2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Akintiyla beraber gelio abla gecende oyle olmustu gene oyle ama adet olacam ya ondan galiba
yaaa benimde yarin bat gunun erken adet olim diye dua ediyorum olmuyorum yaaa dua saatlerini mi kaciriyorum napiyorum anlamadim nornalde kahve akintim gelirdi 1 2 gun onceden pedle dolasirdim simdi tik yok

Aslinda sevcanvildo dogru soyluyo. Biri hamile olunca cok seviniyosun sonra kendinden umitleniyosun olmayinca da takiyosun. Bende de oluyo o canim kafa dagitmak icin en iyisi neyse onu yap
Walla biri oldigunda kendim gibi seviniyorum ama bu sefer bense beklenti icine giriyorum oda stres oluo adrtlerim gecikio
CANIM ADET TAM SÖKÜLENE KADAR ADET DEME
Sonunda sokulecek abla
kararına saygı duyarız canım ama kafa da dağıtıyoruz burda tabi yine de sen bilirsin arada gel ama özletme kendini..
Bilmiyorum ya :-(

yaaa benimde yarin bat gunun erken adet olim diye dua ediyorum olmuyorum yaaa dua saatlerini mi kaciriyorum napiyorum anlamadim nornalde kahve akintim gelirdi 1 2 gun onceden pedle dolasirdim simdi tik yok
Al bendende oadarcnm
EN AZINDAN GÜN İÇİNDE BİR KEZ YAZ TAM KOPMA MERAK EDERİM SENİ
BİRDE MERSİNE GELDİĞİMDE BELKİ TANIŞIRIZ KISMET
Ay oda var abla demi

Al bendende oadarcnm

Ay oda var abla demi
cnm mevsimsel olahilir M miyaz . in dedigi gibi cunku bizim burdaki hava hicbirbyerde yok sanirim yaa cok sicak oluyor ya cok soguk ortasi yok memleketin yaa biraz bekle bakalim stres yapma yaptikca daha cok gecikir bende cok usudum simdi klimayi actim oturuyorum sende kendini sicak tut

Al bendende oadarcnm

Ay oda var abla demi
cnm mevsimsel olahilir M miyaz . in dedigi gibi cunku bizim burdaki hava hicbirbyerde yok sanirim yaa cok sicak oluyor ya cok soguk ortasi yok memleketin yaa biraz bekle bakalim stres yapma yaptikca daha cok gecikir bende cok usudum simdi klimayi actim oturuyorum sende kendini sicak tut

Bilmiyorum canim herkes bana yinede hakkini helal etsin dua listesi aklimsa okucam bitirecem insalalh benim isim belli olmaz unutmayin beni Allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…