- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.081
Benim normal gunum dundu amaa duzensiz tabiki...Evet canm senn günün geçmişmiydi bu arada
Kuzum iki gün sonra yap o zaman daha net olur iki günde bir yap inşallah çıkacak bebişBenim normal gunum dundu amaa duzensiz tabiki...
Tebrik ediyorum canım. İnşallah kanla tasdikler artık doğumu beklersin☺Wlla foto gorunmuo ya
İnşallahhhh heyecanla bekliyoruz ☺☺Tebrik ediyorum canım. İnşallah kanla tasdikler artık doğumu beklersin☺
Gecersiz test kuzumTebrik ediyorum canım. İnşallah kanla tasdikler artık doğumu beklersin☺
Aaa neden ki? Geriye dönüp okudum ama birsey görmedim.Gecersiz test kuzum
Adet olurum insallah yada baska bi stres ciksin istemiyorumKuzum iki gün sonra yap o zaman daha net olur iki günde bir yap inşallah çıkacak bebiş
Yane durdugu icin gecersiz iste cnnAaa neden ki? Geriye dönüp okudum ama birsey görmedim.
Hi iste bende bunu diyorum...Merhaba kızlar nasılsınız? Benim regl de yarın veya diğer gün olacak. Gelecek ay inşallah.. Valla regl olmak büyük nimet. Olsa da vücudum rahatlasa diyorum.
Nornal kaset testmiydi cnm erken gebelik testi falnmiydiÖyle deme yaa.. Benim ilk gebeliğimde adetten 6 gün önce 1 buçuk saat sonra çıktı o çizgi. 4 gün kala testi tekrarladım 5-10 dakikada çıktı. Gittim kan verdim hcg 26 idi ve kızım şu an 4 yaşında ☺
Bildiğin ucuz kaset test ve markası laboquick idi. 5 gün kala falan ovulasyon testi de koyulasmaya başlamıştı. Elinde varsa ovulasyon ondan yap bence.Nornal kaset testmiydi cnm erken gebelik testi falnmiydi
O zaten hep cift cikti bu ay bendeki bu markadan senin kan verdigindede bunun gibimiydi dahami belirgindi pwkiBildiğin ucuz kaset test ve markası laboquick idi. 5 gün kala falan ovulasyon testi de koyulasmaya başlamıştı. Elinde varsa ovulasyon ondan yap bence.
Ama seninki hemen silik cikmis iste cnm genede benim icin hayirlisi olsun bakalim...Kan verdiğimde bunun gibiydi koyu değildi. Baya silik bir çizgiydi.
Bide sabah idrarlami yaptin yoksa normal idrarkamiKan verdiğimde bunun gibiydi koyu değildi. Baya silik bir çizgiydi.
Sabah idrarıydı diye hatırlıyorum ama emin değilim.Bide sabah idrarlami yaptin yoksa normal idrarkami
Ay yok yapmicam daha test falan bu testler bile piskolojimi bozduŞimdilik ümitlenme hayal kırıklığı yaşamamak için. Yap bir test ne kadar zamanda çizgi çıkıyor bak ve 2 gün sonra testi tekrar et hcg 2 günde 2 katına çıkar. Dolayısı ile ikinci çizginin çıkma süresinin baya kisalmis olmasi gerekir. Eğer süre kısalırsa bilki hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?