- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.321
Çok şükür kuzum allah iyilik versin hep iyi ol inşallah. Bende iyiyim tatlım çatlatma iğnemi oldum kardeşime geldim bi kahve içeyim :)Iyilestm cok şükür ablacm ama ne kdr kötüydüm ya midem hicbirsey kabul etmedi ne yediysem cikrdm afedersin.Allaha sukur iyiyim sağlık gibisi yok.Sen naslsn abla
Ne ara kan verdin sen kuzuVerdim canım 12 gibi çıkartırız dediler
Neymiş ki canım göremedimKızlar süt maydanoz kürü hakkında bir arkadaş başlık açmış bende hemen deniyorum
siz de deneyin
Hadi bakalım
Aynı marka ablacım yatarken içtim ilk idrarla yaptım ama şuan ki hayal kırıklığımı anlatamamAşkım senin bu test öncekiyle aynı marka mı bile yatmadan sıvı aldın mı o da etkiler
Negatif görünce verdimNe ara kan verdin sen kuzu
cnm uzulme yaaa vardr bir hayir belki sonuc pozitif cikicak dert etmeAynı marka ablacım yatarken içtim ilk idrarla yaptım ama şuan ki hayal kırıklığımı anlatamam
Ne zamn cikacakNegatif görünce verdim
Kuzum sen haklıydın sanırım o çizgi pozitif değilmişcnm benim uzulme hayirlisi ise ciksin degilse cikmasin zaten oyle dusun bide mart 31 cekiyor gcikme yapabilir ona gore hesaplasaydin adetini
12 gibi dediler bekliyorumNe zamn cikacak
Ay sıvıda etkiliyor yaa dur bakakım bi hemende sitrese girme bide geç döllenmeyse olur yani böyleAynı marka ablacım yatarken içtim ilk idrarla yaptım ama şuan ki hayal kırıklığımı anlatamam
Hadi bakakım az kaldı hakkında hayırlısı var inşallahNegatif görünce verdim
Çok şükür kuzum allah iyilik versin hep iyi ol inşallah. Bende iyiyim tatlım çatlatma iğnemi oldum kardeşime geldim bi kahve içeyim :)
Bakalım abla olsa da kanda çıkar arkadaşa rast geldim o arayıp haber veririm sen git dedi öyle ağlayarak bekleyinceAy sıvıda etkiliyor yaa dur bakakım bi hemende sitrese girme bide geç döllenmeyse olur yani böyle
cnm yani bana oyle geldi ama cunku 18 aydir butun testleri gordum bu forumda ama insaLlH ben yanilirim sen hamis cikarsin yKuzum sen haklıydın sanırım o çizgi pozitif değilmiş
Maydanoz ve sütü kaynatıp buharına oturuyorsunNeymiş ki canım göremedim
ayy ne guzel yaaa benim esim calisiyir bugun o yuzden hic kahve icecek kimsemde yokÇok şükür kuzum allah iyilik versin hep iyi ol inşallah. Bende iyiyim tatlım çatlatma iğnemi oldum kardeşime geldim bi kahve içeyim :)
Çok teşekkür ederim canım benim aynen artık yine bekleriz birlikte daha güçlüyüz inşallah güzel olacak herşeyMaydanoz ve sütü kaynatıp buharına oturuyorsun
Bu bayan 10 yıl önce de aynı kürü uygulayıp hamile kalmış 2. Kez de bir çok tedaviye cevap vermeyince yine uygulamış yine hamile kalmış hamileliğe sebep olamasa bile iltihabı söktüğü için yapalım ben hemen yapıyorum bu ay hamile kalırsam uygulamazsanızda o güne kadat uygularsınız
Ayyy tekerleme gibi oldu
Bu arada ebru hanım bende göremediğim için ses etmemiştim inşaallah hakkınızda hayırlısı olsun olmadı hep beraber kalırız bu ay üzmeyin canınızı
Çok teşekkür ederim canım benim aynen artık yine bekleriz birlikte daha güçlüyüz inşallah güzel olacak herşey
Evet canım benim eşim geldi sağolsun benim olduğum şehire :)Abla senin ailen yannda mi ne kadan hoş
cnm yani bana oyle geldi ama cunku 18 aydir butun testleri gordum bu forumda ama insaLlH ben yanilirim sen hamis cikarsin y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?