- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.161
İnşallah cnm yaaaaAha dur bi bakalım belki devamı gelmez ya
Sağol canım hiç önemli değilAy masallah canim tesellilerden tebriklere firsat getiremedim
Canim sen memkinli davran genede tamm mi kendini yorma Allahin izniyle imsallah bisey olmaz ...Cevab verenlere çok teşekkür ederim gercekten tek tek yazamadım çok giremiyorum etiket yapmayıda bilmiyorum :) içimi rahatlattınız banada bişey olmaz gibi geldi çünkü acı hissi bile olmadı . yine arada az az akıntı şeklinde oluyo doktor çok normal dedi . Ama 6.haftamdayım kalp atışı duyulmadı henüz ne zaman duyulur acaba meraktayım 10 gün sonra gel demişti.
İnşallah canım uzanıyorum sürekliCanim sen memkinli davran genede tamm mi kendini yorma Allahin izniyle imsallah bisey olmaz ...
İnşallah kuzuKeşkeeee nerde inş gebelik testimde böyle çıkar :)
İnşallah canım ya bebekten olsunAblacim olabilir benimde böyleydi ve hiç lekelenme olmadı bendede
İnşallah kuzu dua et bende bu ay güzel haberler alabileyimSağol ablacim amin inşallah sizlerden de haber bekliyorum inşallah allah izniyle
Inşallah ablamİnşallah canım ya bebekten olsun
Dua ediyorum hep abla hayirlisiyla kabul olur inşallah da bu ay fazla haber alalım allahın izniyleİnşallah kuzu dua et bende bu ay güzel haberler alabileyim
Evet ya zaten ettiğimiz dualar kabul görmeye başladı baksana kaç tane güzel haberler aldıkDua ediyorum hep abla hayirlisiyla kabul olur inşallah da bu ay fazla haber alalım allahın izniyle
Kahverengi leke ile kaldım inşallah gelmez devamı yaaa canımEvet ya zaten ettiğimiz dualar kabul görmeye başladı baksana kaç tane güzel haberler aldık
Devamı gelmedi mi canımKahverengi leke ile kaldım inşallah gelmez devamı yaaa canım
İnşallah canım gelmesin devamı istemiyoruzKahverengi leke ile kaldım inşallah gelmez devamı yaaa canım
iyiyim ablacım sen nasılsın? Biraz bitkinim ve gaz sancısı beniii bitirdi resmen abla ya
Gelmedi canım inşallah gelmez yani hayırlısı neyse o olsun o insallajDevamı gelmedi mi canım
İnşallah Cnm yaİnşallah canım gelmesin devamı istemiyoruz
İnşallah gelmez cnm ya benimde öğlen kahverengi leke geldi devamı gelmedi bakalım ne olcakKizceler benmde bat bugün gelen yok.insalahta gelmes.Bendede iki gündür karnimda aşırı bi şişkinlik var ve kasiklarima sanci giriyo çok. Sabahlari bile uyaniyorm yani.Bilmiyorm bakalm gecen sefer geceye kadar bekletti gece 12 de gelmişti.
İnşallah gelmez cnm ya benimde öğlen kahverengi leke geldi devamı gelmedi bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?