- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.381
ciktimi sonuc cnm
Ay saçmalama canım lütfen ya boşuna mı burdayız sevinirsekte beraber üzülürsekte sen topla kendini kuzum güçlü ol hiç bişeyin sonu değil bak kendini boşuna hırpalama lütfenHepiniz hakkınızı helal edin sizi de üzdüm sevindirdim boş yere özür dilerim hepinizden
Canım unitlenme ama arkadaşının da 4 gün geçince kan verdi negatif 10 günü bulunca pozitif çıktı şimdi bebisi var belli olmaz sen umudunu kaybetmeAmin inşallah cümlemize olayın şokuyla üzüldüm geçecek inşallah
Yok canım ümitlenmiyorum artık Allah a bıraktım nasipten öte Yok o ol derse olur ☺Canım unitlenme ama arkadaşının da 4 gün geçince kan verdi negatif 10 günü bulunca pozitif çıktı şimdi bebisi var belli olmaz sen umudunu kaybetme
Heh şöyle canım yaaaaYok canım ümitlenmiyorum artık Allah a bıraktım nasipten öte Yok o ol derse olur ☺
Valla anlamadım ablacım İnan şoka girdimNe nasıl ya iki testtede vardı çizgi canım hayırlısı canım üzme kendini nasipten ötesi yok bu ay olmaz diğer ay olur sıkma canını
Aynen zamanla düzeliyoruz işte olayın şokuyla üzüldüm şükür iyiyimHeh şöyle canım yaaaa
Canım fitil in adı ney bu arada kullanım sonrası gebelik olan çok kişi var hiiiç üzülmeCitoles damla içiyordum bu arada vajina iltihabı çıktı bunun yüzünden hamile kalamam diye çok korkuyorum ne yapmam lazım doktor fitil verdi smear testi yaptı sonucu çıkmadı daha hamile kalmanı engeller dedi ben daha hiç denemedim bile bebek ama aylardır hayalini kuruyorum bu da çok zor
hangisini kullanıyordun cnm ben de kullandım kürtajdan sonra da...hoşgeldin :)
Canım fitil in adı ney bu arada kullanım sonrası gebelik olan çok kişi var hiiiç üzülme
Aminnnn canım benim inşallah size ne kadar olduHerkesin çeşit çeşit Allahım nolursun anne olmayı isteyen herkese bu duyguyu tattır rabbim sana yalvarıyorum.
Neo panetron ve gynoflor verdi doktor. Tam antidepresan bitti şimdi bu çıktı daha bebek deneyemedim bile bu da çok ilginç aslında bebek istiyosun ama yapamıyosun. Çok sağolun cevabınız için bu arada çok korkularım var teyzemin bebeği yok hiç doktora gitmemiş benimde olmaz diye çok korkuyorum
Boşver kuzu sıkma canını olur illa şimdi mi olsun sabırlı olalımValla anlamadım ablacım İnan şoka girdim
Olalım ablacımmmm tabi ki ☺Boşver kuzu sıkma canını olur illa şimdi mi olsun sabırlı olalım
Kuzum kafana takma istersen test yaptırın için rahatlarO korku bende de var esimn amcasinin cocugu olmamis hic. Allah bebegin yokluguyla imtihan etmrz insallah
Aminnnn canım benim inşallah size ne kadar oldu
Yani rabbim bilir hayırlı bi zamanda verir inşalla aşkım sıkma canını bak bende iğne yaptım hiç umurumda değil tutmazsa zayıflarım diyorum daha sağlıklı gebelik geçiririm canın sağ enazından kuzuOlalım ablacımmmm tabi ki ☺
Aynen ablacım çok haklısın gerçekten aynen öyle yapıcaz bu ay bi daha bir hafta geçmeden test yapmıcamYani rabbim bilir hayırlı bi zamanda verir inşalla aşkım sıkma canını bak bende iğne yaptım hiç umurumda değil tutmazsa zayıflarım diyorum daha sağlıklı gebelik geçiririm canın sağ enazından kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?