- 7 Aralık 2016
- 363
- 596
- 23
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.841
Sagolasin canım darısı sizlere inşallah :))İyi bakalım canım hadi gözün aydın olsun
Sagolasin ablacim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :))Hadi gözün aydın canım benim
Sagolasin canım darısı sizlere inşallah :))
Üşüttün mü acaba ablaİğnenin yedinci günü lekelenme okdu bir kere sadece çok açık pembe tırnak ucu kadar geçti ay bide mide ağrısı sırt aprısı tuttu bu akşam beni nefesimi kesiyor ya birden bire ağrımaya başladı
Amin kuzum cümlemize dualarında bizi unutma bugün senin de Ya Evvel ini okudum inş sağlıklı bir gebelik ve bebiş olurSagolasin canım darısı sizlere inşallah :))
Amin canım inşallahSagolasin ablacim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :))
Bilmiyorum ki cankm sıcaktı hava anlayamadım bende ya sıkıntı ama yaniÜşüttün mü acaba abla
Saolun kizlar. Bu arada az once acildydim kan testi yaptim. Doktor gebelik yok dedi. Cok uzgunum. Adetime de 5 gun var. Bi umut o zamana kadar beklicem. Kan yaniltici olmusmudur. Morele ihtiyacm varAldık gitti :)
D Deli_manya canımmm 1000 tane Ya Evvel okudum rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallahhhh
Adet olmadan hep bi umut vardır canım hem daha adetinede varmış geçince bi daha yaparsınSaolun kizlar. Bu arada az once acildydim kan testi yaptim. Doktor gebelik yok dedi. Cok uzgunum. Adetime de 5 gun var. Bi umut o zamana kadar beklicem. Kan yaniltici olmusmudur. Morele ihtiyacm var
Niye katılmadın canımKuzum saolasn Allah razi olsun.ben bu listeye katilamamstm aslnda.Rabbm sanada hayrli bi evlat nasip eylesn
Listede varsın bende okudum sana :)Kuzum saolasn Allah razi olsun.ben bu listeye katilamamstm aslnda.Rabbm sanada hayrli bi evlat nasip eylesn
Amin inşallah allah kabul etsin canım bende dualarimdasiniz hepinizAmin kuzum cümlemize dualarında bizi unutma bugün senin de Ya Evvel ini okudum inş sağlıklı bir gebelik ve bebiş olur
Listede varsın bende okudum sana :)
Üzülmüyorum canım ya enazından geçen aylardaki gibi bi üzğntüm yok zayıflayıp pkonun etkilerinden kurtulacam inşallah fit olacam :) bebişte gelir nasıl ya napak yani okuyamıyorsan kalsın canım sıkıntı yokAbla ben o ara baya bi yoğundm okuyamam diye almamstm.Madem okundu bana bende okuyaym sizlere ya.Zira bi kac arkdsta okumstu da o zamn anliyamamstm.Ablacm bu arada bal çörek otu ve tarçın yapiym bu ay diyorm ya ne dersn bana.bide bi umutsz hallerde gördüm seni lutfn üzülme ablacm daha hic bisey belli deil
Üzülmüyorum canım ya enazından geçen aylardaki gibi bi üzğntüm yok zayıflayıp pkonun etkilerinden kurtulacam inşallah fit olacam :) bebişte gelir nasıl ya napak yani okuyamıyorsan kalsın canım sıkıntı yok
Aşkım unutmuşum ya yazacaktım o yumurtayı büyütüyor klomen gibi düşün bi çok yumurta oluşuyor bu karışımda bu şekilde şansta artıyor tabi birden fazlası büyürse senin yumurtlamada sorun mu var ki hem niye kullanıyorsun ki kuzuGeleck tabi abla Allahn izniyle .Abla bal tarcin ve çörek otuna bisey demedin.ben nettn biras arastrdm ama smdi bu karisim ne ise yariyo tam olark anlamdm
Hahahahaha ortalık karışmış listeyi düzenlemek şartListede varsın bende okudum sana :)
Yok ya umursamıyorum eskisi kadar canım kürlerimi yapar kilomu verir daha sağlıklı bi gebelik geçiririm allahın izniyle kilo vermeyede bsşladım zaten soğan kürü işe yaradı sanırım ki yarında aslan pençesi içecem bide tilya mıydı neydi öyle bi kür var pkoda lekeri dengeliyor zayıflatıyor onuda alıp yapacam kilo verince herşey düzene girecek inşallah yumurtlama takibi şu buda yapmayacam zayıflayana kadar doktorada gitmeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?