- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.421
Bak kızarım şimdi burada bir kader birliği yaptık Tabii ki Birlikte sevinip üzüleceğizHepiniz hakkınızı helal edin sizi de üzdüm sevindirdim boş yere özür dilerim hepinizden
Canım Benin ya gerçekten daha zor yaşadıkların ama şimdi iyi olamana çooook sevindim daha iyi olacak herşey kuzum benim haklısınCanım yapma bunu kendine ne test yaptığın için suçla kendini ne de umutlandığın için... Biz de hamile olduğumda çok sevindik eşim kayınvalideme söyledi vs... Sonra kalp atışı olmadı kürtaj oldum... Rabbim bilir herşeyde hayır vardır... Sonra çok üzüldüm antidepresan kullanmak zorunda kaldım geçti şükür... Artık ne gelirse rabbimden kabülüm...
Diyeceğim sen de kendini suçlama şartlandırma kendini olacağı varmış testler hatalı olabiliyormuş...
En kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah sağlıkla
Amma ben sen olduğunu anlamadım hahahahaha alırım seni ☺☺☺Aaa benden tatli evlatmi bulacan hihh kuatum
Ablacım doktor bir hafta bekle olmazsan gel dedi gidicem tabi hemen çalışmalara başlayalım ☺☺☺Bak kızarım şimdi burada bir kader birliği yaptık Tabii ki Birlikte sevinip üzüleceğiz
Sen şimdi toplan Dr git tam adet girmediğini anlat Dr bir baksin
Bende çok şaşırdım ablacım İnan bilmiyorumCanım Kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin acaba çok şaşırdım
Aynen kuzu sıkma sen canını rabbim daha kötü şeylerle sınamasın hamdolsun yine halimize yavrum canın sağ bak herşey olur zamanı gelince hem ysnlızda değilsinAynen ablacım çok haklısın gerçekten aynen öyle yapıcaz bu ay bi daha bir hafta geçmeden test yapmıcam
Başın sağ olsun benim de yok annem
İltihap genel olarak engel olmasa da dönemlik bir engel denebilir ben çok yaşadım iltihabı bişey olmaz allahın izniyle ancak ilaç kullanımı çok etkiliyor ve bir de hamilelik te yaşamak çook berbat bunu kökten halledersen iyi olur
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Doktor gynoflor ve neopenotran verdi bunlarla geçer mi ki birde teyzem kısır olabilir kısırlık genetik olur mu adetlerim düzenli
Teyzeniz in kısırlığı kanıtlanmış değil sanırım ayrıca ne gibi bir sebepten olmadı çocuğu bilmiyorsunuz belki eşinden ötürü olmadı belki troid le ilgili sorunu belki pıhtılaşma ve belki gerçekten genetik bir hastalık binlerce sebep olabilir kendinizinde aynı akıbete uğrama ihtimalini düşünüp kalbinizi karartmayın
Adet oldum ben gazam mubarek olsun
Aha vallaha mıAdet oldum ben gazam mubarek olsun
Hadi darısı bana ben de olam ☺☺☺Adet oldum ben gazam mubarek olsun
Canım.belki olmazsın Allah allah iyi düşün sen diyorum ya bazen adet gecikmesinde bile belli olmuyor geç döllenmeyse
Hadi darısı bana ben de olam ☺☺☺
Benimde 13 gün var :)Ayyy benim daha 13gun var merakla beklemedeydim
Benimde 13 gün var :)
Geçen ay 6 gün gecikmeli ayin 22 sinde olmuştum cnm o yüzden aynı olurum diye tahmin ediyorum çünkü bir iki aydır değişti hesaplaamıyorum birde bu ay klomen ca çatlama iğnesi kullandım bakalım inşallah adet olmamAy gercekten mi kac gune bir mens oluyosun?
Geçen ay 6 gün gecikmeli ayin 22 sinde olmuştum cnm o yüzden aynı olurum diye tahmin ediyorum çünkü bir iki aydır değişti hesaplaamıyorum birde bu ay klomen ca çatlama iğnesi kullandım bakalım inşallah adet olmam
Hımmm anladım cnm inşallah güzel haberler veririzBenimde 4 5ay once 32 35 gunde bir oluyodum son uc aydir 27 24 26 gunde bir oldum. Bu ay tahmini 27 gunde olurum diye hesapladim takvime gore 13gun kaliyo. Bakalim hayirlisi bende sogan kuruyle bu ayi bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?