- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #9.741
Buda bu sabah yaptigim test
maşallah canım çokkkk güzel değerin. katlanarak artsın sağlıkla inşallah304 çıktı sonuc 4haftalık kadr dedi 10gün sonra tekrar gel görelim dedi :)
canım seninde testin maşallahı var seninde kandaki değer güzel çıkar maşallah
304 çıktı sonuc 4haftalık kadr dedi 10gün sonra tekrar gel görelim dedi :)
Bilmiyorum canim ya doktorum ben sana hamile gözüyle bakiyorum o yüzden bütun hormonlarina falan detayli bakicam dediayy niye öyle uzun süre ya normalde bi iki saate çıkmıyor mu..
Insallah canim saglikli olsunda baska bisey istemiyorum3 4 gaftalik hamile olabilirsin cok net
Çok güzel çıkmış canım benim artık içini rahatlat sende gebeliğin tadını çıkarBuda bu sabah yaptigim test
Bilmiyorum canim ya doktorum ben sana hamile gözüyle bakiyorum o yüzden bütun hormonlarina falan detayli bakicam dedi
Canim senin bebiste hayirli olsun insallah saglikla alirsin kucagina304 çıktı sonuc 4haftalık kadr dedi 10gün sonra tekrar gel görelim dedi :)
Geldim canım Allah senden de razı olsuncanım yaa sen nerelersin merak ettim seni
allah razı olsun bir tanem
Hadi hayırlısı inşallah.. dört gözle bekliyoruz..
Amin insallah canim sizlere hep dua edicem tez vakitte olur insallahhmm o zaman iyi tabi ama insan merak ediyor gerçi doktor daha iyi bilir gözün aydın tekrar darısı tez zamanda tüm isteyenlere inşallah..
Sagol canim benimGeldim canım Allah senden de razı olsun
Hadi hayırlısı inşallah.. dört gözle bekliyoruz..
Inşallah canim dualarinizi eksik etmeyin bendencanım seninde testin maşallahı var seninde kandaki değer güzel çıkar maşallah
Sagol tatlim allah razi olsunÇok güzel çıkmış canım benim artık içini rahatlat sende gebeliğin tadını çıkar
Hadi hayırlısı inşallah canım. ben 5 gün klomen kullandım 22mm 16mm 17mm boyutlarına ulaştı geçen salı çatlatma iğnesi vuruldum Çarşamba sabah akşam perşembe ve pazar günü ilişki oldu. Pazartesi doktora gttim yumurtlaman olmuş güzel hala daha yumurta kabukları görülüyor ilişki önerebilirim zararı yok dedi. Hasta olursanda olmazsanda gel dedi. Ben belki haftaya salı falan kan tahlili yaptırabilirim yoksa ölcem heyecandanBayanlar az önce çatlama iğnemi vurdum kendim vatana millete hayırlı olsunyarın akşam çalışmalar başlayacak inşallah 1 hafta devam edecek
Ben uzanıyorum canım ya sağ kasığımda ağrı var belime ve bacağıma vuruyor ağrısıİyiyim ablacım akşam misafirim var hazırlık yapıyorum sen ne yapıyorsun nasılsın
Amin canım allah razı olsunHerkese merhabalar.. uzun süre sonra yeniden döndüm.. Önce 10 gün yatıran hastalık.. sonra kuzenimin doğumu derken anca dönebildim evime..
Umarım hayırlı haberler almışsınızdır..
Heee bu arada ben 7 türbe ziyareti yaptım ve hepsinde hepinize tek tek dua ettim.. ismini bilmediklerimide söyledim kardeşlerim diye.. Allah kabul etsin inşallah
Maşallaahh304 çıktı sonuc 4haftalık kadr dedi 10gün sonra tekrar gel görelim dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?