2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

doktora gidiyor musun kadın doğum ben de sakaryadayım..burda bi doktor over ların var dedi diğerleri hiçbişeyin yok dedi kist vs.. bugün yine kontrole gidicem bilmiyorum yanii

Evet 1 ayı geçgin süredir gidiyorum canım. Adetim düzensizdi bebek düşünüp 1-2 denemede olmayınca gittim. Prolaktin yüksekliği çıktı. Dostinex verdi düştü. Sonrasında klomen başlattı doktor kullandım bu hafta yumurtlama haftam. 1 mayıs da gel dedi doktor tekrar gidicem.

Hee aferin zayıfladın mı peki o yoğurt dikkat edersen yemene zayıflatırda
Zaten yememe dikkat etsem tig olurumda yemek yemeyi seviyorum...abla inanki brnimkide o cift cizgili cubugu gordu hamilesin sen dedi yok ya kamda bile cikmaz dedim bunda nasil ciksin dedim onunda morali bozuldu her gum keske bebesimiz olsa ona bunu yaparim sunu yapwrim diyo ben adama yok dedikfw sankk daha ckk dusunuyor...

nereye gidiyorsun cnm doktorun ismi nedir memnun musun doktor arayışındayım da

Onlarda yıpranıyor benim eşim bana sesini bile yükseltmez çok mülayim sakin bi insan hislerinide dile getirmiyor öyle mesajı görünce kahroldum ya var demek ki adamın içinde göstermesede

Tabi üzülüyo iste insan canikom.Ama gececk inşallah
Yani öteki türlü önceki aylardaki gibi değildim hatta akşamdan pedi hazırladım yani olayım gidip malzeme alacamda tilya kürüne başlayacam sporda yapıp zayıflayacam diyordum inan ki mesajı görünce kötü hissetmeye başladım

Onlarda yıpranıyor benim eşim bana sesini bile yükseltmez çok mülayim sakin bi insan hislerinide dile getirmiyor öyle mesajı görünce kahroldum ya var demek ki adamın içinde göstermesede
Benimkide seninki gibiydi dun sasirtti beni ustune bide o yalanci trsti gorunce adam sevindi bildigin...

Sevo her ay aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorsun.. ben iki ay öncesine kadar senin yaşadığın şu durumu yoğun yoğun yaşıyordum sonra durdum ve dedim ki tam aksi olsa.. eşim problemli olsa ben hiç başa kalkabilir miydim ya da onu suçlayabilir miydim.. Evlat baldan tatlı.. anlatacak kelime yok ama eşim olmasa evladın tadını paylaşacak kimsem olmasa napardım ki.. evlenirken onu bebekle almadım hayatıma.. olursa dev güzel olur ama olmazsa hayırlısı..
Böyle düşününce inan ki başka bakıyorsun ve rahatlıyorsun
Nolur kendine gel sende!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…