2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım ırsi de olabilitormuş sadece anne değil baba tarafından da geçebiliyır benim annemin ilk beş sene çocuğu olmamş üç ay kist için ilaç kullanmış sonra hamile kalmış halamla amcamında hiç çocukları yok mesela dıdımın dıdısının dıdısıda olsa geldimi geliyor umarım ki geçmez canım benim kardeşimde bişey yok mesela bende var tükettiğimiz herşey hormonlu sağlıklı beslenemiyoruz ki canım hastalanırız tabi

Aynen dun teuzem anneme diyorki salatalik domates yemesin hep hormonlari mafedio dedi

Canım yanlış bişey söylemeyeyimde pko öyle bişey zaten o yumurtaların dediği şey zaten yapıyor pkoyu bi görünüp bi kayboluyorlar o ay ki yumurtlamana bağlı zaten benimde öyle yani ordan biliyırum yasmin bende kullandım o kistleri eritiyor zaten kayboluyor bırakınca yine coşuyorlar adam akıllı bi doktora görün diyecem küçük bi yer demişsin bilemedim valla

anladım canım sana ne dedi doktor bunun için

yok cnm biliyorum zaten o yüzden yazıyorum yani düşünmemeye çalışıyorum olmuyor adetim bitince bile gün gelcek yakalayabilecekmiyim yumurtalamayı vs. eşim sorduğunda bile sinirleniyorum sorma bişey diyorum ne adet olduğumu ne yumurtlama günü :) bebiş olcak diye kafa gitti galiba benim ... ne yapacağımı bilmiyorum

anladım canım sana ne dedi doktor bunun için
Ben senelerdir pkoyum canm bekarken on sene dkh kullandım kilo aldım şiştim üç senedir kullanmıyorum çok şükür kilo verdim kür yaptım adetlerimi kendim olmaya başladım şuan hormonlar değil ama yumurtalık pko görüntülü yani ufak ufak kistler var ama çok çok az ben inofolic b12 agnucaston d vitamini kullanıyorum şuan tahlillerde bi sıkıntı olmasada pko görüntüsü var yumurtalıklarda ama gebeliğe engel değil dedi eşimde de bişey yok sitresten olmuyor işte suç bizim

Sakin ol

Ama kuzum evliliğinide yıpratıyorsun bu şekilde biliyorsun değil mi kitap oku temizlik yap çık gez takıl kafanı başka şeylere odaklamaya çalış hoşuna giden ne varsa onları yap kendini sıkıp durma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…