- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.341
Ay niye ağlıyorsun canım ya dünyanın sonu mu allah aşkına niye kendini yıpratıyorsun bu kadar senBakalım abla olsa da kanda çıkar arkadaşa rast geldim o arayıp haber veririm sen git dedi öyle ağlayarak bekleyince
Evet canım benim eşim geldi sağolsun benim olduğum şehire :)
Ben çatlatma iğnesi oldum bugün canım bu ay beklerim olmazsa temizlenmek için bile oksa yapılur yaniMaydanoz ve sütü kaynatıp buharına oturuyorsun
Bu bayan 10 yıl önce de aynı kürü uygulayıp hamile kalmış 2. Kez de bir çok tedaviye cevap vermeyince yine uygulamış yine hamile kalmış hamileliğe sebep olamasa bile iltihabı söktüğü için yapalım ben hemen yapıyorum bu ay hamile kalırsam uygulamazsanızda o güne kadat uygularsınız
Ayyy tekerleme gibi oldu
Bu arada ebru hanım bende göremediğim için ses etmemiştim inşaallah hakkınızda hayırlısı olsun olmadı hep beraber kalırız bu ay üzmeyin canınızı
Amin kuzum inşallah. Evet kendi teklif etti yeter ki iş olsun sen nerde ben orda dedi geldi :)Anaaa gercktnten mi maşallah maşallah cok iyi Rabbm bozmasn ablacm
Ay niye ağlıyorsun canım ya dünyanın sonu mu allah aşkına niye kendini yıpratıyorsun bu kadar sen
Ay kıyamam gel beraber içelim kuzuu üzülmea
ayy ne guzel yaaa benim esim calisiyir bugun o yuzden hic kahve icecek kimsemde yok
Avla valla oyle erkek zor yani :)) aile bağları zayif mi ablaAmin kuzum inşallah. Evet kendi teklif etti yeter ki iş olsun sen nerde ben orda dedi geldi :)
Aynen öyle bende uğraşmıyorum artık ya günüm geçmeden testte yapmam hatta geçmeden yani hayırlısı ebruda iki testte silik çıkmıştı ama canımIste abla napiyoruz biliyomusun cok acele ediyoruz.3 gun geckme deil 10 gun geckmede anca cikanlar oluyo ama biz veklemeyi bilmiyoruz ve kndimizi harab ediyorz bnde bi ay böyle oldum ya 4 gun geckti ama beni goreceksn kesn hamileym dedm o moddaydm yani ama bisey ckmadi kanamam oldu sonra.Ama insallah ebru icin cikar yani hakknda hayrlisysa.en buyuk eksigimiz sabr
Yoo değil canım ama sorsan herşeyi benim yani :) düşkün bana hemde fazlasıyla o benim elim kolum ya valla alöah razı olsunAvla valla oyle erkek zor yani :)) aile bağları zayif mi abla
Yoo değil canım ama sorsan herşeyi benim yani :) düşkün bana hemde fazlasıyla o benim elim kolum ya valla alöah razı olsun
Amin kuzum cümlemize bi ömür mutluluk versinMaşallah ablacm Rabbm nazardan saklasn bi ömür mutlulk versn inşallah :)
Merakla bekliyoruz sonucu.Ne ara kan verdin sen kuzu
Sıkma canını hayırlısı demiyor muyuz o halde gelene razı olmak da boynumuzun borcu ferah ol0.1 canım negatifmiş
Canını sıkma tatlım vardır bunda da bir hayır. Ben iyiden iyiye testlere guvenemez oldum.0.1 canım negatifmiş
hemen geliyorum cnm :)Ay kıyamam gel beraber içelim kuzuu üzülme
bana gore orda idrar birikmis onun cizgisiydi cnmSen ne demstn ki yağmurcm aslnda silikti yani bende baktm
ciktimi sonuc cnmKeşke yapmasaydım test kendime bi daha bunu yaşatmıcam çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?