- 13 Mart 2017
- 266
- 413
- 53
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.921
Kesinlikleee :))Ayy çok heyecanlı ya
Güzel fikir canım. Yarın sabahta git kan ver hemen'-)Ben şuan zor sabrediyorum yarını hiç bekleyemem heralde ya testi bı kutuya koyup ben geliyorum babacım yazıpmı versem napsam öyle düşündüm :)
Ay hep şurda kendimi görmeyi istiyodum 9.culuk nasip oldu banada sıradakileri merakla bekliyorumRabbim hepimizin once gobisini sonra kucagini doldursun insallah ...bu ay bekledigimiz bebisimiz insallah gelisini haber verir bizlere... hepimize umut olsun bu sayfa...
Her gun dua grubu var bu sayfada istersen sende katilabilirsin ...
Ya evvel (1000 adet)
1. M miyaz (sevgul)
2.sevcanvildo (sevcan)
3. @yumyumyumiyum (burcu)
4. @ebru_can_ebru (ebru)
5.SS2007 (sinem)
6. @kapadokyam (kubra)
7. P pastadelisi (sakine)
8. @rukiye67 (rukiye)
9. D Deli_manya (nagihan)
10. @Halim rabbime malum (arzu)
bu sayfada bizlerle paylasip hamile kalan canlarimiz
1.umudumuz @TurkanBagirova
2.umudumuz @TAGA
3.umudumuz @Busradanpaylasimlar
4.umudumuz @tulperde
5.umudumuz @zlm67
6.umudumuz @mlk29
7. Umudumuz @Hayalettim
8. UmudumuzMeri4141
9. Unudumuz ???
Evet canım öyle yapıcam :) devlette hemen yapıp veriyolarmı yoksa özelemi gitmem gerekGüzel fikir canım. Yarın sabahta git kan ver hemen'-)
Sağol Can'ım teşekkür ederim:)Çörek otu bal tarçın karıştırdım sabah akşam içtim adetin 4.günü başladım bittikten 2gün sonra bıraktım direk incir ve havuca gectim . 2bardak suya ayrı tencerelerde 8 tane kuru incir dilimlenmiş (15dk) diğer tencereye 2havucu dilimleyerek(20dk) kaynattım bir bardağa ikisini karıştırup koydum ılıyınca içtim tabi ben çok üşengec bi insanım oyüzden hergün yapamadım yapamadıgım zamanlarda kuru inciri yedim
Allah razı olsun cnm Amin insallajSS2007 senin için okudum ya evvel Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
:) ne bileyim bende anlayamadım vardır b hikmeti
Sağlık ocağına gidince ertesi gün veriyor, özel yarım saate veriyor. Devleti bilmiyorum canımEvet canım öyle yapıcam :) devlette hemen yapıp veriyolarmı yoksa özelemi gitmem gerek
Bilmiyorum canim biraz daha bekliyim cumaya kadar olmazsam cuma sabahı gidip kan testine baktiricamcanım adet tarihin geçmeden yapmayın hep diyorum size ama senin geçmiş be güzelim varsa çıkar
12 benim, içime doğdu ya da öyle istedimAy hep şurda kendimi görmeyi istiyodum 9.culuk nasip oldu banada sıradakileri merakla bekliyorum
İnanmıyorummm yaa hamileyim sanırımmm :)))
Aynen canım
Ay suan bilmiorum bi bebek patigi yada biberon koy onuneŞuan bende bilmiyorum ama süpriz yapmak istiyorum :)) sizce nasıl yapsam yaa
Ay suan bilmiorum bi bebek patigi yada biberon koy onuneŞuan bende bilmiyorum ama süpriz yapmak istiyorum :)) sizce nasıl yapsam yaa
Çörek otu bal tarçın karıştırdım sabah akşam içtim adetin 4.günü başladım bittikten 2gün sonra bıraktım direk incir ve havuca gectim . 2bardak suya ayrı tencerelerde 8 tane kuru incir dilimlenmiş (15dk) diğer tencereye 2havucu dilimleyerek(20dk) kaynattım bir bardağa ikisini karıştırup koydum ılıyınca içtim tabi ben çok üşengec bi insanım oyüzden hergün yapamadım yapamadıgım zamanlarda kuru inciri yedim
Gec olsun guc olmasin kuzum Alalh saglikli swkilde kucagina almayi nasip etsinAy hep şurda kendimi görmeyi istiyodum 9.culuk nasip oldu banada sıradakileri merakla bekliyorum
Olmadi canim dun aksam test yaptim sabah 2.cizgi siliklesmis am tabiki umudum da yok
Kesinlikleee :))
Benden once insallah sizzjn olur cnmHadisevcanvildo seni bekliyoruz, bi güzel haberde senden inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?