- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.961
Hahahahaha kuzum genelde erken olurdum ben mevsimsel sanırım ilaç almak istemiyorumHahah ben alistim hep gecikio
Hcg testi cnm
Korkma annem korkmaaKizlar elektrigim kesildi eşimde daha gelmedi karanlikta kaldimtırsıyorum valla yaa
Alma alma canimHahahahaha kuzum genelde erken olurdum ben mevsimsel sanırım ilaç almak istemiyorum
Gözün aydın cnm sağlıkla kucağına alırsın inş.Evet canımm yaptım hamileyimm
Aman hayirlisiHadi bakalm sevcanm inşallah yaa
Aynen kuzum başıma ağrılar giriyor en iyisi sen umursamaAman hayirlisi
Yanına alsaydın ya kuzu merakta kalmazdın boşuna9 gibi giderim bugun eve abla onada bkacam zaten onu daha cok merak ettim
Niye ağrılar giriyor başına canım ne olduAynen kuzum başıma ağrılar giriyor en iyisi sen umursama
Bilmiyorum ablacım sen neler yaptınNiye ağrılar giriyor başına canım ne oldu
Koşturdum bu saate kadar canım daha yeni oturdum mabadımın üzerineBilmiyorum ablacım sen neler yaptın
15 günde bir mi oluyorsun? Klomen kullanmıştın değil mi sen çatlatma iğneside oldun muBen progesteron kullanıyorum cuma adet olmam gerekti olmadım yarın progesteron bitiyor sizce bir şey olabilir mi bide ben onbeşte bir hasta oluyorum bugün onsekiz
Aha mum yok mu kız bi ayetel kürsi oku sakinKizlar elektrigim kesildi eşimde daha gelmedi karanlikta kaldimtırsıyorum valla yaa
Bende annemlere geldim ablacım örgü yemek çay zaman geçiriyoruz işteKoşturdum bu saate kadar canım daha yeni oturdum mabadımın üzerineyemekti iş güçtü ütüydü çamaşırdı akşam ettim böyle yeğenimide okul çıkışı bana getirdiler kardeşim çalışıyor yarım saat önce gittiler onlara sofra kur kaldır kocam gel bu kezde ona :) sen ne yaptın nasıl geçti günün kuzucum
Bitane kücücuk mum var oda ha bitti ha bitecek durumda eşimde hala gelmedi cok sinirlendimAha mum yok mu kız bi ayetel kürsi oku sakin
Oyy kuzum benim,bu ay gelecek senden güzel haber bekliyorum. Sonra hamiş hamiş dua edeceksin bizeBenden once insallah sizzjn olur cnm
Canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim. Sıra Sevcan sendeİnanmıyorummm yaa hamileyim sanırımmm :)))
Bende aynı duyguları paylaşıyorum.Oyy kuzum benim,bu ay gelecek senden güzel haber bekliyorum. Sonra hamiş hamiş dua edeceksin bize
Ne kadar sürecek gelmesi acaba elektrifin eşini ara gelsin canımİnternette cekmiyo zar zor msjlarim gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?