- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.481
kuzum sayfa çok ilerlemiş göremedim koyulasma mı var yoksa?ardemir Canım ovu testimi gördün mü
Hadi bakalım günler bizim için ilerlesin o zaman fıstığımsende benim gibiisn canım yumurtlar bol ama çatlamıyor tembeller buna da şükür canım napalım inş bu ay bizim için iyi gelecek elimizden geleni yapalım da Allah büyük..bende de lekelenme başladı adet olucam en azında 3 gün gecikti adet buda güzel bişey benim için..
Naber kuzum? Ne var ne yok?BENDE OKUYAMADIM KIZLAR İYİSİNİZ DİMİ
İyiyiz ablacım senBENDE OKUYAMADIM KIZLAR İYİSİNİZ DİMİ
İyiyiz ablacım sen
Sevo bildiğin çok çok daha koyu.. hayrolsun inşallahKızlar ovu testi yaptım şimdi dayanamadım :) ağrım var adet olacakmış gibi bi bakayım lh düştümü dedim ama ö cekilere göre daha belirginleşmeye başladı resimde tam belli değil ama iki çizgi hemen hemen aynı
Naber kuzum? Ne var ne yok?
Iyiyz abla cok şükür ben 3 gun geckmeli olark regl oldm @SS2007 ve @Humyuk da adet olduk abla baska bahara kaldk yani.simdi miyaz abla var bi umutBENDE OKUYAMADIM KIZLAR İYİSİNİZ DİMİ
canım dr verdiği tarihler daha gelmedi peki sen yumurtlama testide kullanıyormusunKızlar bişey sorcam geçmişi okuyamadınız diye tekrar yazıyorum ben klomen kullandım doktor adetin 5.günü başlattı 5 gün içtim. Cinsel ilişki yok dedi o günlerde. 22 sinde ilaç bitti. Ayın 26 sına kadar yok. 26-28-30 tarihlerini verdi. Ama bu ay adetim garip bi şekilde erken bitti. Kaç gündür de akıntım var erken yumurtlama ihtimalim var mı acaba?
canım dr verdiği tarihler daha gelmedi peki sen yumurtlama testide kullanıyormusunKızlar bişey sorcam geçmişi okuyamadınız diye tekrar yazıyorum ben klomen kullandım doktor adetin 5.günü başlattı 5 gün içtim. Cinsel ilişki yok dedi o günlerde. 22 sinde ilaç bitti. Ayın 26 sına kadar yok. 26-28-30 tarihlerini verdi. Ama bu ay adetim garip bi şekilde erken bitti. Kaç gündür de akıntım var erken yumurtlama ihtimalim var mı acaba?
Canım bir ovulasyon testi yapsana klomen erken yumurtlama yapabiliyor ama doktora gidip yumurta takibini de yaptırman gerekiyor tabi.. öyle kafadan 26 28 30 olmaz.. sen doktoruna ulaş bi takip yapsın sonra günleri belirlesinKızlar bişey sorcam geçmişi okuyamadınız diye tekrar yazıyorum ben klomen kullandım doktor adetin 5.günü başlattı 5 gün içtim. Cinsel ilişki yok dedi o günlerde. 22 sinde ilaç bitti. Ayın 26 sına kadar yok. 26-28-30 tarihlerini verdi. Ama bu ay adetim garip bi şekilde erken bitti. Kaç gündür de akıntım var erken yumurtlama ihtimalim var mı acaba?
Ben biras önce kırmızıyı gördüm malesefki..
Günaydın canım benim ise gidiyorum hayat devam ediyor insan ilk üzüntüden kötü oluyorda sonra düşünüyorum şükürler olsun sagligim yerinde ve beni çok seven değer veren eşim var ailem var gerisi olur rabbim ne veriyorsa ne vermiyorsa vardır hayır öyle dün gece hepimize de dua ettim cnm icimden Bi ses senden bebiş haberi alıcaz diyor insallahhh
İnşallah meleğim.. hepimizin ayı olsun valla dün ağlaya ağlaya dua ettim.. gelsin senin gebermeyesice de gün sayalım..iyiyim canım sen nasılsın klomene başladın mı inşallah bu ay senin ayın olur
ben 41. gündeyim hala adet yok olmazsam cuma gününe kadar dr gideceğim
1 maşıs tatil oluyor sen dr ara sor istersenİnşallah meleğim.. hepimizin ayı olsun valla dün ağlaya ağlaya dua ettim.. gelsin senin gebermeyesice de gün sayalım..
Başladım klomene.. aynı anda 2 tane alıyorum 1inde kontrole gideceğim de 1i tatil mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?