- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.481
Amin inşallah cnm hayırlısıyla yaaAyy hadi inşallah bu ay bebislerimiz olur yaa çok istiyorum ama stres yapmamak için cokta takilmamaya çalışıyorum hayırlısı herseyin
Bende kardeşime kahveye gitmiştim ya kocamla kardeşim had dışarı çıkalım dedi bişeyler alacam birazda gezmiş oluruz iyi dedik çıktık havada soğuktu hem yoruldum hem üşüdüm yaBazen bendede belli bir plan olmadığında öyle oluyor abla ama bugün arkadaşlarla beraber olunca zaman nasıl geçti anlamadim
Olur tabi niye olmasın canım ama eş çektirme ne kız anlamadım bencnlar ben bugun bi teyzeye es cektirmeye gittim sen cok usutmussun cok sert yumurtalikalrin cok yavas atiyor dedi cekti sonra belimi bagladi bide dediki bugun iliskiye gir sonra adet bitene kadar yok dedi adet bittikten 3 4 gun snrada iliskiye gir dedi rahim kendini toplasin dedi bide sut buhari yap dedi ondan snra bana gel bidaha cekicem dedi olur senin cocugun dedi
Iyi yapmışsınız ablacim aynen burası da çok soğuktu donduk valla simdi de battaniyeme sarildim yatiyorum isinayim biraz :)Bende kardeşime kahveye gitmiştim ya kocamla kardeşim had dışarı çıkalım dedi bişeyler alacam birazda gezmiş oluruz iyi dedik çıktık havada soğuktu hem yoruldum hem üşüdüm ya
Ben geldim sobayı yaktım bide çay suyu koydum tabi daha içemedik o ayrı ısındı hemen içeri ohh soba gibisi yok yaIyi yapmışsınız ablacim aynen burası da çok soğuktu donduk valla simdi de battaniyeme sarildim yatiyorum isinayim biraz :)
Ohh ne guzel normal kömür sobasimi ablamBen geldim sobayı yaktım bide çay suyu koydum tabi daha içemedik o ayrı ısındı hemen içeri ohh soba gibisi yok ya
Normal soba evet canım kömür sobaları tuğlalı olanlar çok ağır ya uyuyan soba benimki çokta güzel yanıyor maşallah diyeyim :) seviyorum ben sobayı biraz upraştırıyor ama değer yaOhh ne guzel normal kömür sobasimi ablam
Üç gün öncesinden başlamış olması lazım dün çatladı heralde canım bugünüde değerlendirKızlar dünkü ovulasyon testim koyuydu bugün siliklesmis yumurtlamam ne gün oluyor yani
Önemli olan dün yaptiysan dunkunun olması lazım durdukcada siliklesir diye düşünüyorum adetin ne zaman canimKızlar dünkü ovulasyon testim koyuydu bugün siliklesmis yumurtlamam ne gün oluyor yani
Gel sende ısın kuzu :)Ohh ne guzel normal kömür sobasimi ablam
Aşkım benim yaptıklarım kaldıkça koyulaşıyorÖnemli olan dün yaptiysan dunkunun olması lazım durdukcada siliklesir diye düşünüyorum adetin ne zaman canim
Ayyy ne guzel yaa abla sıcacık olur şimdi orası :)Normal soba evet canım kömür sobaları tuğlalı olanlar çok ağır ya uyuyan soba benimki çokta güzel yanıyor maşallah diyeyim :) seviyorum ben sobayı biraz upraştırıyor ama değer ya
Ohh ne guzel olurdu yakın olsaydık kacirmazdim bu teklifi :)Gel sende ısın kuzu :)
Evet sıcacık valla csnım buyur gel :) keşke yakın olsanda gelsen ay hepimizde ayrı ayrı yerlerdeyiz ya yakın olsaydık bari beraber zaman geçirirdik ne güzel beAyyy ne guzel yaa abla sıcacık olur şimdi orası :)
He yaa yakın olsak iyi olurdu gerçektenOhh ne guzel olurdu yakın olsaydık kacirmazdim bu teklifi :)
Aaa öyle mi oluyor ben şimdiye kadar sadece 2 kere yaptım ondanda hiç çizgi çıkmadı ben de yarım saat sonra atmıştım peki 1 gün sonraki sonuç doğru olur mu ki ablaAşkım benim yaptıklarım kaldıkça koyulaşıyor
Yok canım beş yada en fazla on dakika içindeki sonuç geçerli oluyor ovu testi kaldıkça bozuluyor zaten gebelik testi gib değil yaniAaa öyle mi oluyor ben şimdiye kadar sadece 2 kere yaptım ondanda hiç çizgi çıkmadı ben de yarım saat sonra atmıştım peki 1 gün sonraki sonuç doğru olur mu ki abla
Aynen öyle valla ne guzel olurdu ama kader ışte farklı memleketlerden yazıp burda birbirimizi tanımış olduk buda güzel gonullerimiz bir olsun yeter :)Evet sıcacık valla csnım buyur gel :) keşke yakın olsanda gelsen ay hepimizde ayrı ayrı yerlerdeyiz ya yakın olsaydık bari beraber zaman geçirirdik ne güzel be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?