- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.701
kendileri de bilmiyor demek kiİlte saçmalıyorlar tamam doktorsuz olmaz ama onlarında yaoabileceği bi yere kadar yani canım gerisi allaha kalmış çıkmadık candan umut kesilmez derler sen böyle kesin konuşuyorsun hiç mi demiyorsun o hasta ne hale gelecek
Bilseler ki ne canım herşey allahtan en doğrusunu allah bilirkendileri de bilmiyor demek ki
Ben adetken baktirmistim ablaHee tamdaa düşündüğüm gibi o kendisi kayboluyor zaten kuzu yumurtlama zamanı oluyr onlar ilk adetle yada sonrakilerde gidiyor benim kuzende de oluyor en son 5 cm di
aynen öyle Allah hakkımızda hayırlısını versinBilseler ki ne canım herşey allahtan en doğrusunu allah bilir
Aminnnnaynen öyle Allah hakkımızda hayırlısını versin
Farketmez canım farklı bişey olsa dkh dayardı sanaBen adetken baktirmistim abla
Amin canımaynen öyle Allah hakkımızda hayırlısını versin
YaneeFarketmez canım farklı bişey olsa dkh dayardı sana
Canim butun topiklere yazacagina bi kan versen az oncede yorum yapmistim sana hen kan kesin cikar yaneArkadaşlar bu bakın sizce pozitif mı 2 çizgi silik çıktı resimde daha da az beli oluyor
Arkadaşlar bu bakın sizce pozitif mı 2 çizgi silik çıktı resimde daha da az beli oluyor
Cnm napiyim herkez farklı bilgiye sahip oldu için önerilere açık olduğum için içimi rahatlatmak için yarın igidecem ama yarına kadar Allah bilir nasıl dayanamadımCanim butun topiklere yazacagina bi kan versen az oncede yorum yapmistim sana hen kan kesin cikar yane
Bu testi bilmiyorum ama ikinci çizgi net bence bat ne zamanArkadaşlar bu bakın sizce pozitif mı 2 çizgi silik çıktı resimde daha da az beli oluyor
Git acile ver hemen cikar sonucuCnm napiyim herkez farklı bilgiye sahip oldu için önerilere açık olduğum için içimi rahatlatmak için yarın igidecem ama yarına kadar Allah bilir nasıl dayanamadım
Sağol cnm eşim gelsin işten giderim :) o acil de akşam başlıyorGit acile ver hemen cikar sonucu
Bu testin markası ne ilk kez gördüm bundanGit acile ver hemen cikar sonucu
Ne kadardır istiyorsun bebiş bize de haber ver sonucuArkadaşlar bu bakın sizce pozitif mı 2 çizgi silik çıktı resimde daha da az beli oluyor
Acil 24saat acik canim adetim gecikti kasiklarim agrio de hemen bakarlar 1saatdede sojucun cikarSağol cnm eşim gelsin işten giderim :) o acil de akşam başlıyor
Clearblue dijital tese yapmis icini cikarmis icini atmis cnm arkadas almanyadaymis hatta az once topik acmisti ordan okudum bende her girdigim sayfadada yorumunu goruyorum Allah heyecanini bosa cikarmasinBu testin markası ne ilk kez gördüm bundan
Hahahahaha sağol kuzum bende diyom bu ne ☺☺☺Clearblue dijital tese yapmis icini cikarmis icini atmis cnm arkadas almanyadaymis hatta az once topik acmisti ordan okudum bende her girdigim sayfadada yorumunu goruyorum Allah heyecanini bosa cikarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?