- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.421
İyiyim ablacım annemlerdeyim valla ben girip bakıyorum mesajda attım sabah ama in cin top oynuyordu burda kimse yoktu ki yine giriyorum gmrdükçe yazıyorum ben gitmem :) kendi adıma kızlarda gitmez ya neyse sen nasılsın olmadın mı daha adetMerhaba kızlar nasılsınız
Arkadaşlar sosyal medyaya güvenip buraya ihmal etmeyin Vallahi ben de gönül koyarım
benum instagram ve Facebook kullanmıyorum tek sosyal paylaşım alanım bu forum
Nazo senin olan kaç yaşında Ben seni ilk bebeğini bekliyorsun sanıyordum ikinci kez anne oldu olmak istediğini bilmiyordum
İnşallah bebeğim gelmiştir canım
Sevgul aen ne yapıyorsun canım�yi misin
Abla burasıda sıcak ama benim ev soğuk bu hem iyi bişey hem sıkıntı iyi yönü yazın serin olacak inşallah kötü yanı hala soba yakıyorum dışarda hava 23 derece ben akşam 6 gibi başlıyırum yakmaya yoksa mabadımı donuyor :)@Meri4141 inşallah tez zamanda mide bulantısı hafifleme
Burda hava misss bahar geldi artik
Eylülde 5 olcsk inşaAllah..Merhaba kızlar nasılsınız
Arkadaşlar sosyal medyaya güvenip buraya ihmal etmeyin Vallahi ben de gönül koyarım
benum instagram ve Facebook kullanmıyorum tek sosyal paylaşım alanım bu forum
Nazo senin olan kaç yaşında Ben seni ilk bebeğini bekliyorsun sanıyordum ikinci kez anne oldu olmak istediğini bilmiyordum
İnşallah bebeğim gelmiştir canım
Sevgul aen ne yapıyorsun canım�yi misin
Forum paylasimlarını en çok sıkıntıya sokan sosyal medyadaki paylaşımlarİyiyim ablacım annemlerdeyim valla ben girip bakıyorum mesajda attım sabah ama in cin top oynuyordu burda kimse yoktu ki yine giriyorum gmrdükçe yazıyorum ben gitmem :) kendi adıma kızlarda gitmez ya neyse sen nasılsın olmadın mı daha adet
Sitede zor oluyor sürekli yenile filan burdayız abla merak etmeForum paylasimlarını en çok sıkıntıya sokan sosyal medyadaki paylaşımlar
Oradan paylaşımlar olunca İnsanlar buraya yazmıyor bir süre sonra İnşallah bizim topic bu akibete uğramaz
46. Gün ve gelen giden yok çok gerginlik yapıyor sevgul
Aldın mı civan perçemi peki günde iki bardak iç ya rahatlatır hem şişkinliğinide alır biraz acı amaForum paylasimlarını en çok sıkıntıya sokan sosyal medyadaki paylaşımlar
Oradan paylaşımlar olunca İnsanlar buraya yazmıyor bir süre sonra İnşallah bizim topic bu akibete uğramaz
Olmaz abla öyle bişey merak etme ben açıp bakıyorum yazan olunca cevaplıyorum kimse olmayınca çıkıyorum babamlardaydım zaten bi yarım saat falan oldu eve geçeli :) ya faturalı hatta geçeyim dedim net az geçemedimde bilemiyorum kararsız kaldım abla ya dakika yetmiyor bana nette yetmiyor faturalıda sıkıntı bir sene kapatamıyorsun bu hatta sıkıntı çıkarmaya başladı ne yapayım bilemedim valla ay şiştim :) kilo vermeyede başladım çok şükür 1.200 gram gittiForum paylasimlarını en çok sıkıntıya sokan sosyal medyadaki paylaşımlar
Allah bağışlasın canım Tam zamanında karar vermişsin 2. çocuk için inşallah Bu gecikmen bebektendir test yaptın mı pekiEylülde 5 olcsk inşaAllah..
Bende 29 olcam..
