- 13 Mart 2017
- 266
- 413
- 53
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.021
Bende silik çizgi gördüm evetCnm kocam bile gordu ama nedense fotoda gorunmuoda isin degisik tarafi hemn cikmio
Ama hemen cikmadi iste olsa hemen cikardiBen hafif silik çizgi gordum
o zaman var cnm hayirli olsun hadi :)Ahanda normalde boyle gorunuo zaten
erken gebelik testimi alsanAhanda normalde boyle gorunuo zaten
İşte kan versene kuzu ya aynı dert bende de oldu biliyorsun inşallah Şen'de varAma hemen cikmadi iste olsa hemen cikardi
Bende girdumde sonradan ciktigi icin hic umudum yok teyzem gecwn hafta bugun dogum yapmisti hatirlarsiniz belki ondada boyle olmus o dedi aksam yaotim cikmadi sabah baktim silik bisey hemen gitmis kan vermisBen çizgiyi gördüm kuzum ya
Ben bugun yaptıgımda silik çizgi çıkması 1dakka sürmedi 5dakkada kıpkırmızı oldu sen ne kadar bekliyorsunkiAma hemen cikmadi iste olsa hemen cikardi
Taktim kafaya inat bindi almicam ne zaman net cikar o zaman gidecem kendime guvenmiyorumerken gebelik testimi alsan
yaaa var belku ayy nen catlarim meraktanTaktim kafaya inat bindi almicam ne zaman net cikar o zaman gidecem kendime guvenmiyorum
Sabahda attim ya canim o dun aksam yaotim sabah cikmia bunuda sabah yaptim aksam baktimBen bugun yaptıgımda silik çizgi çıkması 1dakka sürmedi 5dakkada kıpkırmızı oldu sen ne kadar bekliyorsunki
Yikayinca ne oluo kibi yikasana testi cnm
Yaptıgın gibi baksan aslında okadar saat sonra dığru sonuç vermezki canım hem daha hasta olmadın belkide var ama çok yeni oldugu için ailik çıkıyoSabahda attim ya canim o dun aksam yaotim sabah cikmia bunuda sabah yaptim aksam baktimama ben eminim yokda biye boyle oluo testlermi bozuk
ustunde cis gdyr cnm :)Yikayinca ne oluo ki
Bugun yukurtlamanin 14.gunu zaten erken bi ogunu degerlendirdim zaten yane ne bilim acaba illa hamilelik oluncami yukselio hcg bebde baska bisey olmasin...Yaptıgın gibi baksan aslında okadar saat sonra dığru sonuç vermezki canım hem daha hasta olmadın belkide var ama çok yeni oldugu için ailik çıkıyo
Du yapim bekle dun aksmki yaptigimi yapacamustunde cis gdyr cnm :)
aynen onu yap ama cok kurumusnoldugu icin belki cikmayabilir de ne kaybedersin yaniDu yapim bekle dun aksmki yaptigimi yapacam
Aramıza hoşgeldin canımMerhabalar.ben de gruba katılabilir miyim duali grupla hamile kaldım kızıma inşallah yine nasip olur
Silik çizgi gördüm hafifte tutup öyke çeksene canımWlla foto gorunmuo ya
Şimdi gördüm bende Sevcan kız seninde bebiş geliyor adete kaç gün var heyacan yaptım inancnm bak boyle birsey yaptim sanki var gibi cizgi ama bilemedim cnm yaaasevcanvildo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?