- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.141
Oyle bir tanem Senin de günun gelecek rabbim hayırlısıyla sana da sana yaşatacak inşallahvalla sevcancım benim bugün moral sıfır günüm günümü tutmuyor ben hiç çift çizgiyi göremiycem sanırım Allah bilir de ne bileyim pek ümitli değilim artık..
Önümüzdeki maçlara bakacağız bir tanem hayırlisi Allah'tanBnmde dun gece leke gelmisti bugun kanamam oldu
Canım iğnenin etkisi daha bitmemiştir belki yerleşiyordur bebiş
Aha dur bi bakalım belki devamı gelmez yaBende leke geldi sanırım hasta olcam
Ya sen deyince baktim farkli isikte golge var deyince orda cok silik bisey var dunden daha silik napsam bilemedim.kuzum cok nezle hava serin disari cikarmak istemiyorum kan vercem diye.su an annemin de isi var gel diyemem.yarin zaten kan verme yok pasartesiye kalacak yarin adet gormezsem suphe ederim artik simdilik hala yanlis olduguna inanıyorumAma
snki golge varr
Yap canım faydasını görecejsin allahın izniyleçok şükür sevindim adına canımcım ayy yapıcam bende kesin bu sefer düzenli, bak iki gün gecikti adetim hiç belirti yok lekelenme vs başlardı önceden..
düzene girse gerisi çorap söküğü gibi gelir ama..
İnşallah kuzuBelkide bebistemdirrrrrr :)))
Bende düşünmüyorum canım yani ben ayda 1 yumurtluyorum herhalde iğne etkisi geçmediCanım tekrardan yumurtlama olduğunu düşünmüyorum ben iğnenin etkisi olabilir inşallah bu kadar koyulukta Gebelik testini de görmek nasip olur sağlıkla
Sagolasin canım benim allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım benim çok sevindim hadi gözün aydın
Keşkeeee nerde inş gebelik testimde böyle çıkar :)Canım iğnenin etkisi daha bitmemiştir belki yerleşiyordur bebiş
Sağol ablacim amin inşallah sizlerden de haber bekliyorum inşallah allah izniyleHadi tekrar gözün aydın aşkım allah tamamına erdirsin sağ salim kucağinada al inşallah
Ablacim olabilir benimde böyleydi ve hiç lekelenme olmadı bendedeBilmiyorum ki canım bacaklarım çok sızlıyor göğüs uçlarım büyümüş tuhaf yani ama lekelenmem başlamadı inşallah öyledir canım. Olmayacaksın inşallah canım göğüs ağrın geçti mi senin
Amin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına :)Hadi gözünüzden canım çok sevindim darısı başımıza tez zamanda
Amin inşallah çok alıştım sizlere bol bol dua ediyorumhadi hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bize
Teşekkür ederim amin ablacim bol bol dua ediyorum abla İNAN ki sizlerden de haber gelince çok seviniyorum o yüzden takipteyim çok seviyorum sizleriCanım benim Tebrik ederim Değerin çok güzel çıkmış Allah nasip ederse Salı günü sağlıkla keseyide görürsünüz inşallah Allah tamamına erdirsin bizlere de dua et lütfen
Hade hayirlisiyla olur insallahYa sen deyince baktim farkli isikte golge var deyince orda cok silik bisey var dunden daha silik napsam bilemedim.kuzum cok nezle hava serin disari cikarmak istemiyorum kan vercem diye.su an annemin de isi var gel diyemem.yarin zaten kan verme yok pasartesiye kalacak yarin adet gormezsem suphe ederim artik simdilik hala yanlis olduguna inanıyorum
Ay masallah canim tesellilerden tebriklere firsat getiremedimTeşekkür ederim amin ablacim bol bol dua ediyorum abla İNAN ki sizlerden de haber gelince çok seviniyorum o yüzden takipteyim çok seviyorum sizleri
Ben göremiyorum o cetveli yaptım ama nasıl bişey hiç fikrim yokCanım merak etme Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz Allah tamamına erdirsin cetvelinde çok güzel olmuş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?