- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.681
Abla burda herkesin heyecanini yasamak cok guzel ama ben takiyorum heleki adetim yakinken daha cok takiyorum hep strese giriyorum...Nereye yahu
Canim kusra bakmayin migrenim tutmuştu yeni kendime geldim ondan yazamadim
E ama ben özlerim seni ne yapacaz pekiAbla burda herkesin heyecanini yasamak cok guzel ama ben takiyorum heleki adetim yakinken daha cok takiyorum hep strese giriyorum...
Abla adet oldum bn simdik gene leke gldiE ama ben özlerim seni ne yapacaz peki
Amin inşallah canımCanım hayırlı olsun kucağınada almak nasıp olsun inşaallah
Cok sevindim cnm benin insalalh hersey gonlunce olur hayirli sagkikli evlat olur...Kızlar bende doktora gttim sabah ultrasonda göremedi çok küçük ama rahimde kalınlaşma var hamilelikte vardır kan tahlili yapalım ne kadarlık öğrenelim baska kansızlıgın felan varmı onlarada bakalım dedi çok güzel ilgilendi mutluyum :) bide benim kardesimi doğurtan doktor :) 2saat sonra sonuçlarım çıkıcak inşallah hayırlısı:)
Leke mi damlama şeklinde değil yani niye böyle oluyor ya bi doktora mı görünsen kuzuAbla adet oldum bn simdik gene leke gldi
Akintiyla beraber gelio abla gecende oyle olmustu gene oyle ama adet olacam ya ondan galibaLeke mi damlama şeklinde değil yani niye böyle oluyor ya bi doktora mı görünsen kuzu
Hamdolsun hem gripim hemde adet olcam canim iate kasiklarimda feci sekilde agrio burda bugun hvada sogukKizlar salam hepsini okudum hamileleri tebrik ederim olmayanlara kismet insAllah nasilsiniz sevcancim nasilsin
Yeni katılıyorum aranıza ins bende anne olrum . Rabbim isteyen herkese nsp etsn .
Kizlar ben bi sureligine aranizdan ayrilacam harbiden kafami bu bebek iaine cok veriyorum belkide ondan bu adetimin gecikmisi testlerim artik negatif cikio ben tamamrn unutmak istiyorum
Kızlar bende doktora gttim sabah ultrasonda göremedi çok küçük ama rahimde kalınlaşma var hamilelikte vardır kan tahlili yapalım ne kadarlık öğrenelim baska kansızlıgın felan varmı onlarada bakalım dedi çok güzel ilgilendi mutluyum :) bide benim kardesimi doğurtan doktor :) 2saat sonra sonuçlarım çıkıcak inşallah hayırlısı:)
Kizlar ben bi sureligine aranizdan ayrilacam harbiden kafami bu bebek iaine cok veriyorum belkide ondan bu adetimin gecikmisi testlerim artik negatif cikio ben tamamrn unutmak istiyorum
Piskolojim bozuluo amaaaSEVCAN NE DİYORSUN YAAA AZ YAZ TAMAM AMA ARA VERMEK AYRILMAK NE DEMEK CANIM YAA
BEN ÜZÜLDÜM KENDİ ADIMA BU KARARINA
İnşallah canım benim rabbim sanada nasip etsin inşallahCok sevindim cnm benin insalalh hersey gonlunce olur hayirli sagkikli evlat olur...
Yazarım canım :)HADİ BAKALIM HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH KAN SONUCUNU MERAK EDİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?