- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.641
Sag yumurtalikda olursa erkekmis ondanAha o nerden çıktı kız
Evet canım ya maalesef burdan hastaneye gönderiyorlar sonuclar ordan geliyor inşallahNe kadar geç çıkarıyorlar öyle testi buradaki Sağlık Ocağı sabah verirsen öğleden sonra sonuç alırsin demişti bana hadi bakalım sonucu öğrenincei yaz hayırlı haberlerini alalım inşallah
Bak adeti ne kadar beklersen o okadar gelmez sende hep gelmemesini iste kendini alistir bak gör ondan sonra adet seni bile dinlemeden gelir insan vücudu cok tuhaf neyi istemezsek tam tersi oluyo hep
Canım hayırlı olsun kucağınada almak nasıp olsun inşaallahHamilelere bide bi sorum olcak evde öğrendiğinizde direk kan testimi yaptırdınız yoksa doktoramı gittiniz ne dediniz ne yaptınız ben yarın sabah gitcem ama ben bu yaşıma kadar hiç grib harici doktora gitmemiş insanım hiç bilgim yok
Yok ya ben bu tezin çürüdüğünü çok yakından gördümSag yumurtalikda olursa erkekmis ondan
Dilay~dilo ve meri4141 hayırlı evlat olsun inşaallahCanım hayırlı olsun kucağınada almak nasıp olsun inşaallah
Solda olursa kız sağda olursa erkek mi oluyormusSag yumurtalikda olursa erkekmis ondan
Bende aynı cnm yaaa insallajKızlar benim vücudum alev gibi yanıyor ama ayaklarım buz gibi bu hamilelik belirtisi olabilir mi
Canım ben modanisa dan alıyorumKızlar şu her yerde olan uzun çiçek desenli elbiseler var ya boydan onları nerde bulabilirim internette güvendiğiniz site var mı
İnşallah belirtisidirBende aynı cnm yaaa insallaj
Allah razi olsun canim cok tesekkür ederim evet günum 8 gun falan gecmiştiCanım Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin çok sevindim zaten senin gününden de geçmişti dimi
Evet canim ilk bebegim olcak inşallah 4 aydir çalismaya baslamistik kendinden oldu@Meri4141 canm sen kan testi yaptirmadn mi bu arada D Dilay_dilo hayrli olsun canm senin de ilk bebis mi ne zamndr bekliyosn ve doğal yollarla mi oldu
Canim kusra bakmayin migrenim tutmuştu yeni kendime geldim ondan yazamadimDilay arkdsin hikayesini bilen varmi ya kizlar cok merk ettm cvpta vermedi :) yani hamis kalms ya ilk mi ne zamndr bekliyo
Geçmiş olsun canım benim dikkat et kendineCanim kusra bakmayin migrenim tutmuştu yeni kendime geldim ondan yazamadim
Sagol canim benim kizlarin cogu biseyler yazmiş cvp veremediklerim varsa kusura bakmasin haklarini helal etsinler bana valla basim cok kotüydü cok sukür yeni gectiGeçmiş olsun canım benim dikkat et kendine
İyi yapmışsın kuzum geçsin de taze annemizsinSagol canim benim kizlarin cogu biseyler yazmiş cvp veremediklerim varsa kusura bakmasin haklarini helal etsinler bana valla basim cok kotüydü cok sukür yeni gecti
Darisi hepinizin başina inşallahİyi yapmışsın kuzum geçsin de taze annemizsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?