- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.861
Okuduk valla biz bişey olmaz bizede iyi geliyıor işte canım ne güzel ferahlıyoruz benim akıntı artmaya başladı bu arada :) yarın kırmızı kart bilemedin perşembe hadi bana aktar yolları göründü hoppala yarim yaz geldi :)Hahahahaha ortalık karışmış listeyi düzenlemek şart
içmesen adet olmadan.. emin olalım öyle başla neye başlayacaksan olmaz mı kuzum?Yok ya umursamıyorum eskisi kadar canım kürlerimi yapar kilomu verir daha sağlıklı bi gebelik geçiririm allahın izniyle kilo vermeyede bsşladım zaten soğan kürü işe yaradı sanırım ki yarında aslan pençesi içecem bide tilya mıydı neydi öyle bi kür var pkoda lekeri dengeliyor zayıflatıyor onuda alıp yapacam kilo verince herşey düzene girecek inşallah yumurtlama takibi şu buda yapmayacam zayıflayana kadar doktorada gitmeyecem
Canım Rabbim razı olsun bütün isteyenlere nasıp olsun inşaallahHalim rabbime malum Arzu 1000 tane Ya Evvel okudum rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallahhhh
Orası öyle tabi ablacım hele bi olda o zaman düşünürüzOkuduk valla biz bişey olmaz bizede iyi geliyıor işte canım ne güzel ferahlıyoruz benim akıntı artmaya başladı bu arada :) yarın kırmızı kart bilemedin perşembe hadi bana aktar yolları göründü hoppala yarim yaz geldi :)
İnşallah canım benim amiiiinCanım Rabbim razı olsun bütün isteyenlere nasıp olsun inşaallah
Tamam cnm yarin insalalh bitirelim herkese soylimListemiz güncel mi hamile olanlar çıktı dimi kuzum Ya Evvel leri bitirelim artıksevcanvildo
Lekelenme arttı canım ya olurum yarın yada diğer gün büyük ihtimalle canım ya bişey soracam vajinal kuruluk kanama yapar mı canımiçmesen adet olmadan.. emin olalım öyle başla neye başlayacaksan olmaz mı kuzum?
Hee bari gecikmesinde bu şişko halimden kurtulayım ufak ufakOrası öyle tabi ablacım hele bi olda o zaman düşünürüz
Oha senin kanaman çoktu değil mi canımTestin bozukluguna bakin ya yuh dersiniz... adetim biteli 1hafta bile olmadi yane normal zamanda gorsem umitlenirim
canım ilişki olduysa kanama yapabilir.. ben evliliğimin ilk 3 ayı yaşadım o zıkkımı.. her defasında ertesi sabah kan olurdu çamaşırımda..Lekelenme arttı canım ya olurum yarın yada diğer gün büyük ihtimalle canım ya bişey soracam vajinal kuruluk kanama yapar mı canım
bu ne ya?Testin bozukluguna bakin ya yuh dersiniz... adetim biteli 1hafta bile olmadi yane normal zamanda gorsem umitlenirim
Sen bi tane daha yapsana belli olmaz bu işler bu nasıl bozukluk çok koyu yaniTestin bozukluguna bakin ya yuh dersiniz... adetim biteli 1hafta bile olmadi yane normal zamanda gorsem umitlenirim
benimde öyleydicanım ilişki olduysa kanama yapabilir.. ben evliliğimin ilk 3 ayı yaşadım o zıkkımı.. her defasında ertesi sabah kan olurdu çamaşırımda..
ama senin kıvamı nasıl?
valla canım normalde yoktu ama sonuncuda aşırı bi yanmada oldu ya akıntıda geliyor akıntı yoğun eşim gördü bu akıntı gibi bişey kana benzemiyor çok açık dedi pembe ama akıntıyla karışık olduğu için öyle görüyor olacam adet biliyorum canımcanım ilişki olduysa kanama yapabilir.. ben evliliğimin ilk 3 ayı yaşadım o zıkkımı.. her defasında ertesi sabah kan olurdu çamaşırımda..
ama senin kıvamı nasıl?
Peki nasıl geçti senin kuruluk canım benim sıkıntı ya doktora söylüyorum adamın umyrunda değil yumurtlama ve adet öncesi biraz akıntım oluyor başkada çamaşırımı bi hafta çıkarmasam ıslanmaz yani o derece tabi bi hafta tutmuyırum günlük değişiyorum anlatabilmek için yazdım onucanım ilişki olduysa kanama yapabilir.. ben evliliğimin ilk 3 ayı yaşadım o zıkkımı.. her defasında ertesi sabah kan olurdu çamaşırımda..
ama senin kıvamı nasıl?
Kuzu nereye gittin bi daha yapsana bi ay merak ettimaTestin bozukluguna bakin ya yuh dersiniz... adetim biteli 1hafta bile olmadi yane normal zamanda gorsem umitlenirim
valla canım normalde yoktu ama sonuncuda aşırı bi yanmada oldu ya akıntıda geliyor akıntı yoğun eşim gördü bu akıntı gibi bişey kana benzemiyor çok açık dedi pembe ama akıntıyla karışık olduğu için öyle görüyor olacam adet biliyorum canım
Peki nasıl geçti senin kuruluk canım benim sıkıntı ya doktora söylüyorum adamın umyrunda değil yumurtlama ve adet öncesi biraz akıntım oluyor başkada çamaşırımı bi hafta çıkarmasam ıslanmaz yani o derece tabi bi hafta tutmuyırum günlük değişiyorum anlatabilmek için yazdım onu
Yaptim canim gayet net tk cizgi cikti...Kuzu nereye gittin bi daha yapsana bi ay merak ettima
Kanamanda cojtu masalalhOha senin kanaman çoktu değil mi canım
Laqoi ile baslio canimbu ne ya?
markası ne balım bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?