- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.441
Hımmm anladım cnm inşallah güzel haberler veririz
Amin cnmHayirlisi gercekten. Insallah gonlumuze gore olur hersey
Ay bi suru yaptim dah kanamam baslamadi leke geldi devamidq gelir bizim sulalede kimsede yerlesme kanamasi olmadigi icin hic umudumda yokHayırlısı olsun maydonoz süt
Çakşır//incir süt kürler kürler....
Siftah oldu bakalim abla artikAha vallaha mı
Adetimin cok gecikmeden gelmesi mutlu etti kiz beni hic sevinecem aklima gelmezdi
Hadi darısı bana ben de olam ☺☺☺
Canım valla ben anlamadım napacağımı sat 9 mart kanda az da olsa çıkardıCanım.belki olmazsın Allah allah iyi düşün sen diyorum ya bazen adet gecikmesinde bile belli olmuyor geç döllenmeyse
Hahahahaha fark ettim klomen den korktum bende valla kuzumAdetimin cok gecikmeden gelmesi mutlu etti kiz beni hic sevinecem aklima gelmezdi
Daha ne o zaman kız dur biAy bi suru yaptim dah kanamam baslamadi leke geldi devamidq gelir bizim sulalede kimsede yerlesme kanamasi olmadigi icin hic umudumda yok
Hayırlısı olsun canım bende bu ay kanayacam yine biliyorum hiçte düşünmüyorum geziyorum iş yapıyorum hiç bişey yapmasam bile kahvemi alıp bahçeye çıkıp oturuyorumSiftah oldu bakalim abla artik
Yavrum klomen kullandın ya yumurtanın öatlamasındasıkıntı olmazsa gününde oluyorsun sen dua ette yumurta çatladıAdetimin cok gecikmeden gelmesi mutlu etti kiz beni hic sevinecem aklima gelmezdi
Ayyy canım ama merakla beklersen ister istemez sitres olursun bekleme rahat bırak kafanı kuzu ya niye zarar veriyorsunuz böyle kendinize bak uslandım ben gördün mü hiçte bile beklemem amaaaaannnn vurmuşum kulpuna ya ölüm müdür ki çaresi yok en kötü ihtimal tüp bebek yapılır napak yani herşey allahtsn vardır bi bildiğiAyyy benim daha 13gun var merakla beklemedeydim
Ayyy canım ama merakla beklersen ister istemez sitres olursun bekleme rahat bırak kafanı kuzu ya niye zarar veriyorsunuz böyle kendinize bak uslandım ben gördün mü hiçte bile beklemem amaaaaannnn vurmuşum kulpuna ya ölüm müdür ki çaresi yok en kötü ihtimal tüp bebek yapılır napak yani herşey allahtsn vardır bi bildiği
Niye durim canim leke geldimi gecesi baslio kabamam tabi yanlis gormediysemDaha ne o zaman kız dur bi
Hiç düşünme bebekle yatıp bebekle kalkmak yokHaklisin canim zaten mumkun oldugunca aklima getirmemeye calisiyorum. Iste olabildigince
Bakalim artij ablam sey geldi aklima rahimde ufak bi yara var demisti dojtor ondanda kanama olabilir lwje gelebikirYavrum klomen kullandın ya yumurtanın öatlamasındasıkıntı olmazsa gününde oluyorsun sen dua ette yumurta çatladı
Bakalım gönül ister ki gelmesin adet hamile ol hayırlısı canım görecez bakslım neymişBakalim artij ablam sey geldi aklima rahimde ufak bi yara var demisti dojtor ondanda kanama olabilir lwje gelebikir
Benim 9.cu gün büyümüştü ama ilk gittiğimde büyümemiş demişti üç gün bal çörek otu tarçın yedim 23 mm olduMerhaba.. bende bu ay klomen kullandım ilkkez. Adetin 3.günü başladım içmeye.10.gün gittim doktora büyüyen bir yumurta görmedi doktor.2gğn sonra tekrar çağrdı.sizce büyür mü bundan sonra?
Ayyy bende yiyim hemen.kaç kaşık ve ne zamanlar yemeliyim?Benim 9.cu gün büyümüştü ama ilk gittiğimde büyümemiş demişti üç gün bal çörek otu tarçın yedim 23 mm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?