2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Günaydın cnm günde 1 kere mi 2 kere mi aslanpençesi bende başlayamadım daha birdekaç dk kaynatıcaz :)
bende pko olduğu için iki kere içmem gerek canım yemeklerden iki saat sonra Bir bardak suyu klorsuz olacak tabi kaynatacaksın sonra bitkiyi atıp on dakika kısık ateşte kaynatıp kapatacaksın altını on dakika bekleyecek süzüp ılınınca içeceksin

Teşekkür ederim açıklaman için :) Nasıl uygulandığını bulup bende deneyeyim.
Adet bittikten sonraki ikinci gün balçşlıyorsun sabah akşam aç karına bi bardak içiyorsun 15 gün sonra diğer adet dönemine on gün kala başlayıp on gün daha içiyorsun rahimi temizliyor her defasıbda yeni demleyeceksin bir buçuk su bardağı hazır suyu kaynatıp orta boy kabuğu kahverengi olan soğanı dötrde bölğp içşne atacaksın kısık ateşte bi beş dakika daha kaynatacaksın ağzı kapalı bi şekilde tabi sonra kapatıp ılınınca içeceksin sıcağa yakın ılık olacak ama

Abla sen ne duyarsam yapmaya direk baslayan bi ben varim galiba

İlk kullanmaya başladığımda kaçgün uygulayacağım

Kızlar şu dakikaya kadar hiç bişeyim yoktu eşimin mesajını gördüm moralim yerlere indi resmen çok üzüldüm durumumu sordu ağrım var ama kanama olmadım dedim ya gecikecek yada bebiş var hadi hayırlısı demiş onda bi sıkıbtı yok çok şükür benden kaynaklı olmuyor çok üzüldüm adamda her ay bi umut bekliyor sonrasında hüsran göstermiyorda ben üzülmeyeyim diye yaşımdan utanmasam oturup hıçkıra hıçkıra ağlayacam

Canım üzülme ben de çok üzülüyorum eşim sorunca nasip eşlerimiz sonuçta birbirimize destek olarak olacak inşallah.. Siz de daha çok yeni evlisiniz zaten vardır zamanı...bi kaç gün öyle etkileniyor insan gelip geçiyor sabırlı olmaktan başka çare yok

canım pek yazamadım bu ara senin adet günün bugün dimi ne var ne yok inş olmazsın ya..bu arada bozma moralini napalım bebeğim, benim eşimde de sorun var biliyorsun şimdi ben ona yükleneyim mi tabi ki hayır..önemli olan bu süreci güzel atlatmak sonuçta bebek için evlenmedik tamam istiyoruz ama olmayınca da olmuyor..üzülme ayakta durmamız lazım bak bende biraz önce adet oldum napalım bu ayda kısmet değilmiş.

Bu ay takılmadım gerçekten olursada zayıflar yoluma bakarım dedim ama mesajı görünce kafamdan aşağı kaynar sular indi resmen Çok züldüm

Canım üzülme nolur. Sen de çok istiyorsun elinden geleni yapıyorsun. Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah. Ben ilk zamanlar vajinismustum kendimi kötü hissediyordum herkes çocuk sordukça. Eşim de napsın geçiştiriyordu. Şükür atlattım. Şimdi de bebek için uğraşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…