- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.661
aldım onu hayıt tohumu ve aslan pençesi bu gün adetimin 3. günü bugün başlasam mıTestere disli aslan percemi kullansana bu ay adet olim bende yapacam
Basla basla cnmaldım onu hayıt tohumu ve aslan pençesi bu gün adetimin 3. günü bugün başlasam mı
Canım ırsi de olabilitormuş sadece anne değil baba tarafından da geçebiliyır benim annemin ilk beş sene çocuğu olmamş üç ay kist için ilaç kullanmış sonra hamile kalmış halamla amcamında hiç çocukları yok mesela dıdımın dıdısının dıdısıda olsa geldimi geliyor umarım ki geçmez canım benim kardeşimde bişey yok mesela bende var tükettiğimiz herşey hormonlu sağlıklı beslenemiyoruz ki canım hastalanırız tabiiyi bari canım doktorlar vermz zaten sıkıntı olsa,kafamıza göre kullanmıyoruz sonuçta..acaba şey diyorum bu hastalık bizim kızımız olsa mesela ona geçer mi bana nerden oldu bilmiiyorum annemde böyle bişey yok çünkü çatır çatır doğurmuş kadın peşpeşe
Zaten cok yuksek degilmis 29 mu 30mu sinir galiba incir falnda yeme canim insallah sifa olsunaldım onu hayıt tohumu ve aslan pençesi bu gün adetimin 3. günü bugün başlasam mı
Aynen dun teuzem anneme diyorki salatalik domates yemesin hep hormonlari mafedio dediCanım ırsi de olabilitormuş sadece anne değil baba tarafından da geçebiliyır benim annemin ilk beş sene çocuğu olmamş üç ay kist için ilaç kullanmış sonra hamile kalmış halamla amcamında hiç çocukları yok mesela dıdımın dıdısının dıdısıda olsa geldimi geliyor umarım ki geçmez canım benim kardeşimde bişey yok mesela bende var tükettiğimiz herşey hormonlu sağlıklı beslenemiyoruz ki canım hastalanırız tabi
evet doktorda hafif bir yükseklik demişti sence nasıl kullanayım hayıtta içiyorum sabah aç karnına yoksa tek tek mi yapsamZaten cok yuksek degilmis 29 mu 30mu sinir galiba incir falnda yeme canim insallah sifa olsun
Canım yanlış bişey söylemeyeyimde pko öyle bişey zaten o yumurtaların dediği şey zaten yapıyor pkoyu bi görünüp bi kayboluyorlar o ay ki yumurtlamana bağlı zaten benimde öyle yani ordan biliyırum yasmin bende kullandım o kistleri eritiyor zaten kayboluyor bırakınca yine coşuyorlar adam akıllı bi doktora görün diyecem küçük bi yer demişsin bilemedim vallaben bir doktora gittim pko var sende dedi diğerine gittim pko yok onlar yumurtaların dedi bekarken yasmin kullandım kist olduğu için benim kistim adet olunca geçiyordu bir ay küçük diğer ay büyüktü bazen vardı bazen hiç yoktu kafam karışık biraz burası küçük bir yer iyi bir doktorda bulamadım kendi çabalarımla hamile kalmaya çalışıyorum şimdilik eşimle konuştum biraz daha bekleyelim yine olmazsa doktora gideriz dedi sizce ne yapmalıyım
Hayitin zaten yanetkisi yok belirgin sekilde o yuzden bisey olacagini sanmiyorum canimevet doktorda hafif bir yükseklik demişti sence nasıl kullanayım hayıtta içiyorum sabah aç karnına yoksa tek tek mi yapsam
Evet yediğimiz ette bile hormon var yaniAynen dun teuzem anneme diyorki salatalik domates yemesin hep hormonlari mafedio dedi
