- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.221
bende öyleyim canım karnım
ağrıyor
Hayırlı akşamlar kuzu nasılsın nerelerdesin sen yaaa iyi misinHayırlı aksamlar canlar nasılsınız..
rukiye67 hayırlı olsun cnm Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..Dua et bizlerede..
Kötüye yormuyorum adeti çağırmıyorum pozitif düşünüyorum inşallahta öyle olacakAy ay insallah abla yaaaa
Seninde mi ağrıyor ya öf kötü bişeyde içemiyoruz çok sıkıntı yapıyor gerçektenbende öyleyim canım karnım
ağrıyor
İnşallah ablacımmmKötüye yormuyorum adeti çağırmıyorum pozitif düşünüyorum inşallahta öyle olacak
Canım Allah razı olsun düşünmüşsün..Canım Nasıl geçti Doktor kontrolün rahim filmi için konuştunuz mu
7 gün varSenin günün gelmismiydi
Amin inşallah canım hep dua ediyorum kendimle beraber sizlere canım hayirlisiyla inşallah bu ay daha çok alırızHayırlı aksamlar canlar nasılsınız..
rukiye67 hayırlı olsun cnm Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin..Dua et bizlerede..
Inşallah inşallah abla syan burda sabah ezanı okunuyo.dua ediyorm hepimize Rabbm bu güzel günün hurmetine okunan ezann hurmetine mucizelerinden bi damlada bir melk kadar bizlerede nasip eylesn sağlıkla inşallah inşallah inşallahKötüye yormuyorum adeti çağırmıyorum pozitif düşünüyorum inşallahta öyle olacak
Amin canım benim inşallaaahhhInşallah inşallah abla syan burda sabah ezanı okunuyo.dua ediyorm hepimize Rabbm bu güzel günün hurmetine okunan ezann hurmetine mucizelerinden bi damlada bir melk kadar bizlerede nasip eylesn sağlıkla inşallah inşallah inşallah
Günaydın kızlar hayırlı pazarlar
Seninde mübarek olsun canım bu mübarek gün rabbim kimin hayırlı dileği ne varsa kabul etsin inşallah. Nasılsın aşkım adet gelmedi inşallahGünaydın ablamm kandilinz mübarek olsun inşallah
Günaydın kızlar hayırlı pazarlar
Günaydın ablamm kandilinz mübarek olsun inşallah
Hayirli sabahlar kizlar oncelikle kandiliniz mubarek olsun Rabbim bu mubarek gunun hurmetine annelik duygusunu tatmak isteyen herkese nasip etsin insallahGünaydın kızlar nasılsınız?
Amiin inşallah canımHayirli sabahlar kizlar oncelikle kandiliniz mubarek olsun Rabbim bu mubarek gunun hurmetine annelik duygusunu tatmak isteyen herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?