2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Allah kabul etsin ablacımmmm benim ne güzel bende ananemdeyim eve geçsem bende başlıcam
Amin canım pikniğe gittik zaten dün öyle bi içime attı türbeyede gideyim dedim benim gittiğimiz yerde sürekli gittiğim bi türbe var şans eseri buldum o türbeyi daha doğrusu rabbim yönlendirdi diyelim oraya her gittiğimde o türbeye uğrayıp duamı ediyorum hep kul aracı tabi evvel allah ilk onda istiyoruz o zatlarıda aracı ediyoruz işte rabbim kabul edr inşallah sizler içinde istedim canım

İnşallah cnm doktor salı gününe çağırdı eşimde bana kızdı niye yazdinbelki adet değilsin diye offf yaaa umutla bekliyor işte çok üzülüyorum
Üzülme canım geçecek bugünler elbet üzülmekte bi nevi isyan rabbin versiğine boyun eğmek zorundayız başka ne gelir elimizden o ne derse razı geleceğiz mecbur illaki bizimde yüzümüzü güldürecek vardır bi hayır üzülünce rlimize bişey mi geçiyor sanki kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz

Elimde degilki canım (Ama hep rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diyorum vardır bildiği hayırlısı böyleymiş gerçekten artık ne yapicahimi bilmiyorum ama salı gidim herşeyi sorucam doktora ...inşallah sen Adet olmazsın cnm

Allah kabul etsin canım benim
Amin canım benim..

Sevo kaç gün var gününe? Heyecanlanıyorum aaaaaaa..

Evet iki gün kahverengi lekenin sonunda kırmızıyı gördüm kızlar ama ilk defa böyle oldu anlamadım bisey stres mi etkiliyor bilmiyorum gerçekten yoruldum ...her ay husran
Sinem sakin olmaya çalış canım dünyanın sonu değil elbet hayırlı zamanda gelecek.. bağıra çağıra gelecek hemde.. üzme kendini tamam mı?

Canım ablam ağzına sağlık çok teşekkür ederim rabbim kabul etsin inşallah

Biliyorsunuz test yapmıştım ve silik çıkmıştı her ay aynı şey umut ve hüsran Allahım hepimize sabır ve rahatlik versin inşallah stres çok etkiliyor millet ilk geceden kalıyor hamile of

Canm üzülme lutfen inşallah hersey gönlünce olur.Rabbm güç versn

Biliyorum canım elinde olmadığını ben bile siz üzülünce üzülüyorum hiç tanımadığım görmediğim halde sendaha çok üzülürsün tabiki ama toparlan dünyanın sonu değil ki rabbim bunu demişse vardır bi hayır kuzum

26 sı canım üç gün var :) bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler boynumuz kıldan ince ona karşı yanı kırmızıyı görürüz ya pozitifi ki inşallah pozitifi görürüm

Canım ablam ağzına sağlık çok teşekkür ederim rabbim kabul etsin inşallah
Amin kuzu cümlemizin dualarınıda kabul etsin kimseyi evlat hasretiyle sj amasın hepimize sabır versin ve şu sitresimizle başedebilmemiz içinde yardım etsin bize en büyük düşmanımız sitres ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…