2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ablacm bu ay sanki daha farkli ya.Umutlanmak istemiyorm ama ister istemez oluyo.Ama neyseki gezmedeymde cok takmiyorm yinede
Takma aşkım benimde lekelenmem olmadı daha lekelenme olmadığı sürece bi umudum var bende yarın kocamla pikniğe gidecem iki üç hafta bahçeyle uğraştım bu son gnler çok yoruluyorum ama ya

Yok cnm ya biterken kahverengi oluyordu ama hayatım boyunca toplam 2 kere filan da böyle olmuştur ama inşallah bu adet öncesi değildir
İnşallah değildir canım kötüye yormayalım iyi düşünelim yarın pikniğe gidecem dedim ya gittiğim yerde bir çok türbe var ama bi tanesinin yeri özellikle bende ayrıdır çünkü çok istediğim bişeydi ve rabbim beni bildiğin o türbeye yönlendirdi bugün duş alıp yarın o türbeyede gidecem dua her yerde aynı tabi ama ordaki mübarek zatı aracı edip rabbime kendim içinde sizin içinde bol bol dua edecem inşallah duanın açamayacağı kapı yok bu ay tutturacağız inşallah

Kuzu yarın kandildi değil mi dua et bol bool
Aaa evet edelim canım
Allah razı olsun cnm Amin inşallah yaaa yok dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip et diye

Allah razi olsun ablam.Bende bu sene hep kandillerde adetime denk geldi ve oruc tutamamstim.Bu kandilden once niyet ettm adetm gelmezse tutacam diye gelmesse orucumuda tutabilecem bilmemki rabbim neyi nasip etti bakalm

Elimde 3 silik çizgili gebelik testi var ve an itibariyle kahverengi leke ile reglim basladi.sanirim kimyasal gebelik yasadim ya da 3 test de bozuktu bu ay da kismet değilmiş. Artık odak noktami degistirebilirim elendim bu ay yine

Aaa evet edelim canım

Allah razı olsun cnm Amin inşallah yaaa yok dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip et diye
İllaki ediyoruz canım ama çoğaltmak lazım diye düşünüyorum ben iki hafta cuma okunan dilek duasını okudum gün içinde de okuyabildiğim kadar ya evvel devam ediyorum ayrıyetten özellikle ezanı duyduğumda dua ediyorum ve peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine o güzel insanın hatrı için istiyorum bide ihlas okuyacam peygamberimiz için bin tane tuttuğu gibi yarında türbeye gidecem ordaki zatı aracı edipte dua edecem hepimiz için herşey güzel olacak inanıyorum ben buna bak bu ay hamile kalanlar oldu ben çektiğimiz zikirlere yoruyorum bunu kul aracıdır rabbim isterse olur ilk ondan istemek lazım

Kesinlikle katılıyorum her söylediğine canım Allah kabul etsin

Allah razi olsun ablam.Bende bu sene hep kandillerde adetime denk geldi ve oruc tutamamstim.Bu kandilden once niyet ettm adetm gelmezse tutacam diye gelmesse orucumuda tutabilecem bilmemki rabbim neyi nasip etti bakalm
Allah cümlemizden razı olsun canım inanki ben dua ederken sizleride çıkarmıyorum aradan hepimize istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…