- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #6.781
Hadi inşallahKızlar normalde adetlerim düzenli ayın 30unda kahverengi leke geldi tam gününde ertesi gün pembemsi geldi üçüncü gün bitti hiç böyle olmamıştı yerleşme kanaması mı bilmiyorum bi kaç gün bekleyim diyorum
InsAllah hayirli haberlerini alariqTam hamile olldugum soylenemez yarin belli olucak sonuc
Perşembe de ben:)Cnm sen klomeni kullandıktan kaçgün sonra gidiyorsun bende kullandım 5 gün sabah akşam sonra 3 gün ara ver gel dedi dr Çarşamba günüde ben gidecem
İnşallah hamişsindir canım Allahım isteyen herkese nasip etsin haberlerini bekliyoruz
Ben gördüm canım Maşallahhhhh bat ne zamanMerhaba
Bende persembe gunu kandan baktiracagim bugun idrarda baktim isikta cok silik cizgi cikti ama emin olmak icin kandan bakacagim bana dua edin lutfenn
Sizce de varmi acaba ??
Ben gördüm canım Maşallahhhhh bat ne zaman
Çok heyecanlı bat a yakın silik ise inşallah vardır burdan yaz ☺☺ belirtin var mıOfff insallahhhhh ya ama sadce isikta belirio o da pozitif diye geciomu acaba 5 nisan 6.04 de kandan baktiracagim
Işık'ta derken flash la mı belli oluyorOfff insallahhhhh ya ama sadce isikta belirio o da pozitif diye geciomu acaba 5 nisan 6.04 de kandan baktiracagim
Evet flasla bakildiginda sonra elime alio isiga tuttum olede gozuktuIşık'ta derken flash la mı belli oluyor
Çok heyecanlı bat a yakın silik ise inşallah vardır burdan yaz ☺☺ belirtin var mı
Elinde kullanılmamış varsa boş şekilde flash la çeksene
Olur inşallah rabbim çok büyük hayırlı bebişler nasip eder inşallahButun belirtileri var mide bulantisi haric :) kesinlikle hber edecegim ah bi olsa :))
Elinde kullanılmamış varsa boş şekilde flash la çeksene
Anladım canım bilemedim boş varsa diye dedimBugune kadr ck denedim hic bu sklde olmdi hepsinede flasla bakmisimdir okdr incelemistimki sdce bu skilde olan oldmu merk ettm
Anladım canım bilemedim boş varsa diye dedim
Niye kurt düşürüyüm boş varsa onu çek için rahatlasın bilmiyorum o yüzden fikir sundum sadeceİcime kurt dusurdun hatali testmiydi acep nyse umitliyim hayirlisi artk
Canım benim bundan daha koyu çıktı adetim 6 gün de gecikti sonra adet oldum inşallah senin gebelik vardır ama adeti in geçmesini bekle en doğru sonuç icinBugune kadr ck denedim hic bu sklde olmdi hepsinede flasla bakmisimdir okdr incelemistimki sdce bu skilde olan oldmu merk ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?