kendi çabalarımla hamile kalmaya çalışıyorum şimdilik eşimle konuştum biraz daha bekleyelim yine olmazsa doktora gideriz dedi sizce ne yapmalıyım

Ne zamandir itiosun cnm

Kimseyede açıklama yapmak zorumda değilsin canım bu tür sıkıştırmalara müsade etme bence illaki olacak herşeyin bi zamanı var biliyorsun sıkıntı yapıp kendine yük yapma bence bunu zor tabi yanlış anlama beni seni iyi anlıyorum çünkü ben ve burdaki çoğu insan aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorsun ama bak ben bıraktım artık düşünmeyi canım neyse allahtan der boyun eğeriz ne yapalım kendini yıprattığınla kalırsın böyle tamamen seni düşündüğüm için söylüyorum bunları belki haddim değil ama üzülmeni istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…