2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnsallah sonucumuz pozitiftir
Biz pozitif olalimki sonucumuzda oyle olsun:)
Ben inaniyorum Allahin izniyle hamileyim
Sende inan insallah hayirlisi
Evet canım doğru söylüyorsun daima pozitif düşünürüm bu defa bende öyle hissediyorum çok iştahım arttı sürekli bişeyler yiyorum belirtiler var yani eşim test için erken daha dedi almadı takip ediyornuş

Merhaba
Bende persembe gunu kandan baktiracagim bugun idrarda baktim isikta cok silik cizgi cikti ama emin olmak icin kandan bakacagim bana dua edin lutfenn
Sizce de varmi acaba ??
Silik çıkması hcg hormonunun yeni salgılanması ile ilgili olabilir eğer geç döllenme olduysa hemen yükselmiyormuş ve idrarda silik bi şekilde olabiliyormuş canım en net kan testi orda adetten önce bile belli oluyormuş

İnsallah ama bnmki isikta gozuken birbsilik cizgi ondan kafm birz karisikti ama arstrdim yariyariya hamile olanda vr olmayanda bakalm pers gunu kandan baktircm

Gecikme olmadı bende adet kanaması gibi olmadı her zamankinden farklıydı Az ve kısa sürdü bende acaba dedim

Gecikmeden idrarda cok zor cikiyor idrarda normalde cikma zamani 10gunu bluoms ama erkenden netice alanda vr hatta adetten oncede ama bu cok nadir. İnsallah hamilesindir ama gecikince hiz eziyt cktirme kendine git direk kan ver

İnsallah ama bnmki isikta gozuken birbsilik cizgi ondan kafm birz karisikti ama arstrdim yariyariya hamile olanda vr olmayanda bakalm pers gunu kandan baktircm
Tamam da normal şartlarda hiç çizgi gözükmüyor zaten ben geçen ay test yapmıştım gayet tek çizgitdi hiç bi şekilde ikinci çizgi görünmüyordu hadi inşallah canım

Tamam da normal şartlarda hiç çizgi gözükmüyor zaten ben geçen ay test yapmıştım gayet tek çizgitdi hiç bi şekilde ikinci çizgi görünmüyordu hadi inşallah canım

Bende 20 aydir test ypiorm hatta bazi aylarda birden cok hic bole olmamisti ama bakalm sdce pozitifle btmio is birsuru olay vr daha kese cocuk kalp atisi kimyasal vs vs insallah Rabbim hayirlisini nasip eder hepimiz icin
Amin cnm tsk ederm

Gecikmeden idrarda cok zor cikiyor idrarda normalde cikma zamani 10gunu bluoms ama erkenden netice alanda vr hatta adetten oncede ama bu cok nadir. İnsallah hamilesindir ama gecikince hiz eziyt cktirme kendine git direk kan ver
Evet o yüzden bekliyorum canım bende hayırlısı inşallah bu olay görümcemde oldu hamile kalmış fark etmemiş normal adet olmuş sanmış benim ki gibi olabiliyormuş yani

Bende 20 aydir test ypiorm hatta bazi aylarda birden cok hic bole olmamisti ama bakalm sdce pozitifle btmio is birsuru olay vr daha kese cocuk kalp atisi kimyasal vs vs insallah Rabbim hayirlisini nasip eder hepimiz icin
Amin cnm tsk ederm
Biz daha yeni korunmayı bıraktık bu ikinci ay nasip bakalım doğru söylüyorsun sabırlı olmamız gerekama ben hissediyorum güzel sonuçlar gelecek Perşembe günü

Evet o yüzden bekliyorum canım bende hayırlısı inşallah bu olay görümcemde oldu hamile kalmış fark etmemiş normal adet olmuş sanmış benim ki gibi olabiliyormuş yani

Bende okdr okudum okdr okduumki
Bu sekilde krengi leke hep yerlesme kanamasi olark snuclandi herkeste hatta derdim bnde hic olmuyo demekki deilim diye cok nadir insanda bu kanama olmuyormus sen olanlardansindir insallahhhhhhhhh

Biz daha yeni korunmayı bıraktık bu ikinci ay nasip bakalım doğru söylüyorsun sabırlı olmamız gerekama ben hissediyorum güzel sonuçlar gelecek Perşembe günü

Bende prsembe baktircm
Hic korunmadik bi donem kistle ugrastim sonra kumla derken olmadi biturlu simdide tupbebekle ilk denenemi yaptm dahada beklemek istemiorm drler erken olur dedi ama neredeyse 2 yil olck evleneli bn beklemeyi kabl etmedm ve bu yola ciktm bakalm hayrlisi hersy Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…