- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #8.941
Olmadi canim dun aksam test yaptim sabah 2.cizgi siliklesmis am tabiki umudum da yok
Ne olur akıl verin ne yapayım bekleyimmi
Sen eve gidince sabah yaptığınada bi bak hele haber etOlmadi canim dun aksam test yaptim sabah 2.cizgi siliklesmis am tabiki umudum da yok
Bu ultra erken gebelik testi var ona ne diyor sunuz benim ovü. Testlerine hediye geldiAdete 10 gun kala gebelik testimi yaptin canim kanda bile vikmazki nasil idrarda ciksin
İnşallah inşallah :))12 benim, içime doğdu ya da öyle istedim
Bulamamki ya çarşıya uzagım biraz :)Ay suan bilmiorum bi bebek patigi yada biberon koy onune
Amin inşallahGec olsun guc olmasin kuzum Alalh saglikli swkilde kucagina almayi nasip etsin
Yarın gidicem canımMerii hastaneye gidip beta hcg ver bnce kesnlestr
Napıyorsunuz kızlarrrr
Bende aynı kırmızılar gelmedi hala bekliyorumIyidir oturuyorm ben ebrucm sende durmlr nasi
Hcg testi cnmNee idrar testi mi ovu mu.Ya niye umudum yok diyip duruyosun seen
9 gibi giderim bugun eve abla onada bkacam zaten onu daha cok merak ettimSen eve gidince sabah yaptığınada bi bak hele haber et
Ya yok oyle bisey cnm ilisjiden 7 gun sonra bile cikmio en az iliskiden 10gun aonra cikiyorBu ultra erken gebelik testi var ona ne diyor sunuz benim ovü. Testlerine hediye geldi
İlişkiden 5/7 gün sonra bile etiketiyle satılıyor
Hahah ben alistim hep gecikioBende aynı kırmızılar gelmedi hala bekliyorum
Aklimada bisey gelmiokii babasi anamin gobisine bak yaz kutuya testle beraberBulamamki ya çarşıya uzagım biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?