2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hahahahaha ortalık karışmış listeyi düzenlemek şart
Okuduk valla biz bişey olmaz bizede iyi geliyıor işte canım ne güzel ferahlıyoruz benim akıntı artmaya başladı bu arada :) yarın kırmızı kart bilemedin perşembe hadi bana aktar yolları göründü hoppala yarim yaz geldi :)

içmesen adet olmadan.. emin olalım öyle başla neye başlayacaksan olmaz mı kuzum?

Orası öyle tabi ablacım hele bi olda o zaman düşünürüz

Testin bozukluguna bakin ya yuh dersiniz... adetim biteli 1hafta bile olmadi yane normal zamanda gorsem umitlenirim

Eklentiler

• CAM00068.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 21
Lekelenme arttı canım ya olurum yarın yada diğer gün büyük ihtimalle canım ya bişey soracam vajinal kuruluk kanama yapar mı canım
canım ilişki olduysa kanama yapabilir.. ben evliliğimin ilk 3 ayı yaşadım o zıkkımı.. her defasında ertesi sabah kan olurdu çamaşırımda..
ama senin kıvamı nasıl?

canım ilişki olduysa kanama yapabilir.. ben evliliğimin ilk 3 ayı yaşadım o zıkkımı.. her defasında ertesi sabah kan olurdu çamaşırımda..
ama senin kıvamı nasıl?
valla canım normalde yoktu ama sonuncuda aşırı bi yanmada oldu ya akıntıda geliyor akıntı yoğun eşim gördü bu akıntı gibi bişey kana benzemiyor çok açık dedi pembe ama akıntıyla karışık olduğu için öyle görüyor olacam adet biliyorum canım

ama senin kıvamı nasıl?
Peki nasıl geçti senin kuruluk canım benim sıkıntı ya doktora söylüyorum adamın umyrunda değil yumurtlama ve adet öncesi biraz akıntım oluyor başkada çamaşırımı bi hafta çıkarmasam ıslanmaz yani o derece tabi bi hafta tutmuyırum günlük değişiyorum anlatabilmek için yazdım onu

ya yerim seni..

kuzum vallahi özel bir şey yapmadım aslına bakarsan sadece bir masaj jeliyle şey yaptık işte 3 aya toparladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…