- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.641
Çok bişey yapmadım zaten kuzum haff şeyler yat yat zaman geçmiyor kızAblam yorma kendini
BunuvsblaNe yazdı canım
Hayırdır inşallah şaşırtıcı gerçektenEvet ablabiz bile sasirdik aksm
Doktoe bakmio bana ablaKullanma kız ill kullanacaksan doktora git yani
Olsun abla yat sen genede dinlenÇok bişey yapmadım zaten kuzum haff şeyler yat yat zaman geçmiyor kız
Yok luzum korkma pko da insülin direnci sıkıntı biliorsun onun için veriyorlar ve cidden işe yarıyor ben seneledir kullanıyorum korkma
Önemli bişey değil canım soğuk algınlığı kırgınlık var üzerimde
kızlar soğan kürü neden yapılıyor ?
anladım cnm çok geçmiş olsun.. ben de depresyondayım iş güç sıkıntı bi yandan olmuyor bebiş diye sürekli düşünüyorum depresyondan kaynaklı galiba... Memlekete gidince doğum haberi hamile haberi ben açıklama yapıyorum vs hayırlısı bakalım kafam bi dünya :)Önemli bişey değil canım soğuk algınlığı kırgınlık var üzerimde
Kost icin falankızlar soğan kürü neden yapılıyor ?
ben bir doktora gittim pko var sende dedi diğerine gittim pko yok onlar yumurtaların dedi bekarken yasmin kullandım kist olduğu için benim kistim adet olunca geçiyordu bir ay küçük diğer ay büyüktü bazen vardı bazen hiç yoktu kafam karışık biraz burası küçük bir yer iyi bir doktorda bulamadım kendi çabalarımla hamile kalmaya çalışıyorum şimdilik eşimle konuştum biraz daha bekleyelim yine olmazsa doktora gideriz dedi sizce ne yapmalıyımyumurtalıklardaki kistleri eritmek için iltahap sökücü de özelliği var pko hastalarına birebir canım
Ne zamandir itiosun cnmben bir doktora gittim pko var sende dedi diğerine gittim pko yok onlar yumurtaların dedi bekarken yasmin kullandım kist olduğu için benim kistim adet olunca geçiyordu bir ay küçük diğer ay büyüktü bazen vardı bazen hiç yoktu kafam karışık biraz burası küçük bir yer iyi bir doktorda bulamadım kendi çabalarımla hamile kalmaya çalışıyorum şimdilik eşimle konuştum biraz daha bekleyelim yine olmazsa doktora gideriz dedi sizce ne yapmalıyım
5-6 ay oldu canım bir de prolaktinim yüksekti ilaç kullandımNe zamandir itiosun cnm
Kimseyede açıklama yapmak zorumda değilsin canım bu tür sıkıştırmalara müsade etme bence illaki olacak herşeyin bi zamanı var biliyorsun sıkıntı yapıp kendine yük yapma bence bunu zor tabi yanlış anlama beni seni iyi anlıyorum çünkü ben ve burdaki çoğu insan aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorsun ama bak ben bıraktım artık düşünmeyi canım neyse allahtan der boyun eğeriz ne yapalım kendini yıprattığınla kalırsın böyle tamamen seni düşündüğüm için söylüyorum bunları belki haddim değil ama üzülmeni istememanladım cnm çok geçmiş olsun.. ben de depresyondayım iş güç sıkıntı bi yandan olmuyor bebiş diye sürekli düşünüyorum depresyondan kaynaklı galiba... Memlekete gidince doğum haberi hamile haberi ben açıklama yapıyorum vs hayırlısı bakalım kafam bi dünya :)
Kan testi için canımanlamadım acile tüp bebek tedavisi için mi gideceksiniz
Teşekkür ederim canım benim inşallah daha bi coşmazda çünkü ilaç falan içemiyorum herşey yasakgeçmiş olsun kuzucum dikkat et
Kac cikmisti5-6 ay oldu canım bir de prolaktinim yüksekti ilaç kullandım
iki kez ölçtürdüm biri 33 diğeri 32 çıkmıştıKac cikmisti
Testere disli aslan percemi kullansana bu ay adet olim bende yapacamiki kez ölçtürdüm biri 33 diğeri 32 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?