2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Günaydın canlarrr hayırlı kandiller bugün birbirmizie bol bol dua edelim ben hepimizi için meryem suresi ve yasin okuyacağım inşallah her duamda dilimdesinizi isimlerinizi bilmesem de FORUMDA YAZIŞTIĞIM ARKADAŞLAR diyorum allah var gam yok inşallah ümidinizi kırmayın ve yine bugün bu forumda iyi haberler alalım inş :)

Allah kabul etsin allah razı olsun bende türbeye gidiyorum sizlerede bol bol dua edevcem inşallah

Günaydın canım hayırlı kandiller yok olmadım ya sildikçe pecwtwyw kahverengi leke akıntı gibi geliyor o kadar valla anlamadım bisey
İnşallah lekelenmeyle kalır canım benim sanada hayırlı kandiller rabbim gönlünün istediğini hayırlı kılıp nasibin etsin inşallah

A
Allah kabul etsin canim benim insallah bende Allah ixin verirse aksam insallah dua edecem

Ay insaklah gelmez abla benim adet bitwli bugun 3.gunu sag gogsumun ucu cok acio bu prolakinim mi yuksek 1bide tek gogus digerinde oyle bisey yok
İnşallah canım lekelenmem falan olmadı henüz bilemiyorum canım ara ara hassaslaşabiliyor kuzu ama sen bi baktıesaydın keşke adetin iki yada üçüncü günü

Acaba ben üstüne mi görüyorum kızlar yaaa çok merak ediyorum hic böyle olmazdı baktım da üstüne görme kahverengi veya açık pembe oluyormuş 1.ile 3 gün sürüyormuş benim hala kahverengi ve sadece sılince geliyor

Merhaba kızlar hamilelik için çalışmalara başlayacağız ama subklinik hipotiroidi hamile kalmama engelmi euthyrox 25 mg içiyorum ve bende haşimoto var mı anti tpo 0.8 anti tg 0.08 tsh 2.6 nodül yok ultrason da herşey normal. Hamile kalmam zor mu olur çok korkuyorum

Tsh normal cnm benimde 5.6 idi fırtına 50 kullanıyorum şimdi düştü ama hala kullanıyorum kimyasal gebelik tsh yüksek diye geçirmiştim şimdi düzene girdi bakalım ilaçlarını düzenli kullan sende

Tsh normal cnm benimde 5.6 idi eutroks50 kullanıyorum şimdi düştü ama hala kullanıyorum kimyasal gebelik tsh yüksek diye geçirmiştim şimdi düzene girdi bakalım ilaçlarını düzenli kullan sende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…