- 13 Mart 2017
- 266
- 413
- 53
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.041
Sanmam ya sende yoktur testte vardır ozamanBugun yukurtlamanin 14.gunu zaten erken bi ogunu degerlendirdim zaten yane ne bilim acaba illa hamilelik oluncami yukselio hcg bebde baska bisey olmasin...
Abla adetim duzensiz evlendim evleneliŞimdi gördüm bende Sevcan kız seninde bebiş geliyor adete kaç gün var heyacan yaptım inan
Senin testin mi bu canım bu mesajlar bugün birbirine girdi yacnm bak boyle birsey yaptim sanki var gibi cizgi ama bilemedim cnm yaaasevcanvildo
yok cnm sevcanin benim olsaydi ben simdi kan verdiydin bile :)Senin testin mi bu canım bu mesajlar bugün birbirine girdi ya
yaaa bebis bRdr insallah oyle demeCnm yaptim gene silik hafif ama digeri kadar degil ay catladim bi adrt olsamda kurtulsam
Abla testten 100 poz aldim banamisin demioSilik çizgi gördüm hafifte tutup öyke çeksene canım
Kız ümitsiz olmasana yaAbla testten 100 poz aldim banamisin demio
Kuzu benim bilgim Yok ondan yazmadımYaaa kızlar cvb vermediniz
Sikintiya girdim ya canim dun lekem geldi adetim gelmedi bizim sulalede yerlesme kanamasida falanda kimsede olmamis yane o imkansiz rahimde ufak bi yara var ondanda 9labilir belki bilmiyorum da ay sinirlerim bozuldu...yaaa bebis bRdr insallah oyle deme
Canım ben hiç yumurta takibi yapmadım çatlama iğnesi olunca 12 saat sonrası aynı saatten bir 12 saat sonra ve onu takip eden günlerde ilişki diye biliyorumYaaa kızlar cvb vermediniz
Yok ama olsa insan hissetmezmi yane...Kız ümitsiz olmasana ya
oyle deme herkesin bunye bir olmaz cnm yaaaSikintiya girdim ya canim dun lekem geldi adetim gelmedi bizim sulalede yerlesme kanamasida falanda kimsede olmamis yane o imkansiz rahimde ufak bi yara var ondanda 9labilir belki bilmiyorum da ay sinirlerim bozuldu...
Ne sordun kuzuYaaa kızlar cvb vermediniz
Kuzum o his herkes de olmuyorYok ama olsa insan hissetmezmi yane...
Hayirlisi olsun benim icin ne deyimoyle deme herkesin bunye bir olmaz cnm yaaa
aynen cnmHayirlisi olsun benim icin ne deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?