Rabbim nasip eder inşaAllah hepimize
Hava değişiminden gecikecek galiba adet
Canım sadece senin evin için geçerli değil o şu anda ben Tekirdağ'a dayım dışarısı Bahar Ama evin içinde hava serin özellikle gece oturduğum odada elektirikli soba yakitorum arada oglan var çünküAbla burasıda sıcak ama benim ev soğuk bu hem iyi bişey hem sıkıntı iyi yönü yazın serin olacak inşallah kötü yanı hala soba yakıyorum dışarda hava 23 derece ben akşam 6 gibi başlıyırum yakmaya yoksa mabadımı donuyor :)
Bende etmeem a,selamSelamün aleyküm arkadaşlar ben burayı terk etmem
Babamlarda terledim inanki abla ya benim ev giriş diye böyle heralde neyse yazın serin olurCanım sadece senin evin için geçerli değil o şu anda ben Tekirdağ'a dayım dışarısı Bahar Ama evin içinde hava serin özellikle gece oturduğum odada elektirikli soba yakitorum arada oglan var çünkü
Canım bütçene göre faturalı hatlar var onları araştırabilirsin Evet haklısın böyle bir durumda da bir yillik taahut istiyorlarOlmaz abla öyle bişey merak etme ben açıp bakıyorum yazan olunca cevaplıyorum kimse olmayınca çıkıyorum babamlardaydım zaten bi yarım saat falan oldu eve geçeli :) ya faturalı hatta geçeyim dedim net az geçemedimde bilemiyorum kararsız kaldım abla ya dakika yetmiyor bana nette yetmiyor faturalıda sıkıntı bir sene kapatamıyorsun bu hatta sıkıntı çıkarmaya başladı ne yapayım bilemedim valla ay şiştim :) kilo vermeyede başladım çok şükür 1.200 gram gitti
Benim evde birinci kat altı dükkanBabamlarda terledim inanki abla ya benim ev giriş diye böyle heralde neyse yazın serin olur
Benim babamların evide müstakil iki katlı ikinci kattalar tabi şimdi giriş kattan sayılmıyor ikinci değil birinci kat olarak geçiyor :) biz aslında yokuz :)Benim evde birinci kat altı dükkan
Ondan bizim evler serin babamlar ara katta oturuyordur
Bugün bütün gün iş yaptım ölüyorum yorgunluktan.. dün akşam gayri ihtiyari yapamam önümüzdeki ay mutfağa girmem lazım dedim eşime.. sonra ikimizde de aynı sapsik ifade!Ay canım küsme ben sabah buraya mesaj attım bi kaç kerede baktım ama kimsecikler yoktu
Fulyam aynı senin gibi düşünüyorum kızlar gitmeyiz diyorlar ama dur bakalım.. küllerimiz burda alevlendi bizim.. inşallah hep birarada kalırızForum paylasimlarını en çok sıkıntıya sokan sosyal medyadaki paylaşımlar
Salı gününe kadar gelmezse gidecem sali günü canimBugün bütün gün iş yaptım ölüyorum yorgunluktan.. dün akşam gayri ihtiyari yapamam önümüzdeki ay mutfağa girmem lazım dedim eşime.. sonra ikimizde de aynı sapsik ifade!
Fulyam aynı senin gibi düşünüyorum kızlar gitmeyiz diyorlar ama dur bakalım.. küllerimiz burda alevlendi bizim.. inşallah hep birarada kalırız
Bu arada artık bir doktora gitsen mi tatlım
A ben burdayım ya ben girip bakıyorum ama siz yoksunuz asıl isyaaaannnnnn :)Bugün bütün gün iş yaptım ölüyorum yorgunluktan.. dün akşam gayri ihtiyari yapamam önümüzdeki ay mutfağa girmem lazım dedim eşime.. sonra ikimizde de aynı sapsik ifade!
Fulyam aynı senin gibi düşünüyorum kızlar gitmeyiz diyorlar ama dur bakalım.. küllerimiz burda alevlendi bizim.. inşallah hep birarada kalırız
Bu arada artık bir doktora gitsen mi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?