- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.281
Amin canım pikniğe gittik zaten dün öyle bi içime attı türbeyede gideyim dedim benim gittiğimiz yerde sürekli gittiğim bi türbe var şans eseri buldum o türbeyi daha doğrusu rabbim yönlendirdi diyelim oraya her gittiğimde o türbeye uğrayıp duamı ediyorum hep kul aracı tabi evvel allah ilk onda istiyoruz o zatlarıda aracı ediyoruz işte rabbim kabul edr inşallah sizler içinde istedim canımAllah kabul etsin ablacımmmm benim ne güzel bende ananemdeyim eve geçsem bende başlıcam
İnşallah cnm doktor salı gününe çağırdı eşimde bana kızdı niye yazdinbelki adet değilsin diye offf yaaa umutla bekliyor işte çok üzülüyorumCanım üzülme klomenden de olmuş olabilir o lekelenme hayırlı bi zamanda gelecek inşallah bebeğin
Üzülme canım geçecek bugünler elbet üzülmekte bi nevi isyan rabbin versiğine boyun eğmek zorundayız başka ne gelir elimizden o ne derse razı geleceğiz mecbur illaki bizimde yüzümüzü güldürecek vardır bi hayır üzülünce rlimize bişey mi geçiyor sanki kendimizi yıprattığımızla kalıyoruzİnşallah cnm doktor salı gününe çağırdı eşimde bana kızdı niye yazdinbelki adet değilsin diye offf yaaa umutla bekliyor işte çok üzülüyorum
Elimde degilki canımÜzülme canım geçecek bugünler elbet üzülmekte bi nevi isyan rabbin versiğine boyun eğmek zorundayız başka ne gelir elimizden o ne derse razı geleceğiz mecbur illaki bizimde yüzümüzü güldürecek vardır bi hayır üzülünce rlimize bişey mi geçiyor sanki kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz
Aynen kuzum haklısın adet e yakın yine başlıyor stresCanım ben uygulamaları aylar önce sildim inan çok üstüne düşmüyorum desemde beyin buna izin vermiyor
Amin canım benim..Allah kabul etsin canım benim
Sevo kaç gün var gününe? Heyecanlanıyorum aaaaaaa..Hayırlı kandiller canımm allah kabul etsin inşallaahh bende türbeye gittim hepimiz için dua ettim zaten öncesinde de etmiştim biraz yoruldum ama ya inşallah erkenden uyuyup gitmemde zikir çekerim biraz bu ara zaten çok bitkin hissediyorum erkenden de uyuyorum tavuk gibi oldum kız
Sinem sakin olmaya çalış canım dünyanın sonu değil elbet hayırlı zamanda gelecek.. bağıra çağıra gelecek hemde.. üzme kendini tamam mı?Evet iki gün kahverengi lekenin sonunda kırmızıyı gördüm kızlarama ilk defa böyle oldu anlamadım bisey stres mi etkiliyor bilmiyorum gerçekten yoruldum ...her ay husran
Canım ablam ağzına sağlık çok teşekkür ederim rabbim kabul etsin inşallahAmin canım pikniğe gittik zaten dün öyle bi içime attı türbeyede gideyim dedim benim gittiğimiz yerde sürekli gittiğim bi türbe var şans eseri buldum o türbeyi daha doğrusu rabbim yönlendirdi diyelim oraya her gittiğimde o türbeye uğrayıp duamı ediyorum hep kul aracı tabi evvel allah ilk onda istiyoruz o zatlarıda aracı ediyoruz işte rabbim kabul edr inşallah sizler içinde istedim canım
İnşallah cnmAmin canım benim..
Sevo kaç gün var gününe? Heyecanlanıyorum aaaaaaa..
Sinem sakin olmaya çalış canım dünyanın sonu değil elbet hayırlı zamanda gelecek.. bağıra çağıra gelecek hemde.. üzme kendini tamam mı?
Malesef cnm ve buna bi çözüm bulmam lazım inan kendimi çok yıpratıyorumAynen kuzum haklısın adet e yakın yine başlıyor stres
Elimde degilki canım(Ama hep rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diyorum vardır bildiği hayırlısı böyleymiş gerçekten artık ne yapicahimi bilmiyorum ama salı gidim herşeyi sorucam doktora ...inşallah sen Adet olmazsın cnm
Amin cnm benimCanm üzülme lutfen inşallah hersey gönlünce olur.Rabbm güç versn
Sen bilirsin canım
Amin cnm benim(sen nasılsın gelmez inşallah kırmızılar
İnşallah gelmez cnmBnde de gelen yok hala canm.Bilmiyormki ne olacak ya stresteym bnde
İnşallah gelmez cnm
Allah razı olsun cnm kesinlikle rabbim sabır versin bizlereRabbm hayrlisini versn hakkimizda canm inşallah..Dun sabah ezani okunurken cok dua ettm hepimize ağlayark hmde.Verecek Rabbm biliyorm ama sadece sabrtmemizi istiyo.insallah güçte versn bizlere
Biliyorum canım elinde olmadığını ben bile siz üzülünce üzülüyorum hiç tanımadığım görmediğim halde sendaha çok üzülürsün tabiki ama toparlan dünyanın sonu değil ki rabbim bunu demişse vardır bi hayır kuzumElimde degilki canım(Ama hep rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diyorum vardır bildiği hayırlısı böyleymiş gerçekten artık ne yapicahimi bilmiyorum ama salı gidim herşeyi sorucam doktora ...inşallah sen Adet olmazsın cnm
26 sı canım üç gün var :) bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler boynumuz kıldan ince ona karşı yanı kırmızıyı görürüz ya pozitifi ki inşallah pozitifi görürümAmin canım benim..
Sevo kaç gün var gününe? Heyecanlanıyorum aaaaaaa..
Sinem sakin olmaya çalış canım dünyanın sonu değil elbet hayırlı zamanda gelecek.. bağıra çağıra gelecek hemde.. üzme kendini tamam mı?
Amin kuzu cümlemizin dualarınıda kabul etsin kimseyi evlat hasretiyle sj amasın hepimize sabır versin ve şu sitresimizle başedebilmemiz içinde yardım etsin bize en büyük düşmanımız sitres yaCanım ablam ağzına sağlık çok teşekkür ederim rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?