2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canim yuksek tansiyon icin doktorlar uyari yaptilarmi hic sana? Ben kime gitsem riskli deyip gözümü cok korkutuyorlar. Preeklampsi riski daha fazla oluyormus yuksek tansiyonda. Ilac kullaniyormusun tansiyon icin dr cocuk düşünüyorum deyince direk alfamet le baslatti beni. Hamilelik olursa degistirmene gerek kalmaz diye. 5aydir onu kullaniyorum ama hamilelik yok tabi henuz

Canım tansiyon preeklemsi yapmaz onun bir belirtisidir ama yanında ödem ve idrarda protein olması lazım tansiyon yüksek diye olmazsın korkma ona göre diyet ve ilaç verilir

Canım tansiyon preeklemsi yapmaz onun bir belirtisidir ama yanında ödem ve idrarda protein olması lazım tansiyon yüksek diye olmazsın korkma ona göre diyet ve ilaç verilir
Sagol.canm evet bunlari duyduktan sonra cok arastirdim bende. Gebelikten once hic tansiyon problemi olmayanda da birden cikip tehlikeli olabiliyormus Allah korusun. Ama iste zaten onceden yuksek se olma ihtimali daha cok diye hep gozumu korkuttu doktorlar. Onun tedirginligi de yok degil yani. Haklisin sadece yuksek tansiyon anlamli değil. Ama sanirim.normal doğum pek yapmiyorlar

Tamam canım bu doğal ya ondan tavziye ettüm

Kızlar iyi geceler konu dikkatimi çekti benim de böbreklerimde sorun var aynı zamanda da hipertansiyon hastasıyım. İlk gebeliiğimde tansiyon yoktu ama böbrek durumu 17 yaşından beri var. O zaman da riskliydi benim için ama çok şükür atlattık sağ salim. Şimdi tekrar istiyorum üroloji doktorum aynı risklerin geçerli olduğunu ama bi sıkıntı olmayabileceğini de söyledi. Karar senin dedi sonuçta biz dr olarak üstümüze düşeni yaparız dedi. Tansiyonun da sorun olmayacağını ona göre ilaç kullanarak sorun yaşamıycamı söyledi. Cuma günü de dahiliye doktoruma gidicem ilacımı değiştirmek için. Ben gebelikten önce ilaçları düzene sokmak istiyorum. Bırakmak gerekenleri bırakıcam. Çok uzun oldu biliyorum affedin nolur. Kusura bakmayın.

Hayır canım yapıyorlar daha kontrol altında olacaksın sadece tansıyon ve gebeliği en çok stres etkiler kulaklarını kapa bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…