2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İlk gittiğimde banada kötü konuştu sağlıksız gebelik kürtaj yapalım dedi ben kabul etmedim 4 gün sonra başka doktora gittim kese düzenli Bebek görüldü kalp atışı duyuldu kötü konusunca ne anlıyorlarsa

Herkese hayırlı kandiller
İbadetimi yaptım hepinizi diledim ağlaya ağlaya dua ettim birazdan da helva kavuruciim gene hepinizi dileyeceğim
Hayırlı kandiller canımm allah kabul etsin inşallaahh bende türbeye gittim hepimiz için dua ettim zaten öncesinde de etmiştim biraz yoruldum ama ya inşallah erkenden uyuyup gitmemde zikir çekerim biraz bu ara zaten çok bitkin hissediyorum erkenden de uyuyorum tavuk gibi oldum kız

Evet iki gün kahverengi lekenin sonunda kırmızıyı gördüm kızlar ama ilk defa böyle oldu anlamadım bisey stres mi etkiliyor bilmiyorum gerçekten yoruldum ...her ay husran
Canım benim herşeyin hayırlısı üzülmeyelim bende çok yoruldum ama artık bırakmak lazım tlf daki adet uygulamalarını sildim artık üstüne düşmüyorum rabbim büyük Şen'de dinlen biraz

Evet iki gün kahverengi lekenin sonunda kırmızıyı gördüm kızlar ama ilk defa böyle oldu anlamadım bisey stres mi etkiliyor bilmiyorum gerçekten yoruldum ...her ay husran
Canım üzülme klomenden de olmuş olabilir o lekelenme hayırlı bi zamanda gelecek inşallah bebeğin

Allah kabul etsin ablacımmmm benim ne güzel bende ananemdeyim eve geçsem bende başlıcam

Canım benim herşeyin hayırlısı üzülmeyelim bende çok yoruldum ama artık bırakmak lazım tlf daki adet uygulamalarını sildim artık üstüne düşmüyorum rabbim büyük Şen'de dinlen biraz
Canım ben uygulamaları aylar önce sildim inan çok üstüne düşmüyorum desemde beyin buna izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…