2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hepiniz hakkınızı helal edin sizi de üzdüm sevindirdim boş yere özür dilerim hepinizden
Bak kızarım şimdi burada bir kader birliği yaptık Tabii ki Birlikte sevinip üzüleceğiz
Sen şimdi toplan Dr git tam adet girmediğini anlat Dr bir baksin

Canım Benin ya gerçekten daha zor yaşadıkların ama şimdi iyi olamana çooook sevindim daha iyi olacak herşey kuzum benim haklısın

Aynen ablacım çok haklısın gerçekten aynen öyle yapıcaz bu ay bi daha bir hafta geçmeden test yapmıcam
Aynen kuzu sıkma sen canını rabbim daha kötü şeylerle sınamasın hamdolsun yine halimize yavrum canın sağ bak herşey olur zamanı gelince hem ysnlızda değilsin

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Doktor gynoflor ve neopenotran verdi bunlarla geçer mi ki birde teyzem kısır olabilir kısırlık genetik olur mu adetlerim düzenli

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Doktor gynoflor ve neopenotran verdi bunlarla geçer mi ki birde teyzem kısır olabilir kısırlık genetik olur mu adetlerim düzenli

Teyzeniz in kısırlığı kanıtlanmış değil sanırım ayrıca ne gibi bir sebepten olmadı çocuğu bilmiyorsunuz belki eşinden ötürü olmadı belki troid le ilgili sorunu belki pıhtılaşma ve belki gerçekten genetik bir hastalık binlerce sebep olabilir kendinizinde aynı akıbete uğrama ihtimalini düşünüp kalbinizi karartmayın

Allah sizden razı olsun içimi rahatlattınız gerçekten ki doktora bile gitmemişler hiç. İnşallah iltihap geçerde ben de bu duyguyu tadarım artık çok sağolun.

Ay gercekten mi kac gune bir mens oluyosun?
Geçen ay 6 gün gecikmeli ayin 22 sinde olmuştum cnm o yüzden aynı olurum diye tahmin ediyorum çünkü bir iki aydır değişti hesaplaamıyorum birde bu ay klomen ca çatlama iğnesi kullandım bakalım inşallah adet olmam

Benimde 4 5ay once 32 35 gunde bir oluyodum son uc aydir 27 24 26 gunde bir oldum. Bu ay tahmini 27 gunde olurum diye hesapladim takvime gore 13gun kaliyo. Bakalim hayirlisi bende sogan kuruyle bu ayi bekliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…