- 13 Mart 2017
- 266
- 413
- 53
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.461
Hayır cnm çıkmayabilir sen unutmaya çalış 4.5 gün daha adet olmazsan tekrar kan verCanım valla ben anlamadım napacağımı sat 9 mart kanda az da olsa çıkardı
İyiyiz cnm sen nasılsın belim çok ağrıyor sağ tarafa doğru yaaa öyle misafir de gelcek işte hazırlık yapıyorumHerkese iyi akşamlar nasılsınız neler yapiyosunuz bayanlar
Maalesef canım bende oldu inş olmaz genelde gebe oluyorlarMerhaba kızlar bugünde olmadım ben hiç geciktiğimi bilmem hep tam vaktinde olmuşumdur . Çok meraktayım gelmemesi içinde dua ediyorum artık çokta kendimi kaptırmak istemiyorum tuhafım :) adet olcakmışım gibi ara ara agrım oluyo gögüslerim şiş . Bide burda silik çıkıp kanda çıkmadı denmiş ondada biraz üzüldüm bende inş öyle bişey olmaz yoksa yoktur ama varmış gibi yok çıkması kötü olmuş
Allah iyilik versin çok şükür bende iyiyim gezmelerdeydim yeni geldim eve. Yaa geçmiş olsun çok yorma kendini belki Bebis olurİyiyiz cnm sen nasılsın belim çok ağrıyor sağ tarafa doğru yaaa öyle misafir de gelcek işte hazırlık yapıyorum
Ben günde iki tatlı kaşığı yedim üç günde büyüdü valla sadece bi tanesi ama tutmadı tabiAyyy bende yiyim hemen.kaç kaşık ve ne zamanlar yemeliyim?
Bende gezmeye çıktım güya dolan dolan b hal oldum :)Allah iyilik versin çok şükür bende iyiyim gezmelerdeydim yeni geldim eve. Yaa geçmiş olsun çok yorma kendini belki Bebis olur
Günde iki kez aç karına yiyecen ben tatlı kaşığla yedimAyyy bende yiyim hemen.kaç kaşık ve ne zamanlar yemeliyim?
İyi akşamlar canım yorgunluktan ölüyorum vee çok üşüdüm uzanıyorum sen nasılsın kuzuHerkese iyi akşamlar nasılsınız neler yapiyosunuz bayanlar
İnşallah cnm.yaaa bilmiyorum tuhaf bi ağrı bakalım hayırlısı olsun inşallahAllah iyilik versin çok şükür bende iyiyim gezmelerdeydim yeni geldim eve. Yaa geçmiş olsun çok yorma kendini belki Bebis olur
Test yaotinmi cnmMerhaba kızlar bugünde olmadım ben hiç geciktiğimi bilmem hep tam vaktinde olmuşumdur . Çok meraktayım gelmemesi içinde dua ediyorum artık çokta kendimi kaptırmak istemiyorum tuhafım :) adet olcakmışım gibi ara ara agrım oluyo gögüslerim şiş . Bide burda silik çıkıp kanda çıkmadı denmiş ondada biraz üzüldüm bende inş öyle bişey olmaz yoksa yoktur ama varmış gibi yok çıkması kötü olmuş
Hayirlisi olsun ablanBakalım gönül ister ki gelmesin adet hamile ol hayırlısı canım görecez bakslım neymiş
Aynen herşeyn hayırlısı canımHayirlisi olsun ablan
Bazen bendede belli bir plan olmadığında öyle oluyor abla ama bugün arkadaşlarla beraber olunca zaman nasıl geçti anlamadimBende gezmeye çıktım güya dolan dolan b hal oldum :)
Yaa hamilelik belirtisi mi acaba bat ne zamanİnşallah cnm.yaaa bilmiyorum tuhaf bi ağrı bakalım hayırlısı olsun inşallah
Kaç ay ictin aslanpencesi? Düsünce bıraktın mı?Ben hem parlodel dr vermişti kullandım Hem aslanpençesi içtim her sabah.
Çok şükür düştü prolaktin
22 nisan canım valla bilmiyorum.klomen kullandım sonra iğne vururdum işte iki gündür yumurta oluşan tarafta ağrı kramp var inşallah yaaaYaa hamilelik belirtisi mi acaba bat ne zaman
Ayy hadi inşallah bu ay bebislerimiz olur yaa çok istiyorum ama stres yapmamak için cokta takilmamaya çalışıyorum hayırlısı herseyin22 nisan canım valla bilmiyorum.klomen kullandım sonra iğne vururdum işte iki gündür yumurta oluşan tarafta ağrı kramp var inşallah yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?