2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hepiniz hakkınızı helal edin sizi de üzdüm sevindirdim boş yere özür dilerim hepinizden
Ay saçmalama canım lütfen ya boşuna mı burdayız sevinirsekte beraber üzülürsekte sen topla kendini kuzum güçlü ol hiç bişeyin sonu değil bak kendini boşuna hırpalama lütfen

Citoles damla içiyordum bu arada vajina iltihabı çıktı bunun yüzünden hamile kalamam diye çok korkuyorum ne yapmam lazım doktor fitil verdi smear testi yaptı sonucu çıkmadı daha hamile kalmanı engeller dedi ben daha hiç denemedim bile bebek ama aylardır hayalini kuruyorum bu da çok zor

Canım fitil in adı ney bu arada kullanım sonrası gebelik olan çok kişi var hiiiç üzülme

Neo panetron ve gynoflor verdi doktor. Tam antidepresan bitti şimdi bu çıktı daha bebek deneyemedim bile bu da çok ilginç aslında bebek istiyosun ama yapamıyosun. Çok sağolun cevabınız için bu arada çok korkularım var teyzemin bebeği yok hiç doktora gitmemiş benimde olmaz diye çok korkuyorum
hangisini kullanıyordun cnm ben de kullandım kürtajdan sonra da...hoşgeldin :)

Canım fitil in adı ney bu arada kullanım sonrası gebelik olan çok kişi var hiiiç üzülme

O korku bende de var esimn amcasinin cocugu olmamis hic. Allah bebegin yokluguyla imtihan etmrz insallah

Ben daha hiç bebek denemedim olup olmadığını bilmiyorum antidepresan içiyodum annemi kaybettim o yüzden antidepresan ı bıraktım doktora gittim akıntın çok iltihap ve enfeksiyon verdi bu iltihap hamile kalmaya engelmi diye korkuyorum smear kötü çıkar diye korkuyorum moralim çok bozuk
Aminnnn canım benim inşallah size ne kadar oldu

Aynen ablacım çok haklısın gerçekten aynen öyle yapıcaz bu ay bi daha bir hafta geçmeden test yapmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…