- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.121
Ee ağrın falan var mı peki kuzu benim sabah oluyor tamam geldi diyorum sonra hafifliyor işte ara ara gelip kaçıyor kaldım böyle yaKayınvalidem bende canım onu sabah doktora götürdüm yanında gebelik testi almak istemedimeşim öğleden sonra gelecek belki o zaman alırım
Kk ben bu konuyu çok araştırdım çoğu kişi faydalı derken bazılarında nereden yaptım herşey altüst oldu dediler onun için söyledim Rabbim hayırlı evlat versin inşallahNiye ama canım normalde adeti söktürmesi gerekmez mi hem yumurta çatlatma özelliğide varmış soğanın büyütüp çatlatıyormuş ya ben hamileyim demiyorum zatende çatlatma iğnesi oldum ama soğana rağmen olmam gerekirdi şimdiye
Calisiyorum canim hic firsatim olmuo ya sen napuon nasilsinKiz sevo nbrsn nasi gidiyo
Amin ben dediğim gibi hamileliğe yormuyorum canım bende pko var iyi gelir diye yaptım ki aslan penöesi başlayabileyim kistler kaybolsun zaten hemen düzene sokmuyor ki canım benim adetler normalde de düzenli ama yani üç senedir lh yükseldi sanırımmki yada yeniden yumurtladımKk ben bu konuyu çok araştırdım çoğu kişi faydalı derken bazılarında nereden yaptım herşey altüst oldu dediler onun için söyledim Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Yap canim yap annemde toplam 12 tane vardi gliba suan kac tane bilmiyoumBunu öğrendiğim iyi olduben de 2011 de göğsümden ameliyat oldum yağ bezesi şeklinde kitle vardı. Büyük olanı aldılar da ufaklar da vardı. Şimdi de prolaktin yüksekliği vardı ilaçla düştü.
Aynen bende öyleyim bak şu an var oldum olacam diyorum ama bakıyorum yokEe ağrın falan var mı peki kuzu benim sabah oluyor tamam geldi diyorum sonra hafifliyor işte ara ara gelip kaçıyor kaldım böyle ya
Bende yok canım ama inşallah sende vardır da bebişten oluyordurAynen bende öyleyim bak şu an var oldum olacam diyorum ama bakıyorum yokbilmiyorum artık sıkıldım bebek yoksa olsun bi an önce (
Canım klomen fena ediyor zaten insanı ya bende bulantıda yapıyorduHerkese günaydın ya bu ay klomen ağır geldi bana.. uyukluyorum sürekli halsizim yorgunum..
Canım klomen fena ediyor zaten insanı ya bende bulantıda yapıyordu
Yapıyor canım maalesef ki bende de yapıyorduO da var sevocum midem kaynıyor bildiğin.. sinirlerim bozuldu ağlayarak uyandım
Sen nasılsın geçmişe bakamadım.. soğan kürüde geciktirebiliyor bu arada pkoya yorma hemen canımYapıyor canım maalesef ki bende de yapıyordu
elimde test yok canım dışarı çıkamıyorum hava çok sıcak bayılırım eşimde göreve gitti 3 ay yokBi test yapsana bende aynı durumdayım tabi bayılacak gibi olmuyorum ama halsizlik ve uyku hali çok fena var yani
elimde test yok canım dışarı çıkamıyorum hava çok sıcak bayılırım eşimde göreve gitti 3 ay yok
senin kürtajdan dolayı mı gecikme oldu yoksa hep mi düzensizdi..benim 36 günde bir oldu artık buda ilginç geçen ayda 36.günde oldum..
yok abla önce narkoz düşündüm sonra araştırdım iş yerime yakın bi hastane var görüştüm filmi çekecek olan doktorla kesinlikle gerek yok narkoza ağrısız yöntemle çekiyoruz dedi aparatları mı ne farklıymış o yüzdn oraya gidicem..adet bittikten sonra hemen giderim ilk on gün çekilmesi lazım..3.günü arıycam randevu verecek geçen ay öyle konuşmuştuk..
İdare ederim canım bide tam olabilsem daha iyi olacam ya aslan pençesi başladım dün dört ay yapacam onu işte kistleri eritiyor hormon düzenliyor iyi yaniSen nasılsın geçmişe bakamadım.. soğan kürüde geciktirebiliyor bu arada pkoya yorma hemen canım
Ee ne olacak peki yskında arayabileceğin kimse yok mu canımelimde test yok canım dışarı çıkamıyorum hava çok sıcak bayılırım eşimde göreve gitti 3 ay yok
Cumlmzden de insallah canikom.yok ablacm bu vesilyle baslm olurm işte yoğunluğm yok bu araAllah razı olsun canım ama okuyacak vaktin yoksa okuma kuzu ben kendi adıma razıyım yani başkasını bilmem cümlemizin hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?