- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.361
Demek ki öyleymiş canım bilemedim bendebana gore orda idrar birikmis onun cizgisiydi cnm
cnm yaa gordum simdi yazini dert etme yaaa insaallah olucak seninde dun bir yazi okudum bak allah vermek istemese bize dua ettirmez yaziyordu bana cok mantikli geldi siz verecegini bildigi icin dua ediyorsunuz diyordu yaa kac yil cocugun olmayanlar var benim bi tanidigimin 9 yil olmamis sonra olmus birinin 20 yil olmamis ondan snra olmus dusun rabbim verecekse veriyor zatenKeşke yapmasaydım test kendime bi daha bunu yaşatmıcam çok kötüyüm
Kiz gunu coktan gecmis istee dediyaCanm bnce acele etmemelisin gününün gecmesini bekle yoksa cok stres olacaksn.
Aynen kuzum benim çok haklısın biliyorum bunları ama nefis işte hemen olsun istiyor ben onu pozitif sandığım için çok umutlandım ders oldu bi daha yapmamam gerektiğini öğrendimcnm yaa gordum simdi yazini dert etme yaaa insaallah olucak seninde dun bir yazi okudum bak allah vermek istemese bize dua ettirmez yaziyordu bana cok mantikli geldi siz verecegini bildigi icin dua ediyorsunuz diyordu yaa kac yil cocugun olmayanlar var benim bi tanidigimin 9 yil olmamis sonra olmus birinin 20 yil olmamis ondan snra olmus dusun rabbim verecekse veriyor zaten
Canm benim sakin skma canini hayir vardir emin ol rabbim cok buyuk0.1 canım negatifmiş
Ne kadarlik evlisin canm ne zamndie cocuk istiyosun bide yas kactiAynen kuzum benim çok haklısın biliyorum bunları ama nefis işte hemen olsun istiyor ben onu pozitif sandığım için çok umutlandım ders oldu bi daha yapmamam gerektiğini öğrendim
Bu ayda olmadı artık 8 ay oldu hiç korunmadık biz 25 yaşındayımNe kadarlik evlisin canm ne zamndie cocuk istiyosun bide yas kacti
Anladim canmm...ne olur uzulme bu ay olnadi unutlar bi dahaki aya insallh allah buyukturBu ayda olmadı artık 8 ay oldu hiç korunmadık biz 25 yaşındayım
Hepiniz hakkınızı helal edin sizi de üzdüm sevindirdim boş yere özür dilerim hepinizden
Bu ayda olmadı artık 8 ay oldu hiç korunmadık biz 25 yaşındayım
Sacmalama canım sen sıkma canını rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Bende dersimi aldım 6 gün gecikmişti çizgide silikti ama adet olmuştum kafaya takmadigimiz an olucak bence hayırlısı olsunHepiniz hakkınızı helal edin sizi de üzdüm sevindirdim boş yere özür dilerim hepinizden
Ne nasıl ya iki testtede vardı çizgi canım hayırlısı canım üzme kendini nasipten ötesi yok bu ay olmaz diğer ay olur sıkma canını0.1 canım negatifmiş
Üzülmek yook canım ama ya dünyanın sonu değil hiç bişey senden önemlide değilAmin inşallah cümlemize olayın şokuyla üzüldüm geçecek inşallah
Canım hiç üzülme doğru zamanda Allahım verir nasılsa.Doğru zamanın gelmesini bekle tstlım.Demek ki öyleymiş canım bilemedim bende
Gel aşkım gelhemen geliyorum cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?