- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.981
Bende çok merak ettim, nasıl söyledi acaba. Çok heyecanlıCanım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim. Sıra Sevcan sende
Ne zaman kan vereceksin
Eşin nasıl karsiladi
Duydum ama almadim iyi bir marka. Ben labopuick kullanıyorumClearblue diye bi test varmis deneyen varmi
Benim iki gebelikte birlikte öğrendik hiç supriz yapamadımBende çok merak ettim, nasıl söyledi acaba. Çok heyecanlı
Duydum ama almadim iyi bir marka. Ben labopuick kullanıyorum
Belli degil canim eşimide aradim 1 haftadir tamirci bekliyodu oda bugün gelcegi tuttu dükkanda tadilat işi yapiyo gelmesi 1 saati bulurmuşNe kadar sürecek gelmesi acaba elektrifin eşini ara gelsin canım
İyi yapıyorsunuz kuzu ne güzel işte takılBende annemlere geldim ablacım örgü yemek çay zaman geçiriyoruz işte
Kuzu sakin ol kız gelmedi mi daha elektriklerBitane kücücuk mum var oda ha bitti ha bitecek durumda eşimde hala gelmedi cok sinirlendim
Abla eve geldim diger testte ayni olmusKuzu sakin ol kız gelmedi mi daha elektrikler
Bende ilkinde heyecandan sonucu alır almaz aradım, bekelyemedim eve gelsinBenim iki gebelikte birlikte öğrendik hiç supriz yapamadım
Canım foto atsana biiEve geldim diger testtw ayni olmus
Canım Meri4141 arkadaşımız test yaptı veee hamile.ayyy cok seyler yazmissiniz sabahtan beri hepsini okuyamadim bana bir ozet gecseniz kim hamile kim cift vizgi var
Sevcandan da haber bekliyoruz bakalım, testi atarsa birazdan görecek. İnşalllah ondan da alırız güzel haberayyy cok seyler yazmissiniz sabahtan beri hepsini okuyamadim bana bir ozet gecseniz kim hamile kim cift vizgi var
Çek at bakayımAbla eve geldim diger testte ayni olmus
ayyy hadi insaallah yaaaSevcandan da haber bekliyoruz bakalım, testi atarsa birazdan görecek. İnşalllah ondan da alırız güzel haber
Tabiki canım hoşgeldinMerhabalar.ben de gruba katılabilir miyim duali grupla hamile kaldım kızıma inşallah yine nasip olur
Hoş geldin canım merhaba ☺Merhabalar.ben de gruba katılabilir miyim duali grupla hamile kaldım kızıma inşallah yine nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?