- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.241
Abla 23umuydu adet tarihinAmiin inşallah canım
Günaydın canım hayırlı kandiller yok olmadım ya sildikçe pecwtwyw kahverengi leke akıntı gibi geliyor o kadar valla anlamadım biseySS2007 Canım adet olmadın değil mi ay inşallah olmamışsındır ya
Yok aşkım 26 sıAbla 23umuydu adet tarihin
Allah kabul etsin allah razı olsun bende türbeye gidiyorum sizlerede bol bol dua edevcem inşallahGünaydın canlarrr hayırlı kandiller bugün birbirmizie bol bol dua edelim ben hepimizi için meryem suresi ve yasin okuyacağım inşallah her duamda dilimdesinizi isimlerinizi bilmesem de FORUMDA YAZIŞTIĞIM ARKADAŞLAR diyorumallah var gam yok inşallah ümidinizi kırmayın ve yine bugün bu forumda iyi haberler alalım inş :)
İnşallah lekelenmeyle kalır canım benim sanada hayırlı kandiller rabbim gönlünün istediğini hayırlı kılıp nasibin etsin inşallahGünaydın canım hayırlı kandiller yok olmadım ya sildikçe pecwtwyw kahverengi leke akıntı gibi geliyor o kadar valla anlamadım bisey
Allah kabul etsin canim benim insallah bende Allah ixin verirse aksam insallah dua edecemGünaydın canlarrr hayırlı kandiller bugün birbirmizie bol bol dua edelim ben hepimizi için meryem suresi ve yasin okuyacağım inşallah her duamda dilimdesinizi isimlerinizi bilmesem de FORUMDA YAZIŞTIĞIM ARKADAŞLAR diyorumallah var gam yok inşallah ümidinizi kırmayın ve yine bugün bu forumda iyi haberler alalım inş :)
Ay insaklah gelmez abla benim adet bitwli bugun 3.gunu sag gogsumun ucu cok acio bu prolakinim mi yuksek 1bide tek gogus digerinde oyle bisey yokYok aşkım 26 sı
Sagol canim sanada insallah nasil gidio hamilelikMerhaba arkadaşlar hayırlı kandiller
Hafif kanama Ağrı'yla gidiyor işteSagol canim sanada insallah nasil gidio hamilelik
İnşallah canım lekelenmem falan olmadı henüz bilemiyorum canım ara ara hassaslaşabiliyor kuzu ama sen bi baktıesaydın keşke adetin iki yada üçüncü günüAy insaklah gelmez abla benim adet bitwli bugun 3.gunu sag gogsumun ucu cok acio bu prolakinim mi yuksek 1bide tek gogus digerinde oyle bisey yok
Tsh normal cnm benimde 5.6 idi fırtına 50 kullanıyorum şimdi düştü ama hala kullanıyorum kimyasal gebelik tsh yüksek diye geçirmiştim şimdi düzene girdi bakalım ilaçlarını düzenli kullan sendeMerhaba kızlar hamilelik için çalışmalara başlayacağız ama subklinik hipotiroidi hamile kalmama engelmi euthyrox 25 mg içiyorum ve bende haşimoto var mı anti tpo 0.8 anti tg 0.08 tsh 2.6 nodül yok ultrason da herşey normal. Hamile kalmam zor mu olur çok korkuyorum
Tsh normal cnm benimde 5.6 idi eutroks50 kullanıyorum şimdi düştü ama hala kullanıyorum kimyasal gebelik tsh yüksek diye geçirmiştim şimdi düzene girdi bakalım ilaçlarını düzenli kullan sendeMerhaba kızlar hamilelik için çalışmalara başlayacağız ama subklinik hipotiroidi hamile kalmama engelmi euthyrox 25 mg içiyorum ve bende haşimoto var mı anti tpo 0.8 anti tg 0.08 tsh 2.6 nodül yok ultrason da herşey normal. Hamile kalmam zor mu olur çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?