2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bazen bendede belli bir plan olmadığında öyle oluyor abla ama bugün arkadaşlarla beraber olunca zaman nasıl geçti anlamadim
Bende kardeşime kahveye gitmiştim ya kocamla kardeşim had dışarı çıkalım dedi bişeyler alacam birazda gezmiş oluruz iyi dedik çıktık havada soğuktu hem yoruldum hem üşüdüm ya

Olur tabi niye olmasın canım ama eş çektirme ne kız anlamadım ben

Bende kardeşime kahveye gitmiştim ya kocamla kardeşim had dışarı çıkalım dedi bişeyler alacam birazda gezmiş oluruz iyi dedik çıktık havada soğuktu hem yoruldum hem üşüdüm ya
Iyi yapmışsınız ablacim aynen burası da çok soğuktu donduk valla simdi de battaniyeme sarildim yatiyorum isinayim biraz :)

Aaa öyle mi oluyor ben şimdiye kadar sadece 2 kere yaptım ondanda hiç çizgi çıkmadı ben de yarım saat sonra atmıştım peki 1 gün sonraki sonuç doğru olur mu ki abla
Yok canım beş yada en fazla on dakika içindeki sonuç geçerli oluyor ovu testi kaldıkça bozuluyor zaten gebelik testi gib değil yani

Evet sıcacık valla csnım buyur gel :) keşke yakın olsanda gelsen ay hepimizde ayrı ayrı yerlerdeyiz ya yakın olsaydık bari beraber zaman geçirirdik ne güzel be
Aynen öyle valla ne guzel olurdu ama kader ışte farklı memleketlerden yazıp burda birbirimizi tanımış olduk buda güzel gonullerimiz bir olsun yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…