- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.261
Amin cnm benim sagolasinİnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Ya gitmicem ya korkuyoeum doktorlardan heo kotu sey aoyluyorlarİnşallah canım lekelenmem falan olmadı henüz bilemiyorum canım ara ara hassaslaşabiliyor kuzu ama sen bi baktıesaydın keşke adetin iki yada üçüncü günü
Kapadokyam senin ismin hâlâ hamile kalmak isteyenlerin listesinde yer alıyor adetden hemen önce senin için ya evvel okudum hamile olanların listesine eklesinler seni2 hafta önce kalp atışını duydum yarın kontrol var inşallah herşey yolundadır
Kim ekliyor ben bilmiyorumkiKapadokyam senin ismin hâlâ hamile kalmak isteyenlerin listesinde yer alıyor adetden hemen önce senin için ya evvel okudum hamile olanların listesine eklesinler seni
Can'ım ya beni hamile kalmAk isteyenler listesinden çıkarıp hamile olanlar listesine eklermisinSagol canim sanada insallah nasil gidio hamilelik
Olur mu öyle canım ama adam akıllı birini bulda gitYa gitmicem ya korkuyoeum doktorlardan heo kotu sey aoyluyorlar
Allah kabul etsin canım benimHerkese hayırlı kandiller
İbadetimi yaptım hepinizi diledim ağlaya ağlaya dua ettim birazdan da helva kavuruciim gene hepinizi dileyeceğim
Yok abla ya gerek yok hic kendimi strese koyuyorum...hep etrafomda saglam insanda bile hastalik cikartiyorlar...Olur mu öyle canım ama adam akıllı birini bulda git
Tmm cnm ekledimde sende siradaki arkadaslarin duasini okumusmuydun ?Can'ım ya beni hamile kalmAk isteyenler listesinden çıkarıp hamile olanlar listesine eklermisin
Evet okumuştumTmm cnm ekledimde sende siradaki arkadaslarin duasini okumusmuydun ?
Tmm canim benim seni eklememe sebebim bizimle basladikdan sonra hamile kalmamistin zaten gwldiginde hamikeydin canimEvet okumuştum
Sen bilirsin canımYok abla ya gerek yok hic kendimi strese koyuyorum...hep etrafomda saglam insanda bile hastalik cikartiyorlar...
Hayırlı kandiller canımm allah kabul etsin inşallaahh bende türbeye gittim hepimiz için dua ettim zaten öncesinde de etmiştim biraz yoruldum ama ya inşallah erkenden uyuyup gitmemde zikir çekerim biraz bu ara zaten çok bitkin hissediyorum erkenden de uyuyorum tavuk gibi oldum kızHerkese hayırlı kandiller
İbadetimi yaptım hepinizi diledim ağlaya ağlaya dua ettim birazdan da helva kavuruciim gene hepinizi dileyeceğim
Canım benim herşeyin hayırlısı üzülmeyelim bende çok yoruldum ama artık bırakmak lazım tlf daki adet uygulamalarını sildim artık üstüne düşmüyorum rabbim büyük Şen'de dinlen birazEvet iki gün kahverengi lekenin sonunda kırmızıyı gördüm kızlarama ilk defa böyle oldu anlamadım bisey stres mi etkiliyor bilmiyorum gerçekten yoruldum ...her ay husran
Canım üzülme klomenden de olmuş olabilir o lekelenme hayırlı bi zamanda gelecek inşallah bebeğinEvet iki gün kahverengi lekenin sonunda kırmızıyı gördüm kızlarama ilk defa böyle oldu anlamadım bisey stres mi etkiliyor bilmiyorum gerçekten yoruldum ...her ay husran
Allah kabul etsin ablacımmmm benim ne güzel bende ananemdeyim eve geçsem bende başlıcamHayırlı kandiller canımm allah kabul etsin inşallaahh bende türbeye gittim hepimiz için dua ettim zaten öncesinde de etmiştim biraz yoruldum ama ya inşallah erkenden uyuyup gitmemde zikir çekerim biraz bu ara zaten çok bitkin hissediyorum erkenden de uyuyorum tavuk gibi oldum kız
Canım ben uygulamaları aylar önce sildim inan çok üstüne düşmüyorum desemde beyin buna izin vermiyorCanım benim herşeyin hayırlısı üzülmeyelim bende çok yoruldum ama artık bırakmak lazım tlf daki adet uygulamalarını sildim artık üstüne düşmüyorum rabbim büyük Şen'de dinlen biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?