- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.061
Seni dövmek lazım ha :) o adet geçmeden önek belirtiler gebeliği istediğimiz için beynimiz bize oyun oynuyor canım her hamile olanda hemen ağrı şu bu olmuyor kiYok ama olsa insan hissetmezmi yane...
Aynen öyle canım belirtiler kişiye özel ailede olan bir şey değiloyle deme herkesin bunye bir olmaz cnm yaaa
Canım yarın progestana başlıcam sizce ilişki yasak mi diye sordum ama doktor yasak değil sadece fitili ilişki sonrası kullan dedi onu sordum :)Ne sordun kuzu
Hımm tamam cnm.sağol muckCanım ben hiç yumurta takibi yapmadım çatlama iğnesi olunca 12 saat sonrası aynı saatten bir 12 saat sonra ve onu takip eden günlerde ilişki diye biliyorum
Seni dövmek lazım ha :) o adet geçmeden önek belirtiler gebeliği istediğimiz için beynimiz bize oyun oynuyor canım her hamile olanda hemen ağrı şu bu olmuyor ki
Ay hic panik yok bende hemde hic yane umut sifir sifir sifir sifir yaneAynen öyle canım belirtiler kişiye özel ailede olan bir şey değilsevcanvildo
Yasak değil canım doğru demiş keyfine göre takıl :) rahat ol yani zaten sonrasında gün aşırı olması iyiyimiş ebe öyle dedi banaCanım yarın progestana başlıcam sizce ilişki yasak mi diye sordum ama doktor yasak değil sadece fitili ilişki sonrası kullan dedi onu sordum :)
Allah mutluluğunuzu daim etsinSağol canım yarın vermeyi düşünüyorum elim inanamadı gercektenmi diyip durdu ağlamak istiyorum ama ağlayamadım diyo :))
Hımmm tamam cnm :))Yasak değil canım doğru demiş keyfine göre takıl :) rahat ol yani zaten sonrasında gün aşırı olması iyiyimiş ebe öyle dedi bana
Ama insanın kafasını kurcalıyor kuzum o zaman bekleAy hic panik yok bende hemde hic yane umut sifir sifir sifir sifir yane
:) panik olmasın zatende inşallah var bebişAy hic panik yok bende hemde hic yane umut sifir sifir sifir sifir yane
:) panik olmasın zatende inşallah var bebiş
Ama ilk defa boyle oluncada farkli oldu...Ama insanın kafasını kurcalıyor kuzum o zaman bekle
Bekle biraz daha bakalım ne olacak canım hayırlısı evvelaAma ilk defa boyle oluncada farkli oldu...
İnşallah ablacım güzel olacak ☺Bekle biraz daha bakalım ne olacak canım hayırlısı evvela
Gördüm zaten canım :)Abla testten 100 poz aldim banamisin demio
Beta hamilelik dışında çıkmaz sevcanCnm yaptim gene silik hafif ama digeri kadar degil ay catladim bi adrt olsamda kurtulsam
Evet canım inşallah öyle olacakİnşallah ablacım güzel olacak ☺
Sikintiya girdim ya canim dun lekem geldi adetim gelmedi bizim sulalede yerlesme kanamasida falanda kimsede olmamis yane o imkansiz rahimde ufak bi yara var ondanda 9labilir belki bilmiyorum da ay sinirlerim bozuldu...
Canım bu benim doktor bu kez progestron falan kullan demedi ben kullanayım mı yine geçen ay dediği gibi ne dersinCanım ben hiç yumurta takibi yapmadım çatlama iğnesi olunca 12 saat sonrası aynı saatten bir 12 saat sonra ve onu takip eden günlerde ilişki diye biliyorum
Sanmiirun indan yaneYa sülalede yok diye sende olmuycak diye bisey mi var kiz.
Evet canım inşallah öyle olacak
Oylemi diiosunBeta hamilelik dışında çıkmaz sevcan
Hayirlisi bakalimİnşallah ablacım güzel olacak ☺
Sanmiirun indan yane
Oylemi diiosun
Hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?