- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.681
Günaydın canlaar
Günaydınnn canimmmGünaydın canlaar
Sen bilirsin canım sıkıntı yaratmayacaksa al da senin yanma normalde de oluyor mu yoksa sadece dün mü oldu buGünaydın canım. Dünü değerlendirdim ama iltihap var sanırım yanma oldu. Nette bakındım. Gyno lomexin diye fitil var onu kullanırken sorun olmuyormuş gebelik için. Onu alayım diyorum ne dersin?
Nasılsın kuzuuGünaydınnn canimmm
Sen bilirsin canım sıkıntı yaratmayacaksa al da senin yanma normalde de oluyor mu yoksa sadece dün mü oldu bu
O zaman soğan kürü başla fitil kullanacağına temizlensin zararda vermiyor hem hamileliğide kolaylaştırıyor tüpleri açıyor bende kullandım bu ay ki klonen+çatlatma iğnesi kullanmama rağmen bide yumurtlama dönemleri ilişki esnasında yanma sızı ağrı olabiliyor ve yumurtanın büyüklüğüne göre şiddetide artıyor ben birebir yaşadım geçen ayCanım bazı doktorlar fitil kullanmak gebeliği zorlaştırır demiş bazıları etki etmez demiş kararsız kaldım. Daha önce de oldu iltihap ilişkide yanma oluyor ve koku. Doktor o zaman fitil ve krem vermişti ama cinsel ilişki yok demişti. Bu defa yine yanma oldu koku pek yok ama. Korkum iltihap gebeliği engellerse diye :-(
O zaman soğan kürü başla fitil kullanacağına temizlensin zararda vermiyor hem hamileliğide kolaylaştırıyor tüpleri açıyor bende kullandım bu ay ki klonen+çatlatma iğnesi kullanmama rağmen bide yumurtlama dönemleri ilişki esnasında yanma sızı ağrı olabiliyor ve yumurtanın büyüklüğüne göre şiddetide artıyor ben birebir yaşadım geçen ay
Yok canım adetin geçmesini bekleyecem boşuna sitres olmak istemiyorum en garanti sonuç adet geçtikten sonra bu testler zaten azda olsa koyu oluyor ben çatlatma iğnesinden sonra gebelik testi yapmıştım geçen ay ne zaman geçecek etkisi diye saatlerce durupta o şekilde çok silik çıkıyordu hcg ama lh kopkoyu oluyordu bekleyecem yani acelem yok daha adetime bile iki gün var
Başla canım ilaçlardan iyidir akıntı şeffafsa yumurtlamadan kaynaklı oluyordurBelkide canım ondandır. İdrarda yanmam fln yok. Akıntı vardı bikaç gündür ama aşırı değil azdı. Soğan kürünü 1 kere yapmıştım ama baya oldu. Tekrar başlayım o zaman.
Çıkmasa sitres olacam boşuna kuzu yarın adet günüm bekeyecem olmazsam bir hafta falan sonra yapacamSen bilirsn o zamn abla
Başla canım ilaçlardan iyidir akıntı şeffafsa yumurtlamadan kaynaklı oluyordur
Yeni yaptıysan iki saat bekle canım miden boşalsın öyle yap içKahvaltı yaptım ama olsun yine de hemen kaynatıp içicem. Akşam da aç karna içerim.
Yeni yaptıysan iki saat bekle canım miden boşalsın öyle yap iç
İyiyim Cnm çok şükür akşam doktor kontrolüm var sen nasilsimNasılsın kuzuu
Rica ederim canım sende sağol. İnşallah canım benimTamam canım çok sağol. Senden de güzel haberler almayı çok istiyorum. İnşallah bebeğin gelmiştir. Hepimiz çok mutlu oluruz olduysa.
Bende iyiyim canım kasık ağrım var biraz bende bu kez lekelenmeden mi sökülecem nedir anlayamadım kiİyiyim Cnm çok şükür akşam doktor kontrolüm var sen nasilsim
Canım şuan lekelenme olmadığım için yine çok takmıyorum yani bi umut olanbilir belki diyorum zaten testte şuan çıkacağınıda pek zannetmiyorum yani
Ki büyük ihtimal yarın kırmızıları görecem diye düşünüyorum yarın olmaza diğer gün o yüzden bir haftayı doldurmadan test yapmayacam
Ki büyük ihtimal yarın kırmızıları görecem diye düşünüyorum yarın olmaza diğer gün o yüzden bir haftayı doldurmadan test yapmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?