- 9 Mart 2017
- 164
- 290
- 18
- 35
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.741
Sagol canim sen necesenIns tutar cnm bnm
Hayirli haberlerlw gel insallah
Hg cnm nasilsin
Hadi inşallah güzel haberler alalım ☺Evet 3 gun gecti
Amin ya hayirlisi bakalimmHadi inşallah güzel haberler alalım ☺
Belirti var mı canımAmin ya hayirlisi bakalimm
Cok tuvalete cikiyorum ilk hamileligimde de oyle olmustu sonra hamile oldugumu ogrendimBelirti var mı canım
Tam hamile olldugum soylenemez yarin belli olucak sonucKizlar kim hamile sukurler olsun iyi haberlee esidirik
Ay hadi inşallah ikinci mi sizinCok tuvalete cikiyorum ilk hamileligimde de oyle olmustu sonra hamile oldugumu ogrendim
6 nisan benden ☺Selam hanımlar her msj maalesef takip edemiyorum ancak bat ları toplasak güzel olmaz mı
Vayy çok yakın ben daha reglim 27 nisan6 nisan benden ☺
Önemli olan güzel habeler almak mart geçti inşallah bu ay hamiş oluruzVayy çok yakın ben daha reglim 27 nisan
Ay ne güzel darısı bana işsiz işsiz kaldım ☺Selam kızlar daha yeni girebildim yaa malum bugün is başı yaptım bat 22 nisan :)
Hahaha inşallah cnmAy ne güzel darısı bana işsiz işsiz kaldım ☺
Nasıl geçtiHahaha inşallah cnm
İyi geçti Cnm bu arada yarın hastaneye gidicem bakalım klomen ise yaramış mi ha inşallah güzel haberler alirimmNasıl geçti
Ay inşallah inşallah ya içimiz açılsın ☺İyi geçti Cnm bu arada yarın hastaneye gidicem bakalım klomen ise yaramış mi ha inşallah güzel haberler alirimm
Acaba enfeksiyon mu bence doktora gitmek lazım bi bittiyseKizlar dun degil ondan onceki gun adetim bitti ya benim. Adetimin son gununden bu yana arada bir gobek deliginin asagisindan sag yada sol kasiga ara ara sanci giriyo. Bi bilgisi olan varmi sanki sislik varmis gibi hissediyorm. Anlamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?