- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.881
Aha neymiş o ay ben bekarlığımda da kuruydum ama mutluydum yani kuruluğumla ne güzel tertemizim diyordum :) başıma bela oldu :)
ya yerim seni..
kuzum vallahi özel bir şey yapmadım aslına bakarsan sadece bir masaj jeliyle şey yaptıkişte 3 aya toparladı..
Bi ezberlemedin şu testi kuzu :) laboquıck firma sana dava açacak en sonKanamanda cojtu masalalh
Laqoi ile baslio canim
Bende onlara acacam hep umut oluo boyle...Bi ezberlemedin şu testi kuzu :) laboquıck firma sana dava açacak en son
:) ben kutuyu bitirdim bi tane böyle denk gelmedi sende ki şansYaptim canim gayet net tk cizgi cikti...oylesine yaomistim boyle gorunce tekrar yaptin yikadimda gitmedi o derece bozuk...
Hiç sorma yaBende onlara acacam hep umut oluo boyle...
zıkkımın kökü.. bende onu kullanıyorum elimde 60 paket falan var daha.. şey vardı sanki bu kadar alacak.. tövbe tövbeeeKanamanda cojtu masalalh
Laqoi ile baslio canim
Aşkım unutmuşum ya yazacaktım o yumurtayı büyütüyor klomen gibi düşün bi çok yumurta oluşuyor bu karışımda bu şekilde şansta artıyor tabi birden fazlası büyürse senin yumurtlamada sorun mu var ki hem niye kullanıyorsun ki kuzu
durex in var ya mor abuk bir şekli var hani..Aha neymiş o ay ben bekarlığımda da kuruydum ama mutluydum yani kuruluğumla ne güzel tertemizim diyordum :) başıma bela oldu :)
Hahahahzıkkımın kökü.. bende onu kullanıyorum elimde 60 paket falan var daha.. şey vardı sanki bu kadar alacak.. tövbe tövbeee
Kuzum şok oldum birden valla dava açalım biz bunlaraBirini simdi yaotim digerini yikadim sokecem simdide
yerim seni..Hahahahhangisi dogru hangisi yanlis bilmiyorum
Aynen bukqdarda olmazKuzum şok oldum birden valla dava açalım biz bunlara
Bn eminim olmadigina test bna ilk var dedi sonra saka saka yok dediyerim seni..gece gece güldürdün beni.. e tabi muallakta kalıyor insan.. teste de çok güvenmemek lazım koşulsuz ama.. işte..
Canım benim net gidiyor illa bişey yapmak istiyorsan soğan kürü yap bide hayıt otu yada aslan ençesi iç onlarda gebeliği kolaylaştırırOlsun abla yine okuyodm ya Evvel hepimize amade sayisi sayisina olmaynca yazdiramadm ismimi.Abla ne bilim hani şansı artirsn diye iste yani yumurtlamam oluyomu olmuyo mu bilmiom ki abla adetlerm duzenli oldguna gor oluyodr heralde abla.bilemedm yapmiyi mi
Kuzum daha var adete sen o testlere bakma bu ay olacak inş kür başladın mıBn eminim olmadigina test bna ilk var dedi sonra saka saka yok dedipis dalga gecio bnmle
pis mikrop test! ama sahiden benim bile sırtımdan soğuk terler indi.. neymiş testleri çifter çifter yapmalıymış.. bir daha tersini yaşa inşallah fıstığım :)Bn eminim olmadigina test bna ilk var dedi sonra saka saka yok dedipis dalga gecio bnmle
Kiz olsa bike cikmasi imkansiz hic bisey yapmiyoum ben bebis dusunmuyorum ki hic tabiki nasip ama dusunmuyotumKuzum daha var adete sen o testlere bakma bu ay olacak inş kür başladın mı
Aynen kuzum bu ay mola rabbim büyükKiz olsa bike cikmasi imkansiz hic bisey yapmiyoum ben bebis dusunmuyorum ki hic tabiki nasip ama dusunmuyotum
Canım benim net gidiyor illa bişey yapmak istiyorsan soğan kürü yap bide hayıt otu yada aslan ençesi iç onlarda gebeliği kolaylaştırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?