anladım canım sana ne dedi doktor bunun içinCanım yanlış bişey söylemeyeyimde pko öyle bişey zaten o yumurtaların dediği şey zaten yapıyor pkoyu bi görünüp bi kayboluyorlar o ay ki yumurtlamana bağlı zaten benimde öyle yani ordan biliyırum yasmin bende kullandım o kistleri eritiyor zaten kayboluyor bırakınca yine coşuyorlar adam akıllı bi doktora görün diyecem küçük bi yer demişsin bilemedim valla
Hee yatıyorum şiştim ama kocam bi gelseydi de sıkıntım geçerdi enazından yaOlsun abla yat sen genede dinlen
sağol canım aslan pençesi kaç gün içilmesi gerekiyor kiHayitin zaten yanetkisi yok belirgin sekilde o yuzden bisey olacagini sanmiyorum canim
1 tane kistdende pko oluomuki ? Huylandim bende 2cm bi tanecik vardaEvet yediğimiz ette bile hormon var yani
yok cnm biliyorum zaten o yüzden yazıyorum yani düşünmemeye çalışıyorum olmuyor adetim bitince bile gün gelcek yakalayabilecekmiyim yumurtalamayı vs. eşim sorduğunda bile sinirleniyorum sorma bişey diyorum ne adet olduğumu ne yumurtlama günü :) bebiş olcak diye kafa gitti galiba benim ... ne yapacağımı bilmiyorumKimseyede açıklama yapmak zorumda değilsin canım bu tür sıkıştırmalara müsade etme bence illaki olacak herşeyin bi zamanı var biliyorsun sıkıntı yapıp kendine yük yapma bence bunu zor tabi yanlış anlama beni seni iyi anlıyorum çünkü ben ve burdaki çoğu insan aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorsun ama bak ben bıraktım artık düşünmeyi canım neyse allahtan der boyun eğeriz ne yapalım kendini yıprattığınla kalırsın böyle tamamen seni düşündüğüm için söylüyorum bunları belki haddim değil ama üzülmeni istemem
Ben senelerdir pkoyum canm bekarken on sene dkh kullandım kilo aldım şiştim üç senedir kullanmıyorum çok şükür kilo verdim kür yaptım adetlerimi kendim olmaya başladım şuan hormonlar değil ama yumurtalık pko görüntülü yani ufak ufak kistler var ama çok çok az ben inofolic b12 agnucaston d vitamini kullanıyorum şuan tahlillerde bi sıkıntı olmasada pko görüntüsü var yumurtalıklarda ama gebeliğe engel değil dedi eşimde de bişey yok sitresten olmuyor işte suç bizimanladım canım sana ne dedi doktor bunun için
Sakin olyok cnm biliyorum zaten o yüzden yazıyorum yani düşünmemeye çalışıyorum olmuyor adetim bitince bile gün gelcek yakalayabilecekmiyim yumurtalamayı vs. eşim sorduğunda bile sinirleniyorum sorma bişey diyorum ne adet olduğumu ne yumurtlama günü :) bebiş olcak diye kafa gitti galiba benim ... ne yapacağımı bilmiyorum
Ama kuzum evliliğinide yıpratıyorsun bu şekilde biliyorsun değil mi kitap oku temizlik yap çık gez takıl kafanı başka şeylere odaklamaya çalış hoşuna giden ne varsa onları yap kendini sıkıp durma yaniyok cnm biliyorum zaten o yüzden yazıyorum yani düşünmemeye çalışıyorum olmuyor adetim bitince bile gün gelcek yakalayabilecekmiyim yumurtalamayı vs. eşim sorduğunda bile sinirleniyorum sorma bişey diyorum ne adet olduğumu ne yumurtlama günü :) bebiş olcak diye kafa gitti galiba benim ... ne yapacağımı bilmiyorum
21 gün içiyorsun aşkım
aslan pençesi ile hayıt tohumu nasıl kullanılıyor. Ben şimdi bal tarçın çörek otu yiyorum. Onları da yapsam mı kiTestere disli aslan percemi kullansana bu ay adet olim bende yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?