- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.461
inşallah vardırKuzum biraz erken gibi geldi ama bünyesel de birşey bilemediminşallah diyelimmm
Amin kuzuTabiki evlilok etkilio mesela wvlendikden sonra benim adet duzenim alt uat oldu
Amin canim bnim sayma gun ben onceden iliski gunlerini not aliyordum onu bike yaomiyorum aman nasip isi ya hakkimizda hayirlisini versin Rabbim
Kızlar ovu testi yaptım şimdi dayanamadım :) ağrım var adet olacakmış gibi bi bakayım lh düştümü dedim ama ö cekilere göre daha belirginleşmeye başladı resimde tam belli değil ama iki çizgi hemen hemen aynı
Yok ya ne yaşlanmasııı :)Benden tam 10 yaş küçüksün abooo yaşlanmışım ben ya :)
Bu ne be :) yanlış mesaja mı yorum atmışım :)
:) evet koyulaşıyor canım giderekEvet daha net görünüyor bu defa
Slm canlar bol bol hamiş haberi aldıgımız bir hafta olsun inşaAllah
Aşkım sen dedin ya hem iş olsun hem kolaylık olsun diye ona amin dedim de tabi mesaja cevapla diyorum sayfa aşağıAbla amin herseye de neye amin
31 oldum ben canımYok ya ne yaşlanmasııı :)
A.selam amiiinn inşallaahhhhhSlm canlar bol bol hamiş haberi aldıgımız bir hafta olsun inşaAllah
31 oldum ben canım
Canım Allah razı olsun düşünmüşsün..
Çekilecekti aslında ama yumurtaların yoğun olması sebebiyle bu ay klomeni deneyip 1 mayısta gelişme var mı yok mu ona bakacak eğer var ve hala gebelik olamıyorsa o zaman önümüzdeki ay çekilecek.. şu an iyi haber yumurta rezervimin bolluğu.. sadece tembeller dedi onları hareketlendirmeye çalışacağız bu ay.. sonrası.. bakalım.. kilo vermen gerekiyor biraz dedi.. 48 kiloydum ben 11 kilo aldım 4 ayda.. bu kesinlikle etken dedi.. ani kilo artışı yani.. koşuları artırdım bende..
Bu ay içimde garip bir umut oluştu sanki.. kıpır kıpırım..
Y yumyumyumiyum fıstığım sağolasın sende düşünmüşsün Allah razı olsun
Yap canım faydasını görecejsin allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?