2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ayyy benim daha 13gun var merakla beklemedeydim
Ayyy canım ama merakla beklersen ister istemez sitres olursun bekleme rahat bırak kafanı kuzu ya niye zarar veriyorsunuz böyle kendinize bak uslandım ben gördün mü hiçte bile beklemem amaaaaannnn vurmuşum kulpuna ya ölüm müdür ki çaresi yok en kötü ihtimal tüp bebek yapılır napak yani herşey allahtsn vardır bi bildiği

Haklisin canim zaten mumkun oldugunca aklima getirmemeye calisiyorum. Iste olabildigince

Merhaba.. bende bu ay klomen kullandım ilkkez. Adetin 3.günü başladım içmeye.10.gün gittim doktora büyüyen bir yumurta görmedi doktor.2gğn sonra tekrar çağrdı.sizce büyür mü bundan sonra?

Merhaba.. bende bu ay klomen kullandım ilkkez. Adetin 3.günü başladım içmeye.10.gün gittim doktora büyüyen bir yumurta görmedi doktor.2gğn sonra tekrar çağrdı.sizce büyür mü bundan sonra?
Benim 9.cu gün büyümüştü ama ilk gittiğimde büyümemiş demişti üç gün bal çörek otu tarçın yedim 23 mm oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…