2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

vallahi o konularda M miyaz usta ben ne desem boş güzelim. 19 maşıs bayramımız her anlamda bayram olur inşallah

canım dr verdiği tarihler daha gelmedi peki sen yumurtlama testide kullanıyormusun
ben yinede bu günleri değerlendir derim

Yumurtlama testi kullanmıyorum. Doktorun verdiği ilk tarih 26 sı adetin 13.günü oluyor. Ben dostinex kullanmıştım prolaktinim yüksekti. İlaç bitmesine yakın kahve leke geldi bir hafta az az. Sonra birden adet oldum yoğun ama 4.güne bitti acaba o lekelerden dolayı mı anlamadım 1 hafta sürerdi. Sadece bu kafamı karıştırdı. Yoksa ben zaten geçen ay 19.günü yumurtlamışım.

dr anladığım kadarı ile işi riske atmak istemimiş canım. her ay geç yumurtlayacaksın diye birşey yok bende geç yumurtlayanlardanım 17. gün ve sonrası olur benimde

Canım bir ovulasyon testi yapsana klomen erken yumurtlama yapabiliyor ama doktora gidip yumurta takibini de yaptırman gerekiyor tabi.. öyle kafadan 26 28 30 olmaz.. sen doktoruna ulaş bi takip yapsın sonra günleri belirlesin

Alsam iyi olcak haklısın canım bugün çıkabilirsem ovulasyon testi alayım. Bir de ilişki yasak ya erken yumurtlama olursa boşa gidicek aklıma o takıldı.

1 maşıs tatil oluyor sen dr ara sor istersen

inan sizin şu beklediğiniz anlara imreniyorum bende o bile yokkkkk
Aaaa fulyam yapma böyle.. adet gelecek peşine senin içinde bekleyeceğiz kuzum normal bir şey yaşamadı vücudun.. normal dengesizlik olması Cumaya kadar bekleyelim olmazsa gideriz doktora alırız tarlusal oluruz adet.. sonra da gelsin yumurtalar..

tarlusal ne arkadaşım adetimi getiriyor ben içsem miki

Alsam iyi olcak haklısın canım bugün çıkabilirsem ovulasyon testi alayım. Bir de ilişki yasak ya erken yumurtlama olursa boşa gidicek aklıma o takıldı.
Yalnız sperm korumak için öyle diyorlar hani depolasin da her zerresi döllenme için kalsın diye.. bizde yasaklıyız ama sen testle bir dene bakalım

dr anladığım kadarı ile işi riske atmak istemimiş canım. her ay geç yumurtlayacaksın diye birşey yok bende geç yumurtlayanlardanım 17. gün ve sonrası olur benimde

Benim daha da geç olduğu oluyordu canım. Düzensizlik var. Prolaktin düşünce normal oldum. 13 martta olmuştum 14 nisan da adet oldum. Klomen erken yumurtlama yapar mı yoksa etki etmez mi acaba?

Benim daha da geç olduğu oluyordu canım. Düzensizlik var. Prolaktin düşünce normal oldum. 13 martta olmuştum 14 nisan da adet oldum. Klomen erken yumurtlama yapar mı yoksa etki etmez mi acaba?
canım hiç klomen kullanmadım etkileri ne inan bilmiyorum ama senin yumurtlama testi alman en güzeli olacak

Adet sökücü de sen cumaya kadar bekle önce doktora git bir muayene ol zaten doktor yazacaktır cuma 45 günü geçmiş oluyor dimi?
tam 45. gün oluyor o gün onu kaç gün içiyorsunda adet oluyorsun 21. gün onuda mı içip adet göreceğim ooo ben ramazana kadar adet olamayacağım sanırım

Yalnız sperm korumak için öyle diyorlar hani depolasin da her zerresi döllenme için kalsın diye.. bizde yasaklıyız ama sen testle bir dene bakalım

Eşim zaten 2 hafta yoktu iş gereği. Geldiğinde adet oldum. Zaten doktor da o tarihlere kadar yasak verdi. Yaklaşık 1 ay olcak bakalım hayırlısı.

allah kavuştursun canım zaman zaman bizde de oluyor görev icabı ayrılıklar yeni evli iken daha zor geliyor gitmeleri
inşallah meleğin seninledir

tam 45. gün oluyor o gün onu kaç gün içiyorsunda adet oluyorsun 21. gün onuda mı içip adet göreceğim ooo ben ramazana kadar adet olamayacağım sanırım
Kız yok içiyorsun 5 gün olması lazım peşine 3 gün içinde oluyor zaten.. ben kasıma kadar her seferinde onunla oldum da hatırlayamadım kaç gün içtiğimi.. 5-7.. ikisinden biri.. ama 3 gün içinde oluyor ondan eminim..
Cuma bir gelsin bakalım.. bide sende biraz koşsan ip atlasan kuzum hareketsiz misin acaba?

Bugün alıp yapıyım bakalım. Hiç kullanmadım. Çift çizgi çıkınca mı yumurtlama zamanı oluyordu?
evet canım iki çizgi ikiside aynı renkte koyu olacak az koyu olunca yumurtlama başladı demek ikiside kıpkırmızı ise o zaman yumurtlama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…