- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.761
Gaz sancisi olmasin kimi insan gaz sikismasi yasar cnmKizlar dun degil ondan onceki gun adetim bitti ya benim. Adetimin son gununden bu yana arada bir gobek deliginin asagisindan sag yada sol kasiga ara ara sanci giriyo. Bi bilgisi olan varmi sanki sislik varmis gibi hissediyorm. Anlamadim gitti
Aynen canım doğrudur folik asit bende acayıp gaz yapıyor ☺☺Aslinda gaz olmasi muhtemelen gibisevcanvildo cunku adetin son gunu varya anifen sisti karnim anlayamadim. Suan sogan kuru kullaniyorum ya ebru_can_ebru iltihap varsa da atar diye dusundum
Bende de ya nefret ettim sıkışıyorum sankiAynen canım doğrudur folik asit bende acayıp gaz yapıyor ☺☺
Aynen canım doğrudur folik asit bende acayıp gaz yapıyor ☺☺
Sogan suyuda yapio onu cnm bendede oyle olmustuAslinda gaz olmasi muhtemelen gibisevcanvildo cunku adetin son gunu varya anifen sisti karnim anlayamadim. Suan sogan kuru kullaniyorum ya ebru_can_ebru iltihap varsa da atar diye dusundum
Hahahahaha bende Yen'i başladım içmeye 7 ay önce aldım ama hahahahahaBugun foliki icmedim bak sen deyince aklima geldi hey Yarabbim
Sogan suyuda yapio onu cnm bendede oyle olmustu
Hayirlisi olsjn cnm bnmSogan suyunu daha once denedigmde sikinti cikmamisti ama folikasitten de hic suphelenmemistim. Iyu bari ben ciddi bisey diye endiselenmistim. Esimde iki gundur istersen gidelim filan dedi. Inanmicaksiniz ama adet olmama ragmen acaba hamilemiyim diye dusunmedim degil. Kafamda deli sorular
Hahahahaha bende de oluyor ☺☺☺Sogan suyunu daha once denedigmde sikinti cikmamisti ama folikasitten de hic suphelenmemistim. Iyu bari ben ciddi bisey diye endiselenmistim. Esimde iki gundur istersen gidelim filan dedi. Inanmicaksiniz ama adet olmama ragmen acaba hamilemiyim diye dusunmedim degil. Kafamda deli sorular
Ay cnm insallah yerlesme kanamasidirKızlar normalde adetlerim düzenli ayın 30unda kahverengi leke geldi tam gününde ertesi gün pembemsi geldi üçüncü gün bitti hiç böyle olmamıştı yerleşme kanaması mı bilmiyorum bi kaç gün bekleyim diyorum
inşallah canım ya Test yapınca hemen çıkmazmış bi kaç gün bekle dediler 1,5 senelik Evliyim yeni çocuk sahibi olmak istiyoruz inşallahAy cnm insallah yerlesme kanamasidir
Insallah cnm cok var oyle ama umitlendirmek istememİ
inşallah canım ya Test yapınca hemen çıkmazmış bi kaç gün bekle dediler 1,5 senelik Evliyim yeni çocuk sahibi olmak istiyoruz inşallah
Az once konuda acmiasin canim inan en buyuk sikinti stres canim sogan suyu ic hayit suyu ic hersey Allahin izniyle duzelirCanlar benimde çikolata kistim çıktı 40.7mm gebe kalmama engel olmaz değilmi çok istiyorum anne olmayı allahım isteyen herkese sağlıkla sıhatle evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin
Cnm sen klomeni kullandıktan kaçgün sonra gidiyorsun bende kullandım 5 gün sabah akşam sonra 3 gün ara ver gel dedi dr Çarşamba günüde ben gidecemİyi geçti Cnm bu arada yarın hastaneye gidicem bakalım klomen ise yaramış mi ha inşallah güzel haberler alirimm
Canım ben klomeni 5 gün kullandım ama günde bi kez normalde bugün çağırmıştı ise baaladigimdan aradım yarın gel dedi yani yarın gidicem klomen cuma bitti işte :)Cnm sen klomeni kullandıktan kaçgün sonra gidiyorsun bende kullandım 5 gün sabah akşam sonra 3 gün ara ver gel dedi dr Çarşamba günüde ben gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?