2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ardemir Canım ovu testimi gördün mü
kuzum sayfa çok ilerlemiş göremedim koyulasma mı var yoksa?

Hadi bakalım günler bizim için ilerlesin o zaman fıstığım

Kızlar bişey sorcam geçmişi okuyamadınız diye tekrar yazıyorum ben klomen kullandım doktor adetin 5.günü başlattı 5 gün içtim. Cinsel ilişki yok dedi o günlerde. 22 sinde ilaç bitti. Ayın 26 sına kadar yok. 26-28-30 tarihlerini verdi. Ama bu ay adetim garip bi şekilde erken bitti. Kaç gündür de akıntım var erken yumurtlama ihtimalim var mı acaba?

Sevo bildiğin çok çok daha koyu.. hayrolsun inşallah

canım dr verdiği tarihler daha gelmedi peki sen yumurtlama testide kullanıyormusun
ben yinede bu günleri değerlendir derim

canım dr verdiği tarihler daha gelmedi peki sen yumurtlama testide kullanıyormusun
ben yinede bu günleri değerlendir derim

Canım bir ovulasyon testi yapsana klomen erken yumurtlama yapabiliyor ama doktora gidip yumurta takibini de yaptırman gerekiyor tabi.. öyle kafadan 26 28 30 olmaz.. sen doktoruna ulaş bi takip yapsın sonra günleri belirlesin

maşallah sana hep böyle olumlu ol bir tanem her ay yeni umud

iyiyim canım sen nasılsın klomene başladın mı inşallah bu ay senin ayın olur
ben 41. gündeyim hala adet yok olmazsam cuma gününe kadar dr gideceğim
İnşallah meleğim.. hepimizin ayı olsun valla dün ağlaya ağlaya dua ettim.. gelsin senin gebermeyesice de gün sayalım..
Başladım klomene.. aynı anda 2 tane alıyorum 1inde kontrole gideceğim de 1i tatil mi acaba?

Iyiyz abla cok şükür ben 3 gun geckmeli olark regl oldm SS2007 ve H Humyuk da adet olduk abla baska bahara kaldk yani.simdi miyaz abla var bi umut

canım benim inşallah yeni aya yeni umudlarımızla devam rabbimden dileyeceğiz minik melekleri hap beraber

onun durum nasıl M miyaz nasılsın

1 maşıs tatil oluyor sen dr ara sor istersen

inan sizin şu beklediğiniz anlara imreniyorum bende o bile yokkkkk

kızlaar merhaba; adetimin 3.günü bugün bat 19 mayıs... incir kürüne başlasam diyorum soğan kürü de yapmak istiyorum kistim yok ama yapayım. birde testere dişli aslan pençesi duydum o da hormonları düzenliyorumuş.
hangisini yapsam acaba bilemedim sırasını

M miyaz destek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…