2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

valla sevcancım benim bugün moral sıfır günüm günümü tutmuyor ben hiç çift çizgiyi göremiycem sanırım Allah bilir de ne bileyim pek ümitli değilim artık..
Oyle bir tanem Senin de günun gelecek rabbim hayırlısıyla sana da sana yaşatacak inşallah

Canım iğnenin etkisi daha bitmemiştir belki yerleşiyordur bebiş

Ama

snki golge varr
Ya sen deyince baktim farkli isikte golge var deyince orda cok silik bisey var dunden daha silik napsam bilemedim.kuzum cok nezle hava serin disari cikarmak istemiyorum kan vercem diye.su an annemin de isi var gel diyemem.yarin zaten kan verme yok pasartesiye kalacak yarin adet gormezsem suphe ederim artik simdilik hala yanlis olduguna inanıyorum

Canım benim Tebrik ederim Değerin çok güzel çıkmış Allah nasip ederse Salı günü sağlıkla keseyide görürsünüz inşallah Allah tamamına erdirsin bizlere de dua et lütfen
Teşekkür ederim amin ablacim bol bol dua ediyorum abla İNAN ki sizlerden de haber gelince çok seviniyorum o yüzden takipteyim çok seviyorum sizleri

Hade hayirlisiyla olur insallah

Cevab verenlere çok teşekkür ederim gercekten tek tek yazamadım çok giremiyorum etiket yapmayıda bilmiyorum :) içimi rahatlattınız banada bişey olmaz gibi geldi çünkü acı hissi bile olmadı . yine arada az az akıntı şeklinde oluyo doktor çok normal dedi . Ama 6.haftamdayım kalp atışı duyulmadı henüz ne zaman duyulur acaba meraktayım 10 gün sonra gel demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…