- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.661
Canim yuksek tansiyon icin doktorlar uyari yaptilarmi hic sana? Ben kime gitsem riskli deyip gözümü cok korkutuyorlar. Preeklampsi riski daha fazla oluyormus yuksek tansiyonda. Ilac kullaniyormusun tansiyon icin dr cocuk düşünüyorum deyince direk alfamet le baslatti beni. Hamilelik olursa degistirmene gerek kalmaz diye. 5aydir onu kullaniyorum ama hamilelik yok tabi henuzBence korkma canim hatta onlar senden korksun bak bende hem yuksek tansiyon migren vee böbrek yetmezligi var ve ben bunlara ragmen kendime hep hasta degilim diyorum kullandigim ilaclardan bazen dizlerim bacaklarim sabaha kadar agriyo cocuk gibi oturup agliyorum sonra agrim gectiginde hayata dvm ediyorum hamdolsun diyorum beterin beteri vvar diyip hayata daha cok tutunuyorum ve bol bol dua ediyorum sende oyle yap canim takma boşver
Canım tansiyon preeklemsi yapmaz onun bir belirtisidir ama yanında ödem ve idrarda protein olması lazım tansiyon yüksek diye olmazsın korkma ona göre diyet ve ilaç verilirCanim yuksek tansiyon icin doktorlar uyari yaptilarmi hic sana? Ben kime gitsem riskli deyip gözümü cok korkutuyorlar. Preeklampsi riski daha fazla oluyormus yuksek tansiyonda. Ilac kullaniyormusun tansiyon icin dr cocuk düşünüyorum deyince direk alfamet le baslatti beni. Hamilelik olursa degistirmene gerek kalmaz diye. 5aydir onu kullaniyorum ama hamilelik yok tabi henuz
Sagol.canm evet bunlari duyduktan sonra cok arastirdim bende. Gebelikten once hic tansiyon problemi olmayanda da birden cikip tehlikeli olabiliyormus Allah korusun. Ama iste zaten onceden yuksek se olma ihtimali daha cok diye hep gozumu korkuttu doktorlar. Onun tedirginligi de yok degil yani. Haklisin sadece yuksek tansiyon anlamli değil. Ama sanirim.normal doğum pek yapmiyorlarCanım tansiyon preeklemsi yapmaz onun bir belirtisidir ama yanında ödem ve idrarda protein olması lazım tansiyon yüksek diye olmazsın korkma ona göre diyet ve ilaç verilir
Tamam canım bu doğal ya ondan tavziye ettümEvet canım bende güveniyorum belkide dediğin gibi şu hsg falan bi çwkineyim olmazsa yazın kafam rahatken inş daha üstüne düşerim :) dostinex kullanıyorum bende canım oda düşürüyor şu an 9 falan herhalde
Hayır canım yapıyorlar daha kontrol altında olacaksın sadece tansıyon ve gebeliği en çok stres etkiler kulaklarını kapa benceSagol.canm evet bunlari duyduktan sonra cok arastirdim bende. Gebelikten once hic tansiyon problemi olmayanda da birden cikip tehlikeli olabiliyormus Allah korusun. Ama iste zaten onceden yuksek se olma ihtimali daha cok diye hep gozumu korkuttu doktorlar. Onun tedirginligi de yok degil yani. Haklisin sadece yuksek tansiyon anlamli değil. Ama sanirim.normal doğum pek yapmiyorlar
İyi geceler kızlar bana yardmcı olabilecek biri varmı acabaHayır canım yapıyorlar daha kontrol altında olacaksın sadece tansıyon ve gebeliği en çok stres etkiler kulaklarını kapa bence
Benim kardeş soldan erkek doğurdu inanma kız böyle şeylere :)Sag yumurtalikda olursa erkekmis ondan
Nasılsın canımHayırlı sabahlar Rabbim kendine secde etmekten bizleri ayırmasın inşallah
Günaydın canımGunaydin cemaat :))
Amin canım inşallah. HoşgeldinYeni katılıyorum aranıza ins bende anne olrum . Rabbim isteyen herkese nsp etsn .
Yane sol taraf belirtisi fazla olanin jizmis sag taraf belirginse erkekSolda olursa kız sağda olursa erkek mi oluyormus
Yaaa amaa ya simdi kasik olarak sol agriyabilir gogus olarakdami sol gogsu sismiatiBenim kardeş soldan erkek doğurdu inanma kız böyle şeylere :)
:) 6 sene oldu göğüslerinede bakmadım canımYaaa amaa ya simdi kasik olarak sol agriyabilir gogus olarakdami sol gogsu sismiati
Nereye yahuKizlar ben bi sureligine aranizdan ayrilacam harbiden kafami bu bebek iaine cok veriyorum belkide ondan bu adetimin gecikmisi testlerim artik negatif cikio ben tamamrn unutmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?