2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar , benim size Önerim yumurtlama testleri kullanın, İnan'ın cok ise yarıyor, ben yumurtlama dönemini her adetin 15-16. Günü olacak diye düşünürdüm meğerse 21. Günde yumurtluyormuşum bu testler sayesinde öğrendim, yumurtlama testinde çift çizgiyi gördüğünüz 3 gün boyunca iliskiye gırın Allah'ın izni ile hamile kalırsınız insallah

Kızlar bende doktora gttim sabah ultrasonda göremedi çok küçük ama rahimde kalınlaşma var hamilelikte vardır kan tahlili yapalım ne kadarlık öğrenelim baska kansızlıgın felan varmı onlarada bakalım dedi çok güzel ilgilendi mutluyum :) bide benim kardesimi doğurtan doktor :) 2saat sonra sonuçlarım çıkıcak inşallah hayırlısı:)

Cok sevindim cnm benin insalalh hersey gonlunce olur hayirli sagkikli evlat olur...

Kizlar ben bi sureligine aranizdan ayrilacam harbiden kafami bu bebek iaine cok veriyorum belkide ondan bu adetimin gecikmisi testlerim artik negatif cikio ben tamamrn unutmak istiyorum

SEVCAN NE DİYORSUN YAAA AZ YAZ TAMAM AMA ARA VERMEK AYRILMAK NE DEMEK CANIM YAA
BEN ÜZÜLDÜM KENDİ ADIMA BU KARARINA

HADİ BAKALIM HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH KAN SONUCUNU MERAK EDİYORUM

Kizlar ben bi sureligine aranizdan ayrilacam harbiden kafami bu bebek iaine cok veriyorum belkide ondan bu adetimin gecikmisi testlerim artik negatif cikio ben tamamrn unutmak istiyorum

kararına saygı duyarız canım ama kafa da dağıtıyoruz burda tabi yine de sen bilirsin arada gel ama özletme